Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
am dormit cat un purcel....:)
alina, bafta!! sa ne dai vestea cea mare cat mai repede!
bia iti e frica de epidurala? de ce?
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

bb_yasmi spune:
alina fff interesante jocurile. iasmi are acum o perioada in care imbraca/dezbraca cu hainele ei sau ale noastre ![]()
happy mom &
si poate cat de curand 

bb_yasmi spune:
mai e cineva????
happy mom &
si poate cat de curand 

softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Helouu... Am cam uitat zilele astea sa trec pe DC.. Softurela ma bucur multt ca nu e cancerr... Am avut emotii cand am citit postarile tale anterioare. Tatal meu a murit de cancer ganglionar... descoperit tardiv in metastaze.. Asa ca ma bucur enorm cand aud ca cineva nu are cancerr.. si multa sanatate tatalui tau ca e asa bine cand sunt in viata ![]() |
Multumesc si tie si fetelor, ca va ganditi la noi. In Bucuresti a facut investigatiile, la Medlife si Sp.Sf.Maria.
Din fericire, cancerul devine tot mai exclus. Cand au recoltat pentru a patra biopsie, au constat ca ulceratia se cicatrizeaza, e in plin proces de vindecare. Nici macar operatia nu se mai impune.
El se simte rau, slabit si pentru asta va trebui sa continuam investigatiile in alta directie.
Aveam o rugaminte la voi. Ma grabesc sa o dau pe Diana, la gradinita.
Si as fi vrut sa inceapa de maine, cel tarziu joi.
E o gradinita privata si ma tot framant daca am intrebat tot. Am cam luat decizia in graba, sper sa nu fac o greseala.
Voi ce credeti ca ar trebui sa mai verific ?
Iar legat de viroze, credeti ca s-a terminat sezonul ? Doctorita spunea ca are cazuri si multi copii raciti. Imi vine greu sa cred. Si acum in aprilie ? Daca acum e asa, cand sa o mai dau la gradinita ?
Alina, cum se simte Maria? Ati scapat de viroza? A mai fost nevoie de antibiotic ?
Multumesc!
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 30+
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Roxxy80 spune:
Pai hai sa ma laud si eu. Intr-o zi Matei l-a certat pe un copil in parc:''vobeste inset, doame Maiia''; inchide usa de la sufragerie cand doarme Maria ca sa nu auda galagie, o pupa mereu cu foc, ii da mereu cate o jucarie, ii ia din manute obiectele despre care eu i-am spus ca nu are voie cu ele Maria etc. In plus se pupa amandoi cateodata de-ti vine sa-i mananci. Eu ma bucur ca am planificat cele doua sarcini una dupa cealalta. Nu ma asteptam sa fie atat de minunat.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Pupici la burticoase.....Abea astept sa va vad ingerasii mici.. Sa va incurajez un pic... va spun ca Raul e mai protector si responsabil ca niciodata.. Tot timpul ma avertizeaza daca Cecilia vrea sa treaca strada singura...sau vrea sa se urce la aragaz..sau prinde vreo foarfeca.. Eu am ramas uimita de cata grija are de ea.. II aduce mingea afara daca o scapa..imparte cu ea jucariile de la nisip si o pupa asa chicotind ca ii e drag de ea. . Ma bucur foarte mult ca am ramas atunci gravida cu cecilia din "greseala" ..E cea mai de pret greseala din viata mea..Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Roxxy80 spune:
Matei poarta 25.
Azi am inregistrat o victorie. Am reusit sa-l fac sa pape mancare de urzici cu usturoi. Am uitat sa va spun ca dupa ce m-am plans aici de faza ca nu inghite mancarea situatia s-a imbunatatit de la sine. Nu am facut nimic special. Tinea de mai bine de 2 luni.
Vasari spune:
Softurela, sunt ff pe fuga, dar pot sa-ti spun ca nu s-a terminat sezonul de viroze. Va merge abia miercuri din nou, luna asta a fost doar cateva zile, vreo 4... Si am scapat fara antibiotic, nici nu a facut febra.
Mai intru pe net deseara. Si revin si cu detalii despre ce am intrebat noi.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
salutare fetele!
bianca..cum a fost la control? ce putin mai ai...o luna...
mai fetelor, ce talpute mari au ai vostri..
Eric inca foloseste 22/23..![]()
Lavi, sincer nu mai stiu daca se lasa sau nu cu dureri de burta, depinde mult de la organism la organism..nu sunt excluse, dar nici obligatorii...hai ca trece repede sapt si vei afla..![]()
Alina...tinm pumnii si la voi...poate, poate...never know..![]()
Adela...deja ma iau emotiile...ma rog doar sa nu apara prea repede...
paote e bine ca de acum incolo sa ma menajez putin...ma rog, cat se paote...![]()
aaaaaaaaaa...si am o veste maaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeeeeee
de 2 nopti Eric a vrut sa doarma in camera lui, in patul lui...
si asta si face, dar ca eu adorm langa el pe saltea, de frica sa nu cada din pat...musai sa cumpar o aparatoare/siguranta din aceea de pat...sa stau linsitita...
e un mare pas pt noi...in plus, a venit de la el...si imi era asa de groaaaaza, ca nu stiam cum sa fac sa-l mut in camera lui...bine ca s-au aranjat lucrurile de la sine...sper sa nu revenim la vechiul obicei..![]()
va pup! ne auzim!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mihuta spune:
Si Sophia poarta inca putin la picior 23 (desi si 22 i-ar mai veni la un format mai lat), ceea ce mi se pare putin pentru inaltimea ei (96-97 cm). Noi suntem in avalanse cu vorbitul, acum face remarci de genul "cled ca sunt cam zapacita azi" " am cam imbatlanit" si cireasa de pe tort, "viata e ca un vis"
. A renuntat de cateva zile la pampers de capul ei.
bb_yasmi spune:
bravo eric!!!!
bravo sophia!!
bia, cum a fost la control?
mihuta imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva :((. sper sa nu fie afectata sophia. nu ne-am inteles noi asa grozav, dar, sunt alaturi de tine daca te pot ajuta cu o vorba buna!
happy mom &
si poate cat de curand 

17.10.2007 si