Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)
Raspunsuri - Pagina 3
paula2003 spune:
De unde vrei sa stiu, pana nu le vad , nu pun mana pe ele, nu ma uit...nu cumpar. M-am fript de pe net si nu prea risc nici cu netul. V-am spus ca am vazut pe mai multe siteuri reclama la magazinul ei si ma interesa si pe mine o parere. Nu stiu cum arata si nu pot comenta. Mersi de raspuns. S-a terminat drumul prin Eforie?
Mersi de adresa Fermei!
Hai ca fug sa-mi ridic bagajele de mana si sa le las la dansuri sa se cizeleze putin .
O seara palcuta.
toanca spune:
Giova, da ce are daca e rosie rochia???
Si-a facut si Mihaela Radulescu toale?????
Bai nenica....toate vedetele acum sunt mari creatori de moda
marchplayer spune:
))) De unde stii Paula ca se face si reface drumul prin Eforie?! pai cum naiba sa-l termine ca doara trebuie sa dureze minimum un an!!!
Toanca unde traiesti fata de n-ai auzit de "Piciorusu Gras"
paula2003 spune:
Se vede ca nu ai citit cand m-am plins ce drumuri are Mazare prin C-ta lui si ca am vazut toata statiunea Eforie Nord din cauza drumului
Fetele va rog sa ma ajutati.
Alexandra face dansuri de 2 ani de zile si acum vor sa o trimita la un concurs. Eu din iarna nu am mai vrut sa danseze cu Paul( are o partenera Anais) si sunt pusa asupra faptei de ai cauta un partener cu o mica/mare deficienta dar care sa vrea sa danseze.
Aveti o cunostinta, ruda, vecina....copil la scoala/gradinita (aviz amatorilor) care sa-si dea baiatul la dansuri?
Va rog.
Apropo, altii au studii de design si nu profeseaza in domeniu, dar fitele au casa de moda si brend pe masura ( are si adresa pe facebook)
Giova spune:
raduleasca are de mult magazin deschis. e si la noi, am intrat odata, sunt naspa rau...adica sunt haine de gala, dar parca nu sa-i imbraci pe copii.
A. Marin are colectia violet, in Carrefour. Nici asta nu ma incanta...parca sunt de pe vremea noastra....
Silvia am vazut ca era la putere Spiderman, dar si cars erau, la fel si in Franta am vazut, ca doar i-am luat lui Marco.
Haine din Anglia am cumparat de la o tipa de aici de pe forum, din anunturi. am luat doar bluze, la 15 lei, pt. pitici. super faine si viu colorate.
Iuliana parca nu ma vad in rosu, as fii vrut putin mov[:d], se si poarta anul asta, asa unul pal...dar daca nu am silueta de miss....nu gasesc.
Ana super faina escapada. eu nu cred ca rezistam la asa ceva...mi-e frica si de porumbei. vrem poze!!! ma bucur ca le-a placut copiiilor.
daniela ce mai faceti voi? si tu ca si Maraki in ferma...mai scoateti capul de-acolo, haideti la oras.
fug sa pun la foc o ciorba de fasole boabe cu ciolan.
am luat de la unguri o ceapa rosie bestiala. asa ca maine asta papat felul 1.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
marchplayer spune:
Heii ce va legati de ferma mea?!!! Am innebunit-o si pe Marakina:))), alearga disperata dupa gaini. Ce vrei ma. intru si eu seara mai culeg o ceapa...mai cultiv o rosie s.a.m.d. plus ca mai vrea omu o casa si alte prostii cu care ne innebunesc autorii jocului.
Ce naiba sa fac...cresc copii. Am ramas si fara Robert pentru o buna bucata de vreme. merg pe la dentist...Si acum fug afara ca sunt ai mei copii in curte.
paula2003 spune:
Am intrat sa vad si eu ce-i cu ferma mult laudata. Si sa vezi, in pozele lor apare si gradinita unde duc copiii mei si Alexandra intr-o poza. Paul nu apare dar a fost si el.
Mica este lumea, mi-au fost copii la ferma dar nu am stiut la ce ferma
paula2003 spune:
Fug sa-mi ridic printisorii de la dansuri si sa ne plimbam prin parc.
O seara placuta.
Giova spune:
Daniela in ce stadiu esti cu dintii? ai coroane pe implanturi?
eu nu am mai facut nimic, mi-a dezvelit implanturile si acum sunt cu suruburi. Nu termina dintii pe 24 cand merg la nunta si nu ma mai grabesc. Trebuie sa dau inainte si o alta lucrare din partea cealalta jos.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
andiaroro spune:
Paula-Pacat ca nu suntem aproape ca il trimiteam pe Alex ...Mult succes in gasirea partenerului potrivit!
Giova-zic si io ca iuliana: ce are rosu?
sa nu intarzi prea mult cu pusul implanturilor peste suruburi ca lui Cristi i se retrasese gingia si a trebuit sa-i faca reglaje apoi. Aici vad ca esti colega de suferinta cu Daniela, dar ea recup rep ca se relaxeaza la ferma cu Maraki...
Taman cu pasaroaiele n-avem poze ca am un sot atat de preocupat sa pozeze zidurile fara sa tina cont ca aparatul e nou si nu stie cat il tin bateriile ca la mom X n-am mai avut cu ce poza...a facut 2 cu mobilul sia adecedat si ala..
Toate persoanele cat de cat cunoscute vand cate ceva pe spinarea notorietatii...asta nu inseamna ca ele creaza sau produc ceva...e doar un argument de marketin leg dintre personalitatea x si brandul y...daca produsele raduleascai ar fi ok si accesibile ca pret,nu cred ca s-r impiedica nimeni de faptul ca-s facute in moldova...
alex continua we prelungit la disney cu tac-su ca a venit o colega de liceu de-a lui in studiu de piata(are o ag de turism si vine sa vada noile spectacole sa aiba apoi argumente pt cand o sa vanda)...cred ca o fie asta micu mort de oboseala maine la gradi..