Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)
Raspunsuri - Pagina 17
maraki spune:
Silvi multumesc si Alain sa poarte sanatos hainutele( voi mereu aveti cate ceva nou asa ca as putea ura asta pt baiat mai mereu )Vai de mine, cum sa nu gasesti pantaloni de vara la C&A ? Aici este plin, inca am stat sa caut din blug subtire pt vara pt ca erau mai mult din materiale colorate fel de fel Foarte greu i-am gasit tricouri cu maneca lunga, din material subtire am vrut pt ca groase are. In rest este plin magazinul numai cu hainute de vara, cele cu maneca scurta sant 14 euro de la Disney iar cu maneca lunga 16 euro tot de la Disney. Pantofiori decupati i-am luat ceva ieftin la 14 euro din Deichmann iar Fila erau cu 40 euro( am cautat ceva cu arici ca nu stie sa se lege la sireturi si erau pt gradi )Geaca de blugi de anul trecut este nr 110 asa ca nicio sansa sa-i mai vina, am gasit cu 19 euro si nu prea sant asa multumita pt ca nu are vestuta care se scoate cand este mai cald, are doar gluga aplicata. Ce vroiam eu costa 35 dar nu mai sant in perioada asta de gasit.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Maraki sa poarte sanatos hainutele Angelo!
Nu, nu se fac ecografii in spitale la nastere.
Multumesc lui Dumnezeu ca nu e altceva mai grav.
Asta cu colicistul se poate preintampina o durere prin alimentatie.
O sa am grija de acum incolo sa nu mai manance mancaruri grele ca sa nu aiba motive de durere.
De remediat nu se poate remedia deat prin operatie, insa momentan nu e cazul.
Am vorbit cu el acum la telefon si mi-a spus ca tot il doare urechea; deci cred ca pana la urma ajunge la antibiotic
cosmi1975 spune:
salutare gagici....ne pregatim sa iesim afara ca e tare frumos
Toanca aoleuu ce de bani o echolui Stefan i au facut o echo cand a avut pb cu masina care i a accidentat usor...atunci la urgenta i au facut tot ....cu urechile si noi avem pb ca imediat se vaita ,dar scapam fara antibiotic macar
Tioana stai in pat si bucura te de liniste
MARAKI sa poarte Angelo sanatos hainutele...cam scumpute
Silvi buna supa de legume ..azi am prestat o supa cu atitei si un pilaf care i in cuptor...sa i dea gabi drumul
Gabi este anchilozat....abia a plecat la munca ,am luat de la o colega o super perna care face masaj la spate...sa vedem daca l ajuta
Giova spune:
de o ora ce am aterizat acasa...suntem morti de somn, dar am scapat de stres. sa vedem cand scapam de oboseala.
revin maine cu detalii si poze. acum am de despachetat, spalat si hranit baietii.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
haideti la o de la nasha mare.
e asa frumos afara si eu cu treaba prin casa.
Marco la gradi, pe edi l-am adormit si am putin timp de net. macar sa pun pozele si cu cititul revin mai tarziu.
De 1 mai vrem sa plecam la Budapesta. nu stiu daca sunt deschise magazinele. nu aveti idee
vrem putin shopping pt. copii, Ikea si zoo.
Nunta a fost una obisnuita, nu au excelat prin nimic.
Dupa nasi au venit la ora 15:30 si acasa ne-am intors la 5 dimineata.
la ora 22 am fugit acasa sa alaptez piciul si i-am adormit pe amandoi.
la 8 dim. l-a adus mama pe edi la si a dormit langa noi pana la ora 10 cand m-am ridicat cu el din pat si am plecat sa-l lasam pe tati sa mai doarma.
Duminica la ora 14 eram inapoi la local la "zama acra si sarmale".
