Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 8
Victo spune:
ha ha ha..e actualizata semnatura, Pussi..:):) numa atatea sapt am. ea e prima :)
Paula
cu
Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Noi bine,sanatosi.Va citesc mereu,dar nu prea am timp sa scriu.
Bea e bine,creste pe zi ce trece,nu-mi vine sa cred ce minune ne-a dat Dumnezeu,pentru ca chiar e o minune.Doctorita mi-a zis ca se putea opri oricand din evolutie.Cu papatul stam la fel...n-am ce sa-i mai fac.Are 11 kilograme...
Dar e vesela si nu arata ca un copil bolnav.La gradi inca nu o dau,doar de la anul,ca nimeni nu sta langa ea 2 ceasuri sa pape.Si profit ca am o tanti tare buna la ea,care pe langa ca are grija de ea,face si prin casa.
Cam atat despre noi..![]()
Incerc sa va pun cateva poze.Sa ne vedeti.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
RAMONELLA spune:
Poze:
http://picasaweb.google.com/RamonelR/Aprilie2010#
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Poze: http://picasaweb.google.com/RamonelR/Aprilie2010# Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata ![]() MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s |
Ce dulce e !! Mie nu mi se pare ca ar fi slabuta, chiar arata foarte bine. Si cand are codite e scumpa de tot.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
buna dimi
ramo bine ai revenit!!
bea e o scumpica! iar cu codite e superbaaaa!!!
nici mie nu mi se pare slaba!!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Victo spune:
Ramo, pai nici fratelo nu e nu-s ce gras..desi mananca binisor, nu pune pe el. are 12 kg jumatate, deci Beiuta nu mai e chiar asa de slabuta. o sa ma uit si eu la poze azi, cd imi fac o tara de timp.
gata..arata f bine Bea, stai linistita! Ma bucur sa se intelege bine cu bona..WOW ce apart mare aveti! si cu scara! si eu vreau! :):)
Paula
cu
Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Poze: http://picasaweb.google.com/RamonelR/Aprilie2010# Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata ![]() MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s |

Poza asta m-a dat gata
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Roxxy80 spune:
E f f frumoasa Bea. Nici mie nu mi s-a parut f slabuta in poze. Matei al meu a ajuns cu greu la 14 kg. Dupa ce jumatate de an a stationat la 13. Acum ma declar multumita
.
ellis spune:
buna dimineata
PUSSI - azi am dus-o la gradi, a fost suparata ca o las, dar nu a plans; acum avem si asistenta care se ocupa de grupa de pitici, iar Alessia a devenit cea mai inalta din grupa
; mai stau putin si sun pe miss Andreea sa vad daca mai e suparata mimoza, care azi dimi mi-a zis ca pe mine nu ma iubeste, doar pe taticu![]()
mai, sunt tare trista, bunica mea se tot chinuie, i-a pierit vederea si zace in agonie...tare greu ii iese sufletul, cred ca nu vrea sa plece
, iar bunicul sta numai langa ea, e obosit si terminat, dar a spus ca dupa 60 de ani impreuna el nu o lasa acum, si nici nu vrea sa se miste de pe scaunul de la capul ei, citind continuu rugaciuni; cred ca el o mai tine in viata; e cumplit sa iti vezi batranii asa...
nu vroiam sa va intristez...
ancadragoman spune:
Adela te inteleg perfect,am trecut si eu prin asta cu bunica mea care nu murea ca astepta sa vina un var de-al meu din Spania (si el nu a avut cum sa ajunga).A stat in strea asta de asteptare aproape 2 saptamani

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!