Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi ma miram de ce nu scrii Iti trimit o invitatie daca vrei
Ana ce mult ati stat la coada! Aici au anuntat din februarie ca nu mai primesc cereri pt pasapoarte ca sant prea aglomerati, au multe de eliberat. La noi ca la nimeni, prea scump un pasaport romanesc! Din cate am aflat de la romancele din Germania, un pasaport nemtesc costa 20 de euro si este eliberat repede( nu sant sigura daca in aceeasi zi )
Giova, sa iti fie de bine doamna Eu nu am fost pt peeling profesional, imi fac singura cu masti cumparate si se uita <Angelo cum le scot

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Giova tu stai cu socri? Naspa
Mai bine folosesti creme speciale si nu te doare nimic.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

nu pasaport am vrut sa scot ci certificat de nastere ro....si astia in loc sa-mi multumeasca ca le mai cresc statisticile cu un cetatean, te mai pun sa si platesti....pe pasaport nu mai dau banii pt nimeni ca circulam cu cartea de ident fr(o sa fiu obligata decat daca om pleca CREANGA din UE)...Paula-coada era la consulatul ro si cea mai mare parte a codarilor erau minoritari-circula astia ceva de speriat

Silvia-hai sa punem de-un club

anastasia facu bronsolita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La multi ani tuturor care poarta numele de Gheorghe, George, Georgeta, etc!!!Maraki, sa-ti traiasca Giorgios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata si LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE DE GHEORGHE

eu acum m am trezit....n am facut nik si ar tb sa plec si la munca

ANA dar ai stat la coada....ca la Romanica..
Giova te rasfeti n ai tb ....ce mi ar placea si mie
Paula ce bine ca au chef de facut lectii cei mici,....STEFAN nici gand....Maraki nu sta cu socrii
Toanca cum e Matei???

fug sa mai beau o gura de cafea

Mergi la inceput

La mutli ani si din partea noastra celor cu Gheorghe, Georgeta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Maraki eu cand am zis banuti ma refeream la flori...din acelea micute de tot, aprox ca si margaretele ca forma; nu stiu denumirea stiintifia, noi tot timpul asa le-am spus.
Fiica-mea de cate ori mergem un pic pe jos imi ofera o papadie sau un banut sau o alta floricica de genul asta - ne-am lamurit ca pe cele cultivate nu le rupem...dar pe cele care cres pe camp si pe margine de drum, de ce nu?

La Multi Ani de Sf Gheorghe! (cred ca sunt unul din putinii romani care nu stie personal nici un Gheorghe (ori Gheorghina)bun de felicitat azi).

Am fost ieri la pediatru - totul e super, (sau ca sa o citez pe pediatra, "magnifique". Adri are 108cm si 16,5kg - si a fost extrem de cuminte (pe extrema cealalta fata de consultatia de anul trecut... cred ca a mai crescut).

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

si ca sa ne cunoastem mai bine... o mini-colectie de poze, relativ recente:
http://picasaweb.google.fr/dbmgeo/Iarna20092010#

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 8+

Mergi la inceput

Ce de-a poze si viu colorate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

dia_tm este superba papusica ta.....