S-au cununat la greco-catolici, acolo intr-adevar a fost frumos. Mireasa a intrat insotita de nasi pe marsul nuptial, si-au rostit unul altuia juraminte, in rest ca la ortodoxi.
pozele sunt facute de noi si sunt putine. pana intram in posesia celor profi, mai avem.
de aici in jos:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-04-19/19:11:22
unele sunt cu copiii, cat am stat pe-acolo.
Lili sa va traiasca micul crestin! asteptam poze de la botez.
, revin dupa ce pun mancarea la foc.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
anymony spune:
salutareeeeeeeeeeeeeeeeee
ne mai tineti minte?
v-am regasit acum la ...grupa mare...si la mai mare dragi spiridusi.
Eu ocupata ca de obicei, cu o multime de probleme pe cap-abia astept vacanta..........
Ioana a avut inainte de paste pneumonie interstitiala si o otita medie congestiva, am facut tratament pe venula ca am un copil care nu inghite nimic, indiferent de gust. am facut zinacef si netromicina-5 zile combinat si inca 5 doar zinacef. a schimbat 3 venule, dar asta e . a trecut, s-a refacut, merge din nou la gradi.
Ieri i-a dat educatoarea o poezie sa o invete si sa o spuna la serbare- era f vesela.
Am inceput mersul pe role inline, am avut si prima tentativa de inot , dar a inghitit un pik apa si a zis ca vrea acasa dupa 15 minute. acum ea zice ca mai merge si simbata, dar ca e bazinul pre adinc.
Plecam la mare de pe 7 iunie, tot la mamaia-speram sa ne intilnim cu Ioana si Vladimir
Nu stiu cind am sa am timp sa citesc tot ce ati scris, poze am sa pun promit saptamina viitoare...dar sper sa recuperez.
am inteles ca s-a marit grupul-bine ati venit mamici!
Este epidemie de varsat de vint, asaca aveti grija cu cei ce fac febra, urmariti si eruptia...
va pupam
T_Ioana spune:
Eu scurt pe la voi ca deh, tre sa clocesc in pat. Dimineata am primit instructiuni foarte clare de la toata lumea sa nu ma misc din pat, mama a plecat pana la tara la Telciu (azi e 1 an de la moartea bunicii si a vrut sa mearga la cimitir), poate prinde si parastasul dupa Valeria Peter-Predescu (au murit in aceeasi zi si sunt si consatene si rude) si pana diseara nu ajunge acasa asa ca mi-a lasat instructiuni clare sa nu misc din pat si sa mananc.
Eu parca sunt nebuna, as manca numai banane in fiecare zi, mananc si cate 6-7 banane zilnic ca oricum fi-miu nici nu pune gura pe ele!
Silvia draga, m-am si distrat cu sunatul...oricum nu mai am fix-ul ala ca am schimbat provider-ul de Tv si net si nu am mai luat si telefonie fixa. Eu te astept ca pe sfintele moaste cu adresele alea de site-uri care trimit si in ro.
Ieri cred ca m-a sunat Irina, am vazut 2 apeluri nepreluate dar telefonul meu e un ciudat si nu mi-a afista decat nr nu si apelantul, asa ca nu sunt sigura 100% ca ea a fost!
Fug pe clocitoare, sanatate mult aspiridusilor!
Iuliana, cum e Matei?
Maraki, sa stapaneasca sanatos Angelo hainutele si sa le poarte cat mai mult....desi la ce puseuri de crestere are....
Giova am vazute pozicile, ati fost fff frumosi si asortati. Mi-a placut la nebunie si mireasa si voalul.....eu zic ca a fost totusi o nunta reusita! Sa va bucurati de fini!
pupici tuturor!
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si 37+ cuSonia-Alexandra
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
toanca spune:
Salutare.
Asa cum aveam un feeling aseara, Matei a inceput sa ia antibiotic (augmentin).
Partea buna (daca o putea fi numita parte buna din moment ce ia antibiotic) e ca nu a mai facut febra si nici nu prea s-a mai plans de durere de urechi....
Giova, nu am cum sa vad pozele de la munca, dar incerc diseara de acasa.
