Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata

Ramo e tare frumoasa Bea, arata chiar grasuta, si in unele poze mai seamana cu Eni!
ellis A. uita de suparare la gradi imi pare rau de bunica ta, nicicum nu e bine... daca pleaca brusc e groaznic, daca chinuie la fel... dar asta e viata... sau finalul ei
Victo stiam ca sunt 10 zile intre voi.. dar nu stiam care e prima. Azi termin antibioticul...dar am facut o candida de toata frumusetea Joia sau vinerea viitoare repet urocultura.

vad ca vb de kg. bulgarasilor si se pare ca noi stam binisor... Ana 12,400 si Eni 13,300

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANCA - si eu cred ca bunica isi asteapta baietii...dar nu cred ca vin acum...

PUSSI - ai dreptate tu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Noi bine,sanatosi.Va citesc mereu,dar nu prea am timp sa scriu.
Bea e bine,creste pe zi ce trece,nu-mi vine sa cred ce minune ne-a dat Dumnezeu,pentru ca chiar e o minune.Doctorita mi-a zis ca se putea opri oricand din evolutie.Cu papatul stam la fel...n-am ce sa-i mai fac.Are 11 kilograme...Dar e vesela si nu arata ca un copil bolnav.La gradi inca nu o dau,doar de la anul,ca nimeni nu sta langa ea 2 ceasuri sa pape.Si profit ca am o tanti tare buna la ea,care pe langa ca are grija de ea,face si prin casa.
Cam atat despre noi..
Incerc sa va pun cateva poze.Sa ne vedeti.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

Daca te consoleaza cu ceva Andrei este baiat si tot 11 kg are.
Nu imi fac deloc probleme deoarece este tot timpul in miscare, argint viu si este si destul de inaltut are cam 97 de cm.
Categoric iti spun ca arata mult mai slab ca Bea .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

buna dimineata

Victo stiam ca sunt 10 zile intre voi.. dar nu stiam care e prima.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

apropo de DPN... o prietena de-a noastra are DPN cu o zi inaintea mea...adica pe 2 iulie......e clar ca nu vor fi respectate DPN-urile, dar ... si mai are o fetita din acelasi an cu ai nostri(din oct 2007)....

eu de duminica intru in 30 sapt...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuuaaa!
mihuta...imi pare tare rau ca esti intr-o asemenea situatie...dar DD ajuta ca tot raul sa fie spre bine!
softurela...stii vb aia..DD tine-i naravu'...dar la noi nu a fost asa...desi a inceput ff fericita au urmat saptamani de suferinta!
pussi..merci de intrebare !da..mai e putiiiin...cand s-a nascut Ana am facut generala...ca anestezistul de peridurala nu era/era ocupat...dar atunci nu m-am programat pt. cezariana...asa a fost conjunctura!la gradi e din ce in ce mai bine...dar vine acas cu niste figuriiii!...chiar stai bine cu kilele!
bb...
validelide...LA MULTI ANI !si de la mine...retroactiv!mai ai putina rabdare ..o sa iasa soarele si pe strada ta!
ellis.....of...da e tare greu cu batranii...bunica mea a murit in 1999 si bunicu aproape in fiecare zi merge la cimitir...nu sta, dar trece p-acolo..de unde cumpar kit-ul de rahi-peri?..nici pe net n-am gasit nimic...mai tre sa insist pe la dr.
eladea....eu am deja 34 sapt....deci, de azi intr-o luna....mare intalnire!
salutare ramonella!...nu mai zi de mancare ca -mi iau campii si eu!si Ana abie e la 11,500...Bea e o dulceata de fetita...
am ceva de lucru....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

votati si voi:

www.alocatia-copiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna seara!

Va multumesc tuturor din suflet pentru urari si pentru sustinere!
Sunt pe fuga,am o miorlaita care trage de mine,dar sper sa mai pot intra curand.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!Mutumim pentru laude!Si mie imi place tare mult cum ii sta cu codite,parca o schimba total,dar tare greu ma lasa sa i le fac,ca nu-i place...cred ca nu ii place ca cam trag de parut,ca trebuie sa strang bine elasicul ala,ca tare slab e parutul...nu m-a mostenit pe mine...
Ahaaa,deci mai sunt slabuti pe aici...ma mai consolez si eu...desi m-am obisnuit cu ideea...asa e soiul ei...seamana cu ma-sa.

Ellis imi pare tare rau de bunica ta...ce mare dragoste cred ca a fost si este intre ei...tare frumos...din pacate n-avem ce face...sa faca Dumnezeu cum e mai bine pentru ea...si bunicului tau sa-i dea multa putere...

Paula ala cu scara interioara nu e apartamentul nostru...e casuta parintilor mei.As vrea si eu asa un apartament.
Fratelo ce face???Il asteapta pe frateo lui???

Mihuta imi pare rau ca s-a ajuns aici.Voi stiti cum e mai bine.Doamne ajuta sa fie bine,orice ati face!

Pupici!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata ! Mai stiti ca vorbeam zilele trecute de sarcini & stuff? Ma gandeam sa fac un test de ovulatie sa vad ce se mai intampla pe la mine. In schimb, am ajuns sa iau unul de sarcina care e pozitiv ! :))
Misterul e cate saptamani are bb2. Aproximez 4, max 6...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

ALINA FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!
Cand ai avut UM?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput