Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 7
pussi spune:
Vali, La multi ani fericiti!!! Si fericiti sa fie! indeferent ce e trebuie sa gatesti puterea de a te simti bine si tu, macar in aceste momente!
softuela super cu gradinita!
eladea2005 spune:
uffffffff...multumim Lavi pt remember...abia acum reusesc sa intru putin...
LA MULTI ANI VALI! SA ITI DEA DOMNUL SANATATE, MULTA PUTERE SI FORTA, INCREDERE IN TINE SI MULTE IMPLINIRI!

Miha, imi pare tare rau de veste...din pacate, aud tot mai des in jurul meu de astfel de cazuri...sigur, motive sunt multe, fiecare le stie pe ale lui cel mai bine...nu pot decat sa-ti doresc multa putere si incredere ca totul va fi bine pt tine si Sophia...
Laura, felicitari pt prima zi de gradi...ce bine ca s-a acomodat asa usor...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Vasari spune:
Mihaela, am uitat sa va felicit pentru pampers. Sophie mereu a facut cum a vrut. Si ce inaltute sunteti, M are 92-93. La ultima intalnire nu parea asa mare diferenta, dar e...
Laura, Diana ti s-a parut agitata de cand ati inceput puffurile? Noi abia ne mai intelegem. Bine ca mai sunt doar 2 saptamani.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
Buna seara.
BB - daaaa, am reinceput dieta, una dura si mi-e greu...dar ma obisnuiesc eu repede...trebuie!
...si asa e cu regimul, eu am mai tinut o data un an , iar apoi parca nu ma mai puteam apropia de prostii sau alte alea...insa mi-am revenit repede![]()
inseamna ca a mea e laboasa daca am ajuns la 25...mai are o pereche de sandalute 23 care inca ii vin, dar adidasi si ghetute i-am luat 25, ca trebuia sa aibe interiorul 15cm...si ceva...cred ca ar trebui sa o masor, ca azi am dus-o la gradi si intr-o luna jumate a devenit cea mai inalta din grupa...creste copilul meu ca Fat-Frumos![]()
ALINA - bine ca se aropie Maria de 25, ca incepeam sa ma sperii ca fii-mea va purta 43 ca ta-su!
BIANCA - super, si voi traiti pe picior mare![]()
SOFTURELA - din pacate inca nu s-a incheiat sezonul de viroze, azi a fost sotul sa ia avizul epidemiologic ca incepem si noi gradi de joi si era spitalul plin de copii raciti...
ROXXY - cu siguranta ca e minunat ce povestesti tu!
bine ca papa Matei!
a mea mananca de cateva zile de sparge si doarme ziua mult...si 3 ore jumate, ceea ce inseamna ca are iar un puseu de crestere;
ANDREEA - las ca e bine, macar nu schimbi des incaltarile ca noi...
MIHUTA - super Sophia cu "viata e ca un vis"...te lasa mut remarcile astea! nu stiu ce s-a intamplat, vad ca ai editat mesajul, insa daca nu iti este bine, sunt cu tot sufletul alaturi de tine, sanatate! ...acum am citit, imi pare tare rau, dar tu stii mai bine ce trebuie sa faci! multa putere, daca nu mai e cale de intoarcere!
BIANCA - RAHI-PERI se cheama anestestezia de care zici tu, e noua, dar nu foarte, adica erau anestestezisti care faceau si pe 'vremea noastra' - si eu am facut rahi-peri, cica e cea mai buna, fara efecte adverse gen dureri de cap, sau mai stiu eu ce...
LAURA - felicitari pt gradi! chiar e bine!
LA MULTI ANI, VALI! MULTA SANATATE SI TOT CE E MAI BUN!...mii de scuze pt intarziere...si sus moralul! zic eu...ca sa nu imi faci concurenta![]()
se pare ca multe din noi avem o perioada grea, nu cred ca se pune problema ca ne vaitam, macar daca ne descarcam sufletul, aici se mai gasesc prietene care sa aiba o vorba buna...si asa mai trece...
VALI - multa putere si tie, sa le treci pe toate!
iar am scris un mesaj kilometric si apoi voi disparea ca magaru'n ceata, insa voi stiti ca 2 joburi+...+...acopera tot timpul...oricum mie mi-e tare dor de voi si imi pare rau ca trece timpul asa repede, u mai apuc sa intru, nu mai apuc sa sun...nici de-un mess nu mai sunt in stare..
A: tati veau mutic!(laptic) tati veau mutic! tati, esti sud?(surd)![]()
Noapte buna!
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Mihaela, am uitat sa va felicit pentru pampers. Sophie mereu a facut cum a vrut. Si ce inaltute sunteti, M are 92-93. La ultima intalnire nu parea asa mare diferenta, dar e... Laura, Diana ti s-a parut agitata de cand ati inceput puffurile? Noi abia ne mai intelegem. Bine ca mai sunt doar 2 saptamani. |
Diana e agitata doar la ventolin, la flixotide nu mi s-a parut.
Noi facem flixo de 7 luni si Diana e de un calm deosebit. Cand e bolnava e mai isterica/agitata dar in rest te intelegi de parca ar avea 7 ani, nu 2.
Multumim pentru felicitari, sper sa o tina pasiunea pentru gradinita cat mai mult.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 30+
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
RAMONELLA spune:

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
pussi spune:
ramo ce mai faceti? Bea? tu?
softuela cam o sapt. dureaza dragostea de gradi
... sau poate la altii dureaza![]()
ellis voi?
se pare ca toata lumea e ocupata....
pussi spune:
| citat din mesajul lui Victo Bau Ramo! Ce mai face sorella? Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007) |
sa-ti actualizezi burtica ca ti-o ia inainte eladeea
softurela spune:
| citat din mesajul lui pussi softuela cam o sapt. dureaza dragostea de gradi |
Da, asta cred si eu. La inceput e curiozitatea, noutatea ..apoi dragostea dispare :).
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 30+
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518