Ioana, foarte bine stai acolo pe clocitoare ca trebuie sa fii cumintica; deci mananci cate 6-7 banane...unde intra?
Aseara m-am distrat cu Matei: cand era mic ii scriam toate cuvintele pe care le spunea aiurea si aseara am luat caietul la citit; mi-am adus aminte ca spre exemplu la "mai tarziu" zicea "metesoi" sau la "banana" zicea "manana" sau la "autobuz" zicea "abuzuzu".
Radea Matei cu o pofta de zile mari
Diseara vreau sa-i arat ''jurnalul bebelusului'' sa vad cum reactioneaza...
Any, totul e bine cand se termina cu bine
Epidemie de varsat de vint zici....nasol...asta e tot ce mi-ar mai trebui
Giova spune:
hai ca ma pun si eu pe citit din urma. ati scris ceva.
Silvia nu am patit nimic, era putin rosie fata, dar intr-o ora si-a revenit. Mi-a strans ceva puncte negre, subti de tot ca eu nu am probleme defel cu fata. doamne multumesc! nici nu pun nimic pe ea in afara de crema. nu suport fondul de ten...nu are ce sa-mi ascunda, cearcanele eventual.
Paula nu stam cu socrii. ambii parinti sunt in Alba Iulia, noi stam singurei in Timisoara.
Cand mergem acolo stam ba pe la soacra, ba la cumnata. mai mult la ultima, caci s-a mutat la vila, cu curte mare si piscina...acolo e de noi.
Ana naspa cu statul la cozi, mai ales cu copii dupa tine. Imi pare rau de masinutza lui Alex...of...of...
Dia superba printesa ta. Unele locatii din poze le cunosc...noni, mall. cladirea de gheata unde este? in fagaras?
Ioana ma bucur ca esti cumintica si ai ajuns uite la 38 sapt. inca putin si ajungi la termen, daca nu-l si depasesti. acum am vazut ca fetelke vin mai tarziu decat baietii...s-a schimbat foaia.
fug sa schimb gogoasha...l-am gasit la ghiveciul de flori....a gustat pamantul.
revin.....
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
revin.....
Maraki sa poarte Angelo sanatos hainutele. si eu trebuie sa cumpar multe pt. edi si mai putine pt. marco, mai are bune de vara trecuta.
paula eu am comandat de pe net haine pt. copii, jucarii...nu am avut surprize defel. pt. mine si sot e mai greu cu gasitul marimii, asa ca nu ne riscam.
Cosmi o luna in Liban? de cand pleaca? hai ca ii ai pe ai tai langa tine, nu esti singura cuc.
Miha super ca ati iesit la iarba verde...sa se faca cald, si mie mi-e dor de asa ceva.
Ioana asa e...mori cand vezi ce preturi sunt dincolo si la noi scumpe foc. nu ai pe cineva sa-ti aduca respectivul carucior?
nasol de tot cu vaccinul...si eu as fii tare stresata in locul tau.
Toanca deci nu s-a plans degeaba matei de dureri de burtica. of...dragul de el...te mosteneste, uite. iar otita? voi sunteti patiti rau de tot. insanatosire grbanica!
Silvia la C&A din Arad aveau chiar frumoasi pantaloni de blugi 3 sferturi. vroiam sa-i luam si noi lui Marco. acum nu stiu daca sunt de anul trecut si adusi la noi....dar erau misto.
Anymony bine ai revenit. Imi pare rau ca a bolit asa Ioana...sunt pacatoase pneumoniile astea.
asteptam sa te mai eliberezi si sa ne pui poze cu printesa ta.
Ioana a fost o nunta comuna...ei vroiau mai mult, dar nu le-a prea iesit. au cam dat X cu unele chestii....dar per ansamblu ne-am distrat ca au facut prietenii show.
Toanca imi pare rau ca iar e pe antibiotic puiul.
mamica de 2 smecherasi