Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)
Raspunsuri - Pagina 12
paula2003 spune:
Momentan traim in Roamnia si nu gasesti un job daca esti sanatos ce sa mai vorbim de deficiente Mai vedem si pentru Alexandra.
Da, dar eu v-am spus bucuria pe care mi-o da Paul ca-l am, ca este cuminte, destept si indiferent cat stie, pentru mine este un PRINT.
Este un copil deosebit, noroc sa aiba!
Azi l-am intrebat daca are o iubita. A stat , s-a gandit si mi-a spus ca iubeste o fetita pentru ca-i eleganta ca mama. Am tot tras de el sa nu am si de la el surprize, cum am avut de la Alexa.
maraki spune:
Si aici poti sa suni sa anunti ca este bolnav, daca trec 3 zile trebuie dusa scutire.....dar voi il tineti o sapt frate ca asa vreti voi ....nu merge la nemti sa iei scutire daca nu e bolnav
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
mama ce s-a animat subiectul asta azi.
Ieri am fost cu nervii la pamant...veneau dupa nasi si eu nu eram gata de la coafor. azi am reusit sa-mi programez coaforul mai repede si acum e totul ok.
si daca nu i-am rugat sa se intereseze din timp....doar ieri au intrebat. imi venea sa-i impusc pe amandoi(la miri ma refer).
Tot ieri am fost la un peeling facial...super am iesit de acolo.
Maine merg la pensat-vopsit si epilat[brrrr].
Copiii cuminti, Marco tot la ai mei, nu vrea sa vina sa doarma cu mine la cumnata...of ce mai sufar. macar de ar ramane aici, dar nu vrea.
La gradi am sunat si le-am zis ca le duc scutire pe 6 zile, ca e bolnav.
Paula normal ca-ti lauzi puiul si esti mandra de ei, doar sunt copiii tai.
Maraki eu nu am timp de asa ceva...si vara-mea s-a bagat in ferma si toate weekendurile si le mananca in fata compului.
Vineri e Sf. Gheorghe. si cred ca-l sarbatoriti si pe Giorgios.
Ioana stai pe curul tau in pat, sa mai ia Sonia in greutate. lasa mancarea, comanda ceva sau pune-o pe soacra la treaba.
Edi s-a nascut cu 2880, dar a luat super bine in greutate. a avut si forta sa . o prietena a nascut fetita cu 2500, dar nu a putut-o alapta si se mulge si acum...dar tot a luat pitica bine in greutate.
Oricum, cel mai bine e sa stea cat mai mult in burtica.
Toanca nasol cu zborurile astea. ieri au venit cineva din Spania, dar pe Cluj. ei unde fac escala? cine stie o fi norul pe acolo....of...of...
Ma bucur ca e ok Matei. si Marco se plange de dureri de burta, mai ales dupa ce papa spanac...eu zic ca are viermisori: amestecul de lapte si usturoi dasu asa ceva...i-am facut tratament homeopat...dar cred ca nu prea a avut succes.
ar trebui sa merg si eu la un eco abdominal cu Marco, sa stau linistita.
, pe maine.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
MIHA78 spune:
Maraki, esti o draguta. nu stiu ce-a fost cu mine in ultimul timp, n-am apucat sa intru. La serviciu fff. rar pot cel mult citi, acasa incerc sa stau cu Tudor, ma mai uit la tv cate putin, n-am prea stat la calc., dar v-am citit tot timpul.
Toanca, vad ca Matei si-a revenit, in ultimul timp si Tudor se plange de burtica, dar la noi cred ca e de vina faptul ca mananca f. putin la gradi. E mancare f. buna dar nu stiu de ce nu vrea sa pape.
Giova, ce frumos ca te tot aranjezi, asa ma tenteaza si pe mine unghiile cu gel, in ultimul timp mi se tot exfoliaza ale mele si tot mici le am.Au noroc finii vostri cu voi, cred ca le pare si lor bine ca-i ajuta cineva sa-si rezolve pb. cu organizarea nuntii.
Ioana, stai cumintica in pat ca mai poti duce sarcina asa. Eu am stat 3 sapt in pat si am luat si diazepam, pana la urma s-a nascut la termen Tudor. Si mie imi facusera inclusiv injectii ptr. maturizarea plamanilor, ca era sigura dr. ca nasc.
