Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 10
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Neata ! Mai stiti ca vorbeam zilele trecute de sarcini & stuff? Ma gandeam sa fac un test de ovulatie sa vad ce se mai intampla pe la mine. In schimb, am ajuns sa iau unul de sarcina care e pozitiv ! :)) Misterul e cate saptamani are bb2. Aproximez 4, max 6... Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Felicitari Alina! Ma bucur enorm pentru voi!!!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
Vasari spune:
Anca, multumesc. Din pacate eu nu am ciclu regulat, cam la 2-3 luni (M e inca alaptata), asa ca e greu de apreciat. Dupa simptome am zis varsta asta, max 6 sapt. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
Deci saptamana viitoare vezi inimioara.
..acum se poate ca Maria sa nu mai vrea sanul.![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Vasari spune:
Lala, multumesc. 
Am un sot asa de emotionat... azi dim la tel ii dadusera lacrimile. :)) Maria i-a zis la telefon "tati, mami are un bebe mic mic in burtica". I-a si cantat un cantecel la bb, i-am povestit mai demult cum ii canta si ei tati cand era in burtica.
Acum sper doar sa fie totul bine, si in timpul sarcinii si dupa.
Primul orice
ancadragoman spune:
Pai normal ca ne-a impresionat veste ,ne stim de atatia ani doar
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
popbianca spune:
buna dimineataaa!
vasari...wow felicitariiii!ce surpriza!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
34+
pussi spune:
| citat din mesajul lui Vasari Neata ! Mai stiti ca vorbeam zilele trecute de sarcini & stuff? Ma gandeam sa fac un test de ovulatie sa vad ce se mai intampla pe la mine. In schimb, am ajuns sa iau unul de sarcina care e pozitiv ! :)) Misterul e cate saptamani are bb2. Aproximez 4, max 6... Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
felicitariiiiiiiiii! Sarcina usoara si la termen! o sa vada dr. ecografic care e varsta!
Vasari spune:
Hei, acum sunt si mai emotionata !! :) Vreti sa plang la servici?

Primul orice
Ank83 spune:

...ce ma bucurrr...se inmultesc fratiorii bulgarasilor
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Hei, acum sunt si mai emotionata !! :) Vreti sa plang la servici? ![]() ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici