Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Da, au fost la ferma anul trecut cu gredinita. Nu am stiut la ce ferma, unde....am si poze, sunt si pe siteul gradinitei poze de la ferma, dar nu am stiut ca este una si aceeasi cu ce vorbiti voi.
Sper sa gasim un baiat pentru Alexa, dar nu-mi pun prea mari sperante.
Am sa propun sa intre cu paul daca nu gasesc, daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula2003

Hai sa va spun ce a observat Paul la o fetita.
" Mama fetita X manca multa ciocolata, mancare...si s-a ingrasat de i-au crescut tatele"
Mic, mic, dar cu simturile bine dezvoltate din nastere".

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am gasit rochita. a vazut-o Clau si a dat ok-ul.
e mov, nu e un lila cum am vrut, dar ascunde tot si arata super eleganta. partea de sus e cu paiete:aurii, argintii si mov, cred. Jos e un voal sau naiba stie, bretele subtiri si mai groase deasupra....super descriere am facut. fac poza si va arat, mai bine.
Maine merg sa o iau, azi nu ne-am mai intors in mall, caci am mai fost si in alta parte...dar nu ne-a placut nimic.
Trebuie scurtata putin, caci e super lunga si schimbat fermoarul. proasta de vanzatoare l-a stricat cand m-a incheiat a 2-a oara. cica imi da banii daca il schimb eu...poate imi face reducere direct din pretul rochiei, si sa-l schimb in Alba la firma la cumnata.

Edi are al 3-lea dintisor jos. Noroc ca mi-a ras in geam azi dim., caci altfel nu-l vedeam. Nu ma mai lasa sa bag degetul sa-l caut de perlute.
In schimb nu mai prea bea lapte si se cam duce...ziua nu trage defel, doar se joaca la san. mananca iuart/branzica si cereale cu lapte, dar e putin...formula nu prea vrea...sa vedem pe ce-l trec. parca e cam rapid pe lapte de crestere, caci nu are inca anul.

Ioana nasol rau de tot...cine te-a pus sa lucrezi in 4 parti?
Eu la comanda nu prea-mi fac, nu e genul meu...mai bine iau de-a gata ce-mi place.
Silvia pai si aspiratorul meu e bun, doar ca nu gasesc filtru, si am vazut altele asemanatoare la cate 2-3 milioane.
Vom vedea la momnetul potrivit ce luam...acum asta e pe ultimul loc...
Iuliana da mai vfeau sa fiu flacara violet...poate chiar imi iese, la ce culoare are rochia.
Bee nu avem Debenhams...am ochit si eu ceva pt. edi acolo, dar la noi nu e asa ceva. stam cam prost la cap. magazine. la ditamai orasul un singur mall, dar si asa se inchid pe rupte magazinele in el, apar altele si tot asa....
are si esarfa rochita asta, macar imi ascunde bratele grase in biserica, pe afara, la sala...D-zeu cu mila, nu mai conteaza.
sa stii ca o groaza de rochii am vazut anul asta de sub sani mai largute...cica se poarta...foarte bine, ca ascund si suncile celor ca mine.
cum mai sunt copiii?
Paula tare de tot paul, super baiat.
Ana m-ai pus pe ganduri si azi am fugit la stomatolog. a zis ca pot sa stau linistita pana la 2 luni...eu sper ca dupa 26 aprilie sa merg pt. amprenta si dat lucrare jos.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Giova, sa porti sanatoasa rochita violet; asteptam poze.
Ehe...deci Edi are deja 3 dintisori; BRAVO!

Mergi la inceput

Mai fetelor, trebuie sa pun bani deoparte pentru ce baiat am. Acum nu-mi mai vin in minte dar zilnic spune ceva la adresa fetitelor, femeilor...de te buseste rasul.
Mi-a spus sa nu ma vada grasa niciodata ca nu-i place. Sa vedeti ce mofturi are la imbracat.. Ma asteapta zile frumoase

Mergi la inceput

Giva, dar unde te duci de te gatesti asa de MOV? Am tot vazut cum cauti rochie, acum ai gasit, dar mi-a scapat evenimentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...eu sunt varza...cred ca de la fiere de la ceva am vomat toata noaptea nici la munca n am fost...dar acu tb sa ma scutur ca sa merg dupa frumos care i la gradiii

Giova sa pui poze.....se face mare Edilinul...deja 3 dinti
Paula mortal Paul
Ioana...adica sa legalizezi...ce anume>>>nu mai stiu astia ce sa inventeze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Acum sper s anu cumpere nimeni rochia, pana maine dim. ca nu mai am chef sa merg la mall acum.
Iuliana e baiat mare deja...ne uitam la el si nu ne vine sa credem cum a trecut timpul. cand il vede pe Clau il striga:ta-ta. ma-ma zice doar la somn, sau cand ii e foame.
Ieri in OMV a vazut produsele de patiserie. s-a aruncat pe vitrina, din bratele mele si a inceput sa pleoscaie din guritza. e un mancau, doamne ajuta tot asa sa fie, ca tare m-a necajit acum o luna.
Paula draga, cununam pe 24 aprilie. musai sa notezi tot ce zice paul.
Cosmi of...sananatate...nasola treaba cu fierea, stiu cum e.
Silvia lasa ca privirele nu merg asupra mea, ci asupra miresei si asupra nasei din Bucuresti (cica are niste ...super mari, in comparatie cu corpul. rochia si-a facut-o la comanda ca nu a gasit nimic bun). eu sunt ultima...., nu conteaza.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Deci Edi e pofticios...
Da ce o sa aiba doua randuri de nasi?
La Bucuresti nu am auzit de asa ceva, dar am auzit la niste amici din Satu Mare.
Cosmi, poate ai mancat ceva ce nu ti-a picat bine.
Trebuie sa ajung si eu musai pe la magazine.
Avea Matei o geaca de primavara si nu a reusit sa desfaca fermoarul ...asa ca l-a rupt..
Deci trebuie sa ajung sa-i cumpar geaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Paula e mortal piticul tau
Giova deci ai concurenta nu gluma, super ca ai gasit rochie abia astept sa vad poze. Am vazut in ceva film la ceva receptie sotia presedintelui SUA avea o rochie de seara mov inchis cu ceva aplicatii, arata regal de-a dreptul e superba culoarea; mai ales mov mai inchis.
Bee super imaginatie ai . Ce fac piticii tai?

Mergi la inceput