Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)
Raspunsuri - Pagina 13
maraki spune:
Hello, hello
Dia spune-mi si mie unde se culeg banuti, ca ma duc prima Este sanatos sa faci plimbari la aer curat dar mereu este ceva de facut in casa, imi planific timpul sa gatesc, etc iar in pauze stau pe net.Inainte terminam treaba pana in ora 14.30 si stateam la un film pe dvd.Bine....programul oricum se va schimba cand se mai incalzeste afara, avem un parc foarte frumos langa noi, este un spatiu destul de mare de joaca, o terasa imensa unde poti servi ce vrei, un lac mare unde Angelo poate hrani ratele salbatice...este frumos numai ca asteptam sa fie mai cald.
Toanca sigur pleaca astazi matusa ta! S-a deschis spatiul aerian si la nemti, incepand de astazi.
Miha trebuie sa ne gandim de doua ori inainte de a lasa sa ni se bage foarfeca in parAm plans anul trecut timp de doua luni dupa ce m.a tuns LitsaA aflat ca nu mi.a placut deloc si a mai venit la noi sa ne tunda abea dupa 1 an Faza nasoala este ca a constatat ca am par mai putin decat ultima data cand m.a tuns I-am zis ca o fi varsta dar a spus ca nu,depinde ce mananci....nici nu stiu....ceva diferit fatza de alti ani, nu am in menu Imi pare rau ca inca plange baiatul cand il lasi la gradi
Ieri am cumparat pt Angelo o geaca de blugi, o pereche de pantofiori decupati pt vara si am cautat in doua Deichmann sportex dar nu am gasit nr. 29 la modelele care mi-au placut. Trebuie sa cumparam de la 0 garderoba de vara, toate sant mici
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
salutare....
eu abia am venit de la munca,...greva si nu prea ca am avut la copii,...am luat o si pe Bianca la mine la gradii si s a jucat numai cu baietelul cel nou de 2,9 luni dupa care s topitae un scumppp si un istet...inca nu vb dar stie tot,sunt sigura ca o sa faca mari progrese
Miha ma bucur ca ii place lui Tudor la gradii...eram sigura ca o sa i placa ,cine stie ce i s o fi parut lui la cealalta gradinita
DIA_tm am fata mare adevarat...ce repede a crescutarata si tu poze cu mandretea ta
Maraki cu ferma ta bagasi cearta la lume
unde s pozele cu printesa Irinei...n am vazut o
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosmi1975 salutare.... eu abia am venit de la munca,...greva si nu prea ca am avut la copii,...am luat o si pe Bianca la mine la gradii si s a jucat numai cu baietelul cel nou de 2,9 luni dupa care s topitae un scumppp si un istet...inca nu vb dar stie tot,sunt sigura ca o sa faca mari progrese Miha ma bucur ca ii place lui Tudor la gradii...eram sigura ca o sa i placa ,cine stie ce i s o fi parut lui la cealalta gradinita DIA_tm am fata mare adevarat...ce repede a crescutarata si tu poze cu mandretea ta Maraki cu ferma ta bagasi cearta la lume unde s pozele cu printesa Irinei...n am vazut o stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975 http://community.webshots.com/user/cosmi1975 |
Chiar ca e total aiureaFiecare face ce vrea in timpul liber Fii-miu se duce cu taica.su ( dupa gradinita ) la bunici, mananca si iese in parcul din fatza blocului. Se joaca, se intoarce la bunici sa manance ( daca vrea ca de cateva zile spune ca mananca acasa la mama de seara ) si vine acasa. Eu pun casa la punct, am renuntat la filmul de dupa amiaza si joc. Seara cand doarme Angelo, am program de vizionat un film. Voi ati inteles de ce am slabit, eram obisnuita sa mananc la comp si citeam pe forum, asta nu e valabil pt toata lumea. Nici nu ma intereseaza ce se comenteaza la celalalt subiect, am facut ce m-a sfatuit Ana de France Pastram subiectul nostru curat
Uite pozele cu printesita aici:http://www.dropshots.com/irimar
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
paula2003 spune:
Eu as fi vrut sa duc copii in parc, dar am urcat sa facem ..si acum nu mai vor sa cobore, ba il vrem pe Nemo, ba ....si uite asa am ratat plimbarea de seara.
paula2003 spune:
Mi-am clatit si eu ochii pe la pozele vostre daca tot le-ati laudat sa avd daca spuneti sau nu adevarul .
