Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata....

m am trezit fara niciun chef de treaba....afara e cam innorat asa ca spunem pas azi la plimbareala

Stefan a plecat cu Gabi la munca.....era super incantat si azi noapte ma intreba cand se face dimineata....este ff incantat de masinile mari de la tatii de la munca(betoniere)de asta nu mai avea rabdare....Bianca inca doarme...aseara a fost invitata la un film de un baiat dar cu familia luisa vedem ce oi face

sunt un car de nervi...aseara ma anunta sotul ca tb sa plece intr o luna maxim in Liban sa ,,aseze,, o statie de betoane,...asta mi tb??eu sunt cu sesiune,vine licenta si lui ii arde de plecari...

Paula casa este cea de la tara ...prin Oltenia dar mai avem de lucru la eadeocamdata ne am opritde criza
Silvi mortala cu bagajulmersi de reteta de tarta sper s o fac zilele astea
TIOANAstai cumintica in pat si odihneste te acum cat ai timp ca dupa n o sa ai timp sa respiri....eu am modem ed la vodafone si s f multumita
Maraki cum stai cu gradina???sper ca v ati serbat aseara ..
Giova sa te distrezi ....o sa fi o nasica superrr frumoasa
Toanca....offf si eu il banui pe Stefan de viermisori...musai sa fac analize sapt viitoare...unde ai facut echo???

ma duc sa sterg prafulofff ca n a venit menajera azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Maraki, La Multi Ani, pentru Giorgios, sa fie sanatos in primul rand!!Eu sunt sigura ca daca n-ai mai rontait ai slabit.
Giova, sunt sigura ca ai fost o nasica fff. frumoasa. Eu eram sigura ca nu e sapt. asta nunta.
Cosmi, am vazut pozele, ff. frumoase, cand te-am vazut pe tine ce bine-ti sta cu parul scurt parca mi-a mai trecut si mie oful ca l-am tuns pe al meu.
Silvia, esti mortala, eu chiar ma gandeam ca-i scoate f. des acolo pe copilasi, si ca o fi greu si ptr. educatoarele de acolo. Mancarea sigur a papat-o Alain.
Dia, e o scumpa fetita ta, ff. vesela si costumatiile f. simpatice.
Toanca, cum e Matei ce-a zis dr.?
Tioana, ma bucur ca esti mai bine, faptul ca nu e acel vaccin de atata timp e chiar urata. Ma intreb chiar n-au de unde sa-l cumpere?
Paula, eu am comandat haine de pe net, o singura data am nimerit marimea, asa ca mi-e cam groaza sa comand.
Noi ieri am fost la iarba verde, gratare, a fost tare placut, a hranit Tudor cainii de numa. Azi cred ca mergem in parc, la socrii si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ma uit doar sa vad ce se mai poarta, cat mai costa dar nu ma risc. Am luat si jucarii la copii si nu pot sa va descriu ce porcarii au ajuns la destinatie . Cu hainele nu ma risc, sunt si pretentioasa dar mi-am format si un stil, plus ca-s super pretentioasa, probez si 2 ore pana ma hotarasc.

Azi ne-a pacalit vremea si am fugit in casa. Acum Alexa si sotul dorm, eu cu Paul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hy fetelor, cred si eu ca v-am distrat ca sunt regina aiuritilor cred . Sunt nervoasa ca nu am slabit intr-o saptamana decat 1,5 kg cu dieta facuta si sport ....nu stiu ce sa mai fac . Acum ne pregatim sa iesim toti cu prietenii nostri la un tenis si bedminton, ieri am jucat bedminton, zilnic fac bicicleta ....chiar nu stiu ce am de nu slabesc .
MIHA ce dor imi e de o tura de gartare facute in Romania, tocmai mi-a zis al meu sot ca o sa mergem probabil sa sf de aug 2 saptmani , abia astept.
Sunt curioasa sa apara Giova sa ne zica cum a fost .
Paula ca ziceai de shoppingul pe net noi cumparam o multime si calculator intreg de birou am luat de pe net, la cosmetice, haine lui Alain , filme, carti ...nu mai vb si condimente am luat de pe net . Vacante platite pe net cu sume destul de mari zic eu ...Cred ca e chestie de obisnuinta , m-am invatat sa caut scala la marimi la haine, sa citesc inainte despre site-ul respectiv pareri , sa fac comparatii de preturi pe net la produse, eu sunt PRO Bine ca aici ai mai multe variante e drept dar va incepe si in Romania sa fie eu zic ca e un comert super ok ca e mai ieftin si comod de cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Salutare dragelor!
Eu tot in varful patului, vorbesc la telefon de parca sunt centralista si la intrebarea "Ce faci?" raspund invariabil "Clocesc!". Sunt impresionata de grija prietenilor pentru starea mea, de faptul ca ma suna zilnic (unii chiar de 2-3-4 ori pe zi) dar incepe sa devina agasant (stiu ca suna ciudat ca ei doar sunt preocupati de starea mea dar de cand sunt cel putin ma streseaza cumplit vorbitul la telefon si ma oboseste fff tare). Am incercat sa-mi inchid telefonul sau sa-l dau pe silentios cel putin cand dorm dar asa ii fac sotului un "bine" ca il suna toti disperati sa vada daca nu am nascut....un cerc vicios.
Abia astept sa ne scrie Giova impresii de la nunta
Apropo de comandat pe net, eu am luat acum doua saptamani un centru de activitati pentru baietelul nashilor si au fost extrem de prompti si a venit exact ce comandasem. Intamplarea a facut ca respectivul magazin virtual sa fie chiar din Bistrita si cand am sunat am remarcat prefixul telefonic, le-am spus ca sunt din Bistrita si mi-am ridicat coletul fara a plati taxa de transport. Sa zicem ca au fost corecti si pt ca puteam sa merg sa fac scandal dar vineri a venit si coletul cu scaunul de masa pentru baietelul prietenei mele (ieri a fost botezul) si a fost excat ce comandasem. Si ce mi-a placut a fost ca ieri inainte sa mearga la botez a trecut Cristi pe la o florarie si i-au ambalat cutia (ditamai cutiocul, ca am luat un scaun de vreo 10 kg) foarte frumos (si ieftin....vreo 8 lei) si a fost super de efect.
Acum sunt ferm hotarata sa-mi comand un caruciror de pe net, am gasit cam ce-mi doream aici: http://www.babyartikel.de/produkt/shopper_und_sportwagen/hauck_shopper_6_mit_fusssack_und_wickeltasche_circle_black si ma costa cu tot cu transport mai putin decat pe site-urile din Ro. Plus ca in Ro e simplu, fara saculet de picioare si geanta.
Fetele din strainatate (Silvia, Ana, Maraki) mai dati-mi si mie ceva idei de site-uri de profil care trimit si in Ro ca poate gasesc ceva si mai ok la super preturi....strainezii astia chiar stiu ce inseamna promotii.....si daca se poate cu optiunea de limba engleza ca mi-am mancat dupa-amiaza cu google translation ca nu stiu boaba de germana.
Pupici tuturor si noapte buna!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si 37+ cuSonia-Alexandra
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Azi noapte la ora 2 s-a trezit Matei plangand de durere de ureche.
M-am uitat la el in gat si are amigdalele inflamate…
Of…nu stiu ce sa mai ma fac cu copilul asta!!!! E asa de sensibil…

