Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)
Raspunsuri - Pagina 15
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro nu pasaport am vrut sa scot ci certificat de nastere ro....si astia in loc sa-mi multumeasca ca le mai cresc statisticile cu un cetatean, te mai pun sa si platesti....pe pasaport nu mai dau banii pt nimeni ca circulam cu cartea de ident fr(o sa fiu obligata decat daca om pleca CREANGA din UE)...Paula-coada era la consulatul ro si cea mai mare parte a codarilor erau minoritari-circula astia ceva de speriat Silvia-hai sa punem de-un club anastasia facu bronsolita ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Ana da, ai dreptate Eu ma reped sa scriu mesajele, am avut in minte problema de aici cu pasapoartele romanesti
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Multumesc pt urarile adresate lui Giorgos
Diana ai o fetita superbissimaaaa!!!! frumoasa, frumoasa, frumoasa
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Diana am vazut pozele superba fetita ai !!!!
Maraki sa iti traiasca Giorgios aniversare frumoasa azi.
Giovalinda mai este putin pana la eveniment, tin pumnii si astept sa vad poze.
Sa ma laud si cu ce minipizza am facut http://bucataria-sylviei.ro/ si ce aiurita pot sa fieu, regina aiuritilor cred. L-a pregatit azi pe Alain pentru excursie cu rucsac, merindea preferata si tot ca sa aflu azi la scoala ca excursia e peste 2 saptamani in 7 mai si ca scria pe nota pe care am primit-o ( cei drept cam mic ) asa ca m-am intorc cu bagajul acasa.....si reluam operatiunea pe 7 mai.Cam astea sunt noutatile de la noi .
paula2003 spune:
Cosmina dar unde ai casa din poze?
Mereu ma uit la pozele voastre, sunt foarte frumoase si vad si multe comentarii.
Silvi, super cu bagajul de excursie. Noi nu am desfacut un bagaj de la Bulgari, este pt. mare si il tin pregatit (deci, mai sunt si altii )
maraki spune:
Paula asa este cu pozele, de multe ori stau sa " rasfoiesc " albumele cu spiridusi, ma uit si la pozele care le stiu si este o incantare Si tu ai poze superbe in albumdoar ca nu putem lasa comentarii
Silvi ai fost tare cu rucsacelul pregatit!!! Nu pot sa spun ca te-am depasit( paula tu ai o scuza pt ca ati fost la mare si te pregatisei in eventualitatea ca va fi timp frumos) dar eu sapt trecuta ma pregateam sa plec dim la sv si nu stiam de ce nu intra mana pe maneca pardesiuluiCand ma uit......era geaca lui Angelo
Givalindaaaaaa nasica frumoasa cu doi nasici dulci si superbi Distractie placuta maine si sa va iasa totul ca la carte
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Diana, ai o printesa superba!!!! Sa-ti traiasca!
Silvi...ai fost totala cu rucsacelul...m-am distart copios
Cosmi, Matei e bine; maine dimineata mergem cu el la ecografia abdominala dar tare mi-e teama sa nu aiba iar viermisori sa il tot mananca funduletul
Giova, disctractie placuta la nunta
toate fetele!
Sa aveti o noapte placuta
T_Ioana spune:
Seara buna!
Am intrat sa va salut scurt ca mor incet langa laptopul lui Cristi cu modemul de 2 lei de la Orange. L-am rugat pe sotior sa aduca laptopul de la munca sa pot naviga pe net din varful patului dar merge asa greu ca-mi pierd rabdarea.
Va multumesc tuturor pt incurajari, aveti dreptate, e mai important sa stea fata in burtica. Eu sunt optimista si sper sa ajung la 1 mai sa intru in saptamana 38, atunci ma voi linisti. Mai am si stresul cu vaccinul BGC care e clar, acum nu se face ca nu exista, si dr mi-a recomandat sa izolez complet bebelusa cel putin in prima faza. Intr-un fel ma bucur ca scap de musafiri nepoftiti si pot sa lle spun tuturor de la obraz sa ma scuteasca.....si asa am oroare de vizite
Eu in continuare inebunita sa gasesc carucior, sunt revoltata ca pe site-uri in UK de ex ma costa mai putin un carucior cu tot cu taxe de transport decat daca il iau de pe un site din Ro. Offf, ca greu evoluam.
Va pup pe toate si sper sa mai intru maine!
Noapte buna
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 36+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
paula2003 spune:
Neata.
Azi am primit ordine sa fiu ceasul desteptator al casei. Asa ca la 6 m-am trezit, mi-am trezit sotul si s-a intors pe partea cealalta. L-am programat cu o masina sa-i schimbe uleiul, sa completeze...si la 8 trebuie sa fie pe la un service prin Otopeni. Acum l-am trezit din nou dar inca nu s-a ridicat.
Azi sunt bona cu norma intreaga. Trebuie sa-i spal, imrac si sa-i duc la dansuri. Intre timp sa trag o fuga pana in piata sa-mi cumpar fructe.
Ioana, ai rabdare si ai sa ajungi si la 38 sapt. Stiu cum este, asa de frica mi-a fost si mie cu Paul sa nu-l aduc mai devreme. Nu te mai gandi, nu te stresa, nu ridica, NU FA NIMIC!
Sarcina usoara si sa auzim de bine.
Trec mai pe seara pe la voi, acum o imbrac pe Alex.
paula2003 spune:
Eu m-am tepuit de mai multe ori cu produse cumparate de pe net. Vezi si tu mai multe siteuri si poate mai ceri o parere/ referinta despre produse, magazin si apoi cumperi.
Acum nu mai fac cumparaturi decat daca le vad, probezi, sunt convinse ca sunt ce-mi trebuie si bune.
Eu la alexa am rugat pe cineva care a fost plecat sa-m icumpere ceva ce in Romania nu se gasea si costa enorm aici. Poate gasesti si tu la fel! La Unguri ai fost, ca sunt aprope de tine?