Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina iti sta fff bine cu noua tunsoare..iar maria e o scumpa si o frumoasa!! multa sanatate!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Alina, esti tare draguta cu noua tunsoare (erai draguta si cu carlionti), iar Maria e foarte nostima cu sporturile artistice. Nu stiu de ce, dar eu pe ea o vad facand chestii mai hard in viitor, de gen rock-climbing sau alte asemenea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Andreea, Lavi, Mihaela multumesc ! Am ras la ultima remarca, cam de asta mi-e si mie frica :)) Dar oamenii se schimba... Saptamana asta am observat ca e foarte agila, a inceput sa se atarne de rafturi suspendate si sa se legene. Sau se tine in maini si se ridica la diverse inaltimi. Eu sincer speram sa fie fara frica in viata, nu cu inaltimile. Probabil vin la pachet.
Fetelor, cam cat costa o casa facuta in regie proprie ? Sa zicem parter si mansarda (sau etaj).

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

neata

alina, las ca are de unde avea "gene" maria pt sport, arta!! iasmi se da huta pe usa de la camera si sare de unde apuca
pe noi ne costa 94.000 euro casa (s a scumpit :((( ) la cheie inafara orasului, P+M

Mergi la inceput

pussi spune mi te rog, dr sabau parca are cabinetul in calea lipovei, nu?? stii cumva daca are si eco la cabinet??
din pacate situatia cu pisi pe ea noaptea continua... am zis ca e doar o faza (cateva zile) dar deja sunt 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

pussi spune mi te rog, dr sabau parca are cabinetul in calea lipovei, nu?? stii cumva daca are si eco la cabinet??
din pacate situatia cu pisi pe ea noaptea continua... am zis ca e doar o faza (cateva zile) dar deja sunt 2 saptamani

are eco, eu totam fost la el cu Tustele si mi-a placut!
Incearca sa-i pui in pat o sticla cu apa fierinte dupa ce adoarme dsi s-o reumpli la 3 ore ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helouu...
Am cam uitat zilele astea sa trec pe DC..
Softurela ma bucur multt ca nu e cancerr... Am avut emotii cand am citit postarile tale anterioare. Tatal meu a murit de cancer ganglionar... descoperit tardiv in metastaze.. Asa ca ma bucur enorm cand aud ca cineva nu are cancerr.. si multa sanatate tatalui tau ca e asa bine cand sunt in viata ...In ce oras il tratati??

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Alina am vazut si eu filmuletul cu mAria ..gimnasta.. Si cand am vrut sa postez si eu un mesaj cu o parere ca a Mihutei.. am vazut ca era tarziu.. ..ca mi-a luat-o inainte
Iar freza e super ok... de cand suntem pe Dc te-am vazut in multe ipostaze deja... bravoo..pt setea asta de schimbare

Poze pitici

Mergi la inceput

Pupici la burticoase.....Abea astept sa va vad ingerasii mici..
Sa va incurajez un pic... va spun ca Raul e mai protector si responsabil ca niciodata.. Tot timpul ma avertizeaza daca Cecilia vrea sa treaca strada singura...sau vrea sa se urce la aragaz..sau prinde vreo foarfeca.. Eu am ramas uimita de cata grija are de ea.. II aduce mingea afara daca o scapa..imparte cu ea jucariile de la nisip si o pupa asa chicotind ca ii e drag de ea.. Ma bucur foarte mult ca am ramas atunci gravida cu cecilia din "greseala" ..E cea mai de pret greseala din viata mea..

Poze pitici

Mergi la inceput

Iepurasul ne-a adus noua printre altele un carucior de papusi ...care a fost dezmembrat la cateva ore de la primire.. A fost deajuns sa zica Raul"Sesi ... hai pimb cautu.." si Sesilia a aruncat papusa din caucior si s-a asezat sa o plimbe frate-su ...s-a asezat in el si praf a fost

Poze pitici

Mergi la inceput