O alta veste; am fost sambata si am facut ecografie abdominala; m-a intrebat dr. de ce vreu sa fac o astfel de eco, ce simptome are Matei, etc…
Cand a inceput sa vizualizeze: are colicistul rasucit de doua ori; din acest motiv nu digera prea bine, mai ales alimentele mai “grele’ si din cauza asta il doare burta.
In rest, slava Domnului, toate celelalte organe (rinichi, splina, ficat, vezica etc.) sunt in parametri normali si fara probleme.
Si eu am colicistul rasucit (dar doar o data) si, se pare ca m-a mostenit.
Din pacate asta nu se vindeca dect prin operatie (lucru care nu e cazul inca) insa va fi predispus la pietre si mai mult ca sigur cand va fi mare se va opera……

Cosmi, eco am facut la Medlife si a costat 180 de lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Multumim de complimente ...o sa ni se urce la cap...

Iuliana, imi pare tare rau pt Matei.

Ioana, sa gasesti un carucior super in care bebelina sa se simta cat mai bine si comod!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua si de la germanica,

Toanca imi pare rau de Matei, sanatate In Ro nu se fac acum ecografii la bebei cand se nasc? Lui Angelo i-au facut din maternitate, asta a fost ultimul control inainte de venirea acasa. Asa ar trebui sa faca si romanii, sa stie parintii de la bun inceput cum sant copilasii.

Ioana zau ca habar nu am de site-uri Silvie este experta, sigur are ce sa iti recomande Eu cumpar direct din magazin, cand eram gravida faceam comenzi numai pe e-bay si m-am ars ca platisem o garnitura de pat cu baldachin si nu am primit nimic Ai grija cu Soniuca, tine-o la caldurica pana la 1 MaiSa ne anunti cand te internezi ca sa iti facem galerie

Haide Giova ca asteptam pozele si pove, ca pe painea calda

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Sapt trecuta am fost sa-i cumparam lui Angelo haine de sezon ca restul sant fixe I-am luat doua perechi de blugi( una e trei sferturi )doua tricouri cu maneca scurta (sponge bob si mickey ) doua cu maneca lunga, o geaca de blugi , o pereche de pantofiori decupati de vara si o pereche fila ( abea astepta sa ajunga la gradi sa-i arate educatoarei Elfi ca are fila noi ) Toate ne.au dus la 170 euroi si ma gandesc ca inca are nevoie de atateaaaa

Am pus sa fac ciorba de burta

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour fetelor intru si eu ca am mai capatat putere ca tocmai am mancat o supa de legume, trebuie sa va dar reteta cand o postez ca a iesit minunata .
Ioana deci esti asaltata si eu care ma gandeam sa te sun te las pe cand nu te mai bazaie atat lumea, o sa fac o sinteza cu ce site-uri stiu eu si care livreaza in ro si iti dau
Iuliana off ce aiurea faza cu piticul bine ca ti-a trecut prin cap sa mergi la eco, sanatate multa va dorim si poate de rezolva in timp si altfel, bine ca stii sa ii faci papita mai lejera .
Maraki sa poarte cu drag hainutele Angelo de pe unde le-ai luat sa le vedem si noi zise shopping-holica din mine, Alain cam are de toate ca mi-ai amintit ca are si geaca de blugi sa i-o scot ca a primit-o anul trecut si era mare. Ii trebuie papuci mai decupati si sa vad ce mai gasesc dragut. Oricum ca idee sa stii ca la voi mi se par mai scupe din ce zici tu ca eu de la C&A de aici de 150 de euro i-am luat cate un exemplar cam din tot ce aveau la varsta lui poate papucii fila au fost mai scumpi .Nu stiu unde sa ii gasesc ceva pantalonasi de material de vara nu blugi aveau la C&A anul trecut acum nu am vazut.
Noi ne-am miscat in we ca a fost frumos, sincer eu dupa we sunt mai obosita cand vin luni acasa sie gasa goala suflu si eu usurata si pana la pranz numai smotruiesc.

Mergi la inceput