Silvia, deci l-ai adus pe Alain ca pe un purcelus de la padure. Si mie mi-ar fi tare groaza sa-l las singur.
Irina, ai doi copilasi superbi, e o dulce printesa ta, si ce frumos era imbracata.
Paula, te inteleg ca esti mandra de copilasii tai, e ceva normal, Paul e un baiat tare istet.
Cosmi, spor la treaba, si Tudor a slabit mult de cand cu gradi, acum e acasa, ii cam curge nasul si stranuta.
Am inteles ca Alex e racit si el, parca asa scria Ana. A fost mortala conversatia despre fete. sanatate.
Giova, am tot uitat sa scriu ce m-a amuzat cum a zis Marco de cumnata ca e injectionista, de cand am citit tot asa zic si eu.
Ma bucur ca a trecut Liliana cu bine de operatie, cred ca a fost suparata ca nu-l mai poate alapta pe Cosmin, dar, asta e viata , ne mai ofera si lucruri neplacute pe care nu ni le dorim. Ea oricum a facut ce tb. facut.
Eu, la regim din nou, mi-am recapatat ambitia de la inceput, acum am inceput sa merg pe jos, in schimb v-am spus ca m-am tuns scurt, si-mipare rau acum. Asta e va creste iar.
MIHA78 spune:
Tudor, merge la gradi, mai plange uneori, dar se joaca cu copilasi, participa la act, ne povesteste de pe acolo, poezioare, povesti, se ocupa bine de ei. E tare atasat de una din educatoare. Eu sunt multumita de alegerea facuta. E gradi de stat, platim maxim 100 de lei pe luna, fac f. multe activitati, ieri imi zicea ca tb. sa duca ridichi, ceapa verde.. ca vb. despre legume. Azi veneau de la teatru de papusi, deci e f. ok, ambele educatoare sunt f. dragute, una dintre ele putin mai severa, dar f. implicata si extrem de apreciata ca si cadru didactic.
Eu astept weekendul viitor, cand mergem la Tasnad, am nevoie de cateva zile de relaxare, la serviciu e nebunie in ultimul timp.
toanca spune:
Neata.
Cica azi s-ar puta sa plece matusa mea; face escala la Munchen.
Vad ca sunt si alti spiridusi care se plang de durere de burtica...ce o fi?
Eu abia astept sa merg sambata cu el la ecografie abdominala sa vad exact ce naiba se intampla pe acolo...
Giova, deci umbli prin saloane...bravos
Miha si Matei a invatat ieri despre legume si cica a mancat ridichi si varza, dar intai le-au spalat ca sa plece microbeii
dia_tm spune:
Cosmi, ce fata mare ai - superba domnisoara; si fratiorul pe masura
Ioana, stai cuminte, cum ti-a spus medicul, si lasa bucutaria in pace; nu mai simplu comanzi o pizza? La echo informatiile sunt foarte relative; daca dr. spune ca el zice valorile minime, inseamna ca bebe are minim 2,5 kg, dar probabil ceva mai mult ...si daca a zis sa nu-ti faci grija, probabil stie el de ce! oricum, eu stiu a foicial dupa 36 de saptamani bebe se considera la termen; evident ca nu-i strica sa stea in burtia pana ajunge la 40 de satamani, dar daca n-are rabdare nu e rau si nu e considerat prematur.
M-a distrat cura de slabire pe farmville; dar intr-adevar, daca ai timp; pe de alta parte stau si ma gandesc...n-ar fi mai sanatoasa o plimbare i parc, la cules de flori reali (papadii si banuti de exemplu)? ca tot a veit primavara... (de pe alta parte eu nu sunt deloc in masura sa dau sfaturi despre slabit, fiindca la mine rezultatele se lasa asteptate de ani de zile)
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 8+
paula2003 spune:
A fost pentru prima data cand am asistat la olectie deschisa cu parintii. Data trecuta nu am putut si am trimis sotul si pe mama mea.
El este mai nazdravan, alintat in preajma mea. Cu greu ii faci fata fitelor de barbatel. Nu-i exagerat, dar este mai energec in preajma noastra.
Acolo am ramas foarte surprinsa cat de cuminte este, ascultator si nu raspunde neintrebat. Vorba sotului, " prea cuminte la ce are in grupa".
Hai ca acum ma incearca si pe mine o raceala. Am capul infundat si nu ma simt prea bine.
Am luat deja pastile dar nu vad nici o ameliorare inca.