Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 5
popbianca spune:
buna seara!
am plecat la dr cu tot cu Ana asa ca intrevederea cu dl. dr a fost cam scurta dar concisa....am ramas stabiliti pe 15 mai(sper sa nu se intample nimic mai repede sa-mi strice potriveala)...Luca Dimitri e ff bine...are acum 2300(+- 300gr)...sper sa se mai intrame saptamanile astea care le mai are de stat in burtica...desi cand imi aduc aminte ca si Ana a avut decat 2,800 kg...
nah...asta e
de anestezie a zis ca vom vb la mom oportun ...15 mai fiind sambata tre sa vedem cine va fi de garda...asta nu prea imi convine...mi-a zis ca daca vreau peridurala , eventual, sa-mi iau o trusa si vedem ce se va alege la fata locului...
bb...mi-e frica de necunoscut...ar trebui sa citesc la mamici de feb -martie ,la odisee,sa ma documentez...poate mai aflu cate ceva...ca s-au cam schimbat lucrurile din 2007...fina mea a facut peridurala combinata cu rahi in 2009...nu stiu ce inseamana asta ca si efecte
eladea...transmite felicitarile mele lui Eric...
roxxy...
lui Matei!pai cand a vazut baietu' ca-l barfesti pe DC...s-a indreptat...
!
acum plec la culcare....mi-s stresata si bucuroasa..plina de emotii si de teama...mai e asa putin...oare cum va fi sau sa intreb oare cat de bine va fi?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
34+
mihuta spune:
Bianca, va fi bine, eu am nascut cu peridurala (cezariana) si a fost totul simplu.
BB, intre timp am editat mesajul, ca parca nu eram pregatita sa vad cuvintele. Dar le rescriu, ca sa nu se inteleaga cine stie ce. Divortez. Multumesc de ganduri frumoase, sa stii ca eu pe net am o politica cu oamenii, nu judec decat postarile. De fapt si in viata reala la fel, faptele nu omul.
ancadragoman spune:
Neata
Mihaela imi pare rau si suntem aici pentru tine daca ai nevoie de ceva
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca buna seara! am plecat la dr cu tot cu Ana asa ca intrevederea cu dl. dr a fost cam scurta dar concisa....am ramas stabiliti pe 15 mai(sper sa nu se intample nimic mai repede sa-mi strice potriveala)...Luca Dimitri e ff bine...are acum 2300(+- 300gr)...sper sa se mai intrame saptamanile astea care le mai are de stat in burtica...desi cand imi aduc aminte ca si Ana a avut decat 2,800 kg... nah...asta ede anestezie a zis ca vom vb la mom oportun ...15 mai fiind sambata tre sa vedem cine va fi de garda...asta nu prea imi convine...mi-a zis ca daca vreau peridurala , eventual, sa-mi iau o trusa si vedem ce se va alege la fata locului... ![]() bb...mi-e frica de necunoscut...ar trebui sa citesc la mamici de feb -martie ,la odisee,sa ma documentez...poate mai aflu cate ceva...ca s-au cam schimbat lucrurile din 2007...fina mea a facut peridurala combinata cu rahi in 2009...nu stiu ce inseamana asta ca si efecte mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 34+ |
Bianca, eu am facut edidurala cand am nascut-o pe Diana.
Acum nu mai fac, judecand dupa durerile care le-am avut pana la anestezie, cred ca suport.
Plus ca dupa ce am nascut, eu am avut dureri de spate mult timp. Asa ca prefer durerile nasterii de o ora-doua decat dureri de spate de 2-3 luni.
Editez: Scuze, tu faci cezariana deci anestezia se impune.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 30+
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
softurela spune:
| citat din mesajul lui Vasari Softurela, sunt ff pe fuga, dar pot sa-ti spun ca nu s-a terminat sezonul de viroze. Va merge abia miercuri din nou, luna asta a fost doar cateva zile, vreo 4... Si am scapat fara antibiotic, nici nu a facut febra. Mai intru pe net deseara. Si revin si cu detalii despre ce am intrebat noi. |
Sa stii ca Diana a facut 5 zile febra la gripa din decembrie si doctorita Ionescu m-a certat ca i-am dat antibiotic. Analizele de sange indicau o gripa si nu avea ce cauta antibioticul.
