Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

bia, eu am mai spus-o si o sa repet mereu cu toata convingerea EPIDURALA pt mine a fost cea mai minunata inventie si as mai trece prin inca 10 nasteri dc as stii ca am asigurata epidurala! eu una sigur nu rezistam sa nasc natural fara epidurala. felicitari pt luca dimitri!

vaiiiiiiiiii ce rusine am uitat sa urez: LA MULTI ANI VALI, MAMI DE PRINTESA ROZ!!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Softurela (cum te cheama? mi se pare ciudat sa-ti spun asa :) ) eu am mai intrebat la gradinita daca au asistenta medicala in permananta, daca stie diverse metode de prim ajutor - notasem pe o foaie ce voiam sa aflu de la ea, cum procedeaza cu toaleta, Maria nemaifolosind pampers am vrut sa ma asigur ca stiu cum se sterg corect copiii la fundulet, cum procedeaza cand plang, daca ii pedepsesc, aici nu ma refer la cearta, daca sunt scosi des in curte - au o curte f mare, daca au bucatarie proprie, ce fel de mancare fac (mi se trimite meniul pt sapt urmatoare pe mail). Mai conteaza mult cum comunica educatoarea cu parintii. La noi marele plus au fost camerele de supraveghere si faptul ca au fost sinceri cu noi, nu ne ascundeau cand plangea sau altceva, ni se spunea ce se intampla si cum procedeaza. La inceput comunicam foarte des, acum nu mai sunt deloc multumita de aspectul asta (ma chinui sa scot de la miss cate ceva). Asta cu o gradinita particulara. Eu din toamna o voi da pe Maria la una de stat, nu sunt f multumita de educatoare si la cat lipseste nu se justifica banii. Teoretic tb platita si gradi si bona. Am lipsit mult si de la birou. Si o sa iau in calcul programul scurt daca apare bb2 sau macar perspectiva...

Alina, Laura ma cheama.
S-a intors dsoara de la gradinita. Era foarte incantata.
Imi povestea taicamiu, ca atunci cand l-a vazut, s-a intors la copii si le-a zis "La revedere, o zi buna, a venit bubu, plec acasa" :)
Se pare ca nu a intrebat de noi.
Bine, ca am trecut cu bine de prima zi.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 30+

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Uau, felicitari, Laura, pentru asa zi faina de gradi !
Sunt foarte impresionata...

La multi ani, Vali !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

LA multi ani Vali!!!!
Laura felicitari pentru prima zi de gradi ,inseamna ca nu o sa ai probleme cu ea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna

vaiiiiiiiiii ce rusine am uitat sa urez: LA MULTI ANI VALI, MAMI DE PRINTESA ROZ!!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!

Lavinia, iti multumesc din suflet pentru gandurile bune si pentru urari! Nu trebuie sa-ti fie rusine, nu ai de ce, ba dimpotriva, esti printre putinii oameni care si-au amintit de mine si iti sunt recunoscatoare pentru asta!

In alta ordine de idei, sa va povestesc de printesa roz:
e topita dupa animale, in fiecare week-end mergem la casuta de la tara si sta la vecinii nostri care au ferma...sambata a pus ceapa in pamant cu noi si deja stie si cartierul, si tot neamul, si gradinita!
Vorbeati de masura la incaltaminte: ea poarta cam 25, in functie de producator, se pare ca traieste pe "picior mare".
Turuie mereu si inca e foarte dependenta de mine...in afara de gradi, unde merge cu placere, nu vrea sa stea cu nimeni...mai sta si cu tati, de ex. vineri au ramas toata ziua singuri si se pare ca s-au distrat de minune, dar a fost o exceptie.

Cam asta despre noi...eu intru rar, mai bine zis foarte rar, pentru ca am vesnica problema a timpului...si a moralului, care e sub pamant, dar asta e deja alta poveste.

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

LA multi ani Vali!!!!
Laura felicitari pentru prima zi de gradi ,inseamna ca nu o sa ai probleme cu ea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Multumesc mult, Anca si Alina!
Laura, felicitari pentru gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vali, mi-ar placea tare mult sa intri mai des, sa mai vb. cum te petreci astazi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

vali, mi-ar placea tare mult sa intri mai des, sa mai vb. cum te petreci astazi?

Lavi, nu ma petrec in niciun fel, pur si simplu e o zi ca oricare alta...am plecat mai devreme de la munca, dar pentru ca aveam o intalnire tot de servici...si acum o sa merg sa o iau pe Bubu de la gradi, sa mergem in parc.E una dintre cele mai triste aniversari, din numeroase motive. Nu vreau sa le spun in public, dar trec printr-o perioada neagra si ma rog sa am puterea sa le pot duce.
De fapt, de asta nici nu intru mai des sa scriu, doar citesc ce scrieti voi...

Imi cer scuze daca pare ca ma plang, nu vreau sa intristez pe nimeni, dar uneori asa as vrea sa ma descarc de toate...noroc ca am soarele din viata mea, ea ma lumineaza si-mi da putere...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

LA MULTI ANI, VALI!!! MULTA, MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA!

Miha, Vali, imi pare rau ca treceti prin momente grele. Noi suntem aici daca aveti nevoie sa va descarcati.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

LA MULTI ANI, VALI!!! MULTA, MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA!

Miha, Vali, imi pare rau ca treceti prin momente grele. Noi suntem aici daca aveti nevoie sa va descarcati.

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

Roxxy, multumesc!

Mergi la inceput