Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lavi, multumesc.
Pussi, de jocurile astea ziceam: www.cartiabc.ro/Jocuri-de-memorie-c-371-s-orderby-sd-0-pg-2.html" target="_blank">memo sau aici si de asociere.
Noi avem un set de 18 perechi, le punem pe masa, le analizam putin, apoi le intoarcem cu desenul in jos si cautam sa ne amintim unde sunt perechile. O amuza foarte tare... acum daca nu gasim o sosetuta prin casa imi striga "eu o gasesc, mami" si o cauta repede.:)) La jocul nostru electro, cu asocieri, sunt 12 fise, iar ea a facut cam 4-5. Restul sunt pentru copii ceva mai maricei. Bine, cu rabdare i le-as putea explica si pe celelalte, dar chiar mi se pare bine asa.
Eu zilele trecute am strans toate jucariile in cutii mari de la ikea, sunt pe post de bancute acum. Chiar nu ar mai avea cu ce sa se joace si nici nu o intereseaza.
Legat de catarat... se urca pe scaunul ei sau pe masa si de acolo se agata de niste rafturi care sunt de inaltimea mea si se leagana spunand ca e Jackie (din Scoala ursilor). Suntem asa in plina perioada a perlelor... ne distram copios. Mai ales din cauza mimicii care insoteste orice. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Ank . Sa stii ca si noi o plimbam pe Maria cu carutul de papusi prin casa, facem curse, luam curbe stranse. Si inca e intreg, unde mai pui ca a fost f ieftin. :)
Maria vrea sa patineze, avem si unde. Oare sunt patine de marimea lor de inchiriat? Mai avem de bifat role si trotineta (de-astea vreau si pt mine, sa ne distram amandoua).
Ank, in legatura cu sarcina cu Sesi, asa e, cel mai frumos si fericit accident. Al meu se lasa asteptat.:)) Ma gandeam sa imi iau niste teste de ovulatie, macar sa stiu, da sau ba.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Pupici la burticoase.....Abea astept sa va vad ingerasii mici..
Sa va incurajez un pic... va spun ca Raul e mai protector si responsabil ca niciodata.. Tot timpul ma avertizeaza daca Cecilia vrea sa treaca strada singura...sau vrea sa se urce la aragaz..sau prinde vreo foarfeca.. Eu am ramas uimita de cata grija are de ea.. II aduce mingea afara daca o scapa..imparte cu ea jucariile de la nisip si o pupa asa chicotind ca ii e drag de ea.. Ma bucur foarte mult ca am ramas atunci gravida cu cecilia din "greseala" ..E cea mai de pret greseala din viata mea..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Ank, si eu abia astept sa-l vad, sa-l tin in brate...desi recunosc mi-e teama...ma gandesc ca atunci cand il voi avea in brate, nu voi mai stii ce sa fac cu un bb atat de mic... dar uite ca totusi m-am incunetat la asta, si sincer nu regret... cat despre Sesi, claaaar e cea mai frumaosa si fericita greseala din viata ta...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

SOFTURELA - sanatate multa tatalui tau!

LAVI - de ce apa in loc de cafea cu lapte???

ANDREEA - un picut mai ai si hop BB2, Doamne, ce emotii!!!

UAU, ALINA - super iti vine tunsoarea! ma asteptam sa te fi tuns mai scurt, dar e mai mumos asa! pup gimnasta mica! deci nu numai a mea e mare sportiva!

ALINA - iti zic de la sora-mea, ca medie pt o casa cu supraf la sol prox 100 m2, etaj si pod 90000 euro, casa fara teren; socotelile de acasa nu se potrivesc cu alea din targ, pretul initial dat de constructor(fara acte insa, ca e regie proprie) fiind aprox 70000, insa acum se ajunge la 90000.

mai , ai vostri copii cat mai poarta la picior? 25 e mult?

...am inceput sa scriu de dimineata si am scris 3 randuri...las asa...ca nu se stie daca mai apuc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

alina de cat timp incercati pt bb1? maria dupa cat timp de incercari a avenit?? eu cu iasmi am ramas din prima de asta am mari sperante....dar cum o vrea Dumnezeu...daca e ma bucur daca nu asta e, timp a suficient. daca nu e bebe mai amanam iarasi pana la iarna sau la anul.

adela, mie nu imi place cafeaua decat in combinatie cu frisca/spuma de lapte/inghetata adik doar frappe, latte machiato, etc de asta ma zis ca mai bine un pahar cu apa.... ai reinceput dieta??? eu asa de bine m-am invatat/obisnuit ca nici nu imi vine a crede.... dintr-o gurmanda m-am obisnuit sa ma uit la calorii inainte de a baga in gura in aliment...

gravidute si nu numai ..... eu mai am o saptamana pana trebuie sa imi vine , parca ma incearca dureri de burta....dar imi aduc aminte ca asa am patit si la iasmi. la voi cuma a fost??

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

am uitat sa iti raspund adela...:) iasmi are marimea 23 la piciorus.

Mergi la inceput

eu ma retrag la nanica....
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis Ana 24, Eni 25 si ciorapei pt. inaltimea de 98-104
alina n-am vazut freza ac sunt grabita, o sa ma uit si la jocuri!
ankule si Tustele sunt protectoare una fata de cealalta... dar si se parasc

va puuuuuuup

Mergi la inceput

Lavi, si eu ma uit la calorii dupa ce mananc sau daca sunt destul de rapida in timp ce ! :)) Felicitari pentru vointa. Cu Maria am ramas instantaneu , dar acum e cu totul altceva. Nu am nici ciclu regulat, M inca e cu lapticul, deci loterie adevarata. Eu pt bb2 teoretic incerc de cand are Maria un an si 3 luni, ma gandeam sa fie diferenta de 2 ani intre ei.
Ellis, Maria poarta cam 24, dar depinde mult de producator. Ba chiar la acelasi producator, la modele diferite poarta nr diferite... Multumesc pentru detalii si cuvintele frumoase. E mai greu cu aranjatul parului, dar ceva-ceva am reusit. Mi-am luat o perie ceramica si am reusit sa-l intind partial. Voi ce mai faceti? Cum mai e pe la servici, cum mai e Alessia ?
Softurela, numai bine si sanatate. Ma gandesc mereu la voi.

Ce putin mai e si incep AMR-urile...

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bunaa!
bb...dar ce vecini activi aveti!!...imi pare tare rau de situatia lu' Yasmi...sper sa gasiti solutia cat mai repede! la mine, cu sarcinile, a fost ca nu a venit...fara alte semne...pt. mine durerile inseamna ca vine siguur!
vasari...sa va dea DD muuulta rabdare cu aerosoli....la amandoua...tare dragut noul tau look...iar Maria ta...de exceptie!...foarte interesante jocurile...dar Ana mea nu are rabdare de asa ceva...poate la toamna...eu zic sa-ti iei testele...ce mai astepti?
ank...merci de pupici!sper si eu ca relatia dintre ai mei sa se dezvolte armonios!1 iunie o sa-i aduca un alt carucior,nu?
eladea...asa si eu ...doar ca la mine a inceput sa zbooooare timpul....azi la 19 am programare la dr. ...sa-l vad pe Dimitri...si daca nu intervin modificari pe 15 mai vom fi "face to face"...azi voi discuta despre anestezie...nu cred ca vreau generala....dar mi-e si frica de aste pe jumate...
ellis...nu e mult 25...si Ana e acum intre 24/25

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 34+

Mergi la inceput