Super poze, mi-au placut.
Fug ca avem lectii daca nu ne plimbam.
andiaroro spune:
N-AM PLECAT in nici o america...peste o luna parac ar fi fost, dar chiar nu am cu cine lasa copii si "in lumina" celor vazute pe la stiri cu parinti bocind ca nu pot ajunge la copii, etc...mi se pare prea multa bataie de cap pt 3 zile...sper sa-i fi iesit din cap si partii adverse....
revin cu personalizari mai incolo...deocamdata doar va pov ca m-am dus cu alex sa ii facem certif ro anastasiei(intr-un final glorios) si i-au furat la coada masinuta( o porcarica, dar doar pe aia o avea la el) si a inceput asta sa urle: mama, mi-au furat les lutins masinutza abastra !!!...un sfert din lumea de acolo era pe jos de ras...3/4 doar mustaceau ca erau cam "lutins"(cred ca spiridusi rai se traduce - aia de il tot fura pe Noddy)
asa ca faimosu certeficat ne costa 105 euro+ o masinuta...nu mai vb de statu' 3 ore la coada cu geanta in brate ca imi era ca imi pleaca vre-un papier dupa masinutza....si e gata peste 2 luni,...da, sincer, nu-mi ardea de umblat prin ro ca in afara ca as fi iesit poate putin mai ieftin cred ca pierdeam de 3 ori mai mult timp.
revin...io sper ca repede
Giova spune:
In sf. am si eu putin timp...asta pana se trezeste Edi.
Azi am fost la epilat inghinal...de mult nu am mai pus ceara prin locurile alea, am tras putin dar acum sunt mandra de ce opera mi-a facut.
Edi e maraila, macar papa. dintisorul a spart gingia, dar pana iasa tot mai este si ne chinuie.
Marco un cumintel, tot la mama mea este...mi-e dor sa dorm cu el si nici poveste. poate maine de cand vine Clau se muta si el cu mine la cumnata.
vroiam sa va citesc...dar l-a scos tata pe edi afara si trebuie sa-l duc si la socrella, nu l-a vazut zilele astea. am bagat-o in priza, ca plecam de la ea si a muncit din greu la[smotru] si pus parchet.
revin diseara, dupa ce-l adorm pe Edi.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Bonsoir fetelor apar si eu la ceas de seara, pe mine cred ca m-a lovit astenia ca nu am chef de nimic noroc ca are garzi tot al 2 zile am meu sot saptamana asta ca acasa ma intreba tot la 5 min ce e cu mine si ma enerveaza si mai tare. Maine pleaca in excursie cu clasa Alain tot la ferma unde a fost saptamana trecuta http://www.fermepedagogiqueliart.fr/spip.php?rubrique5 sa vad acum cat de murdar vine, am fost azi la cumparat de sapca de soare si rucsac mai mare, imediat ma pun pe facut merinde
Giova nu ti-a fost iritata fata de la peeling? Norocul tau ca eu am patit-o urat, in Ro mi-(am facut o data aratam de parca m-a jupuit cineva de un rand de peile dupa ce mi-a trecut nu stiu daca eram mai bine ca m-am bucurat sa imi revad fata . Spor la pregateli cu epilatul in zone dure doar pentru mare ma supun si eu la chinuri grele ma enerveaza ca nu e in oras centru de epilare definitiva ca asta ar fi solutia cea mai buna.
Ana de France deci hibernarati nu ai fost in Vegas nu imi amintii de pasapoarte si acte ca ma ia cu batzul, luni trebuie sa trimit pasaportul lui Alain prin posta in Ro si sa il astept pe cel nou.Mortal Alex cu lutins-sii
Cosmina super poze ati pus doamna
Maraki de e vb de slabit ma bag si eu arendas la vreo ferma virtuala dar mi-e ca o sa rontai platouri cu tot cu ferma, sunt o cauza pierduta . Nu inteleg cine ce ar avea cu timpul tau, ca de pierdut vremea o face fiecare cat vrea si poate si mai ales cum vrea.
MIHA ma bucur sa te vad felicitari pt kg.
silvi_2005 spune:
Cosmina mi-am amintit ca ma intrebai de tarta usor de facut cel mai simplu e sa iei o foaie ( de foietaj sau simpla) gata facuta si sa o coci si sa faci apoi o crema si pui fructele, uite reteta mea de tarta Tarta cu capsuni