Si asa si e, la gripa nu se da antibiotic, indiferent de febra.
Dar asta doar medicul decide. Noi nu stim cand e gripa sau viroza complicata in infectie bacteriana.
Astazi a fost prima zi de gradi. Noroc ca nu sunt superstitioasa (Marti 13).
Cum am ajuns cum a inceput sa vorbeasca cu toata lumea, intra peste tot, de parca era in casa ei.
Cand am plecat nici nu m-a bagat in seama cand i-am zis "La revedere!". Educatoarea zicea sa venim sa o luam mai devreme, fiind prima zi. Dar sunt convinsa ca o sa o scot cu fortza din cladire. :).
Era un baietel care tusea, sper sa nu luam o viroza chiar din prima zi. Asta e, cu raceli sau fara nu pot sa o privez de colectivitate la nesfarsit.
Mihaela imi pare foare rau prin ce treci, multa putere!
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 30+
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Vasari spune:
Mihaela, copii mari, probleme mari. E destul de greu sa treci granita asta, sa pui in balanta tot, mai ales cand sunt atatea. Sper ca intr-un final sa-ti dea destula liniste si cat mai multe castiguri pentru tine personal.
Ironic, probabil acum, ca niciodata, ai putin timp liber pentru tine, cat petrec ei impreuna.
Softurela (cum te cheama? mi se pare ciudat sa-ti spun asa :) ) eu am mai intrebat la gradinita daca au asistenta medicala in permananta, daca stie diverse metode de prim ajutor - notasem pe o foaie ce voiam sa aflu de la ea, cum procedeaza cu toaleta, Maria nemaifolosind pampers am vrut sa ma asigur ca stiu cum se sterg corect copiii la fundulet, cum procedeaza cand plang, daca ii pedepsesc, aici nu ma refer la cearta, daca sunt scosi des in curte - au o curte f mare, daca au bucatarie proprie, ce fel de mancare fac (mi se trimite meniul pt sapt urmatoare pe mail). Mai conteaza mult cum comunica educatoarea cu parintii. La noi marele plus au fost camerele de supraveghere si faptul ca au fost sinceri cu noi, nu ne ascundeau cand plangea sau altceva, ni se spunea ce se intampla si cum procedeaza. La inceput comunicam foarte des, acum nu mai sunt deloc multumita de aspectul asta (ma chinui sa scot de la miss cate ceva). Asta cu o gradinita particulara. Eu din toamna o voi da pe Maria la una de stat, nu sunt f multumita de educatoare si la cat lipseste nu se justifica banii. Teoretic tb platita si gradi si bona. Am lipsit mult si de la birou. Si o sa iau in calcul programul scurt daca apare bb2 sau macar perspectiva...
Ah, si cu analizele pt virala sau bacteriana, nu stiu cat de concludente sunt. Noi le-am facut (nu acum), iesise infectie bacteriana, dar cred ca indicatorii pot fi sau nu, in functie de origanism, punct de referinta. Uneori ced ca si asta trece fara antibiotic.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
pussi spune:
salutiiiiiii,
bianca felicitari pt. Luca Dimitri.. ce putin mai ai? Ce anestezie ai facut la Ana? cu gradi cum e?
softuela felicitari pt. prima zi de gradi!
mihuta sper din suflet sa va fie mult mai bine asa.
eu am ff mult de lucru sapt. asta!
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mihuta Si Sophia poarta inca putin la picior 23 (desi si 22 i-ar mai veni la un format mai lat), ceea ce mi se pare putin pentru inaltimea ei (96-97 cm). Noi suntem in avalanse cu vorbitul, acum face remarci de genul "cled ca sunt cam zapacita azi" " am cam imbatlanit" si cireasa de pe tort, "viata e ca un vis" . A renuntat de cateva zile la pampers de capul ei. mami de Sophia |
mai eu cred ca fetitele au piciorul mai mic ca si cecilia la varsta ei poarta 20-21 fata de raul care anul trecut avea 22-23 uneori. Raul acum are 25
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Mihuta ...daca ai nevoie de un gand bun ..suntem aici.. Tu esti o femeie puternica ..si te admir 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

cu