Bravo Sabina, Artu! Flori liliac mai-iun-2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Neata fete dragi!

LA MULTI ANI ALINUTZA, SA FII SANATOASA, SA AI O NASTERE USOARA SI SA TE BUCURI DE FAMILIA TA!

Anamaria, legat de pb cu hemoroizii, si eu m-am pricopsit cu ei de la prima sarcina, insa acum a fost mult mai rau..Ce pot sa zic ca am facut eu e sa eviti constipatia, sa folosesti servetele umede pt hemoroizi (sunt unele de la Cara pe care scrie ca se pot folosi in sarcina) si eu am mai folosit o crema de castane de la Plafar, pe care mi-a luat-o mai demult o prietena farmacista si care are rol antiinflamator.
Tratament medicamentos am facut, dar nu in sarcina, acum nu cred ca se poate face mare lucru in afara de ce ti-am zis..

Vivela, imi place cum pui problema, foarte pertinent, cum ar putea sa ma deranjeze?? Misiunea de mamica mi se pare cel mai important lucru din viata mea, cel mai greu dar si cel mai frumos si nu as vrea sa dau gres. Asa ca orice sfat, orice noua perspectiva ajuta!!
Ce sa zic, de bine ce va spuneam ieri ca nu a racit Matei de cand e la gradi, a avut o noapte ff proasta (probabil nasuc infundat si gat inflamat) ca acum e cu muci si tuseNici nu cred ca-l duc la gradi maine..De ce mi-e frica, nu scap...Sper macar sa nu iau si eu acum, inainte de nastere.

Un weekend frumos in continuare!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 36+ Tudor

Da,mare lucru nu pot face acum...decat sa evit constipatia si eventual o crema pt calmare,am citit pe net ca pot sa folosesc o crema cu galbenele sau cu aloe!!!Sa speram ca dupa ce nasc se mai retrag sau poate dispar!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&34+cuMELISSA

Mergi la inceput

ALINUTZA,LA MULTI ANI,SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!PETRECERE FRUMOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Mary : intrebasem de zgomote ca incepusem sa ma stresez ... oare ce se intampla, mi se pare sau nu ? Acum m-am linistit, se pare ca nu e nimic iesit din comun .
Mira : pai ne-au cam dus la sapa de lemn ... concediul l-am petrecut acasa ca nu mai aveam bani .
Stefania : imi pare rau de micile probleme pe care le-ai avut cu sarcina, dar ma bucur ca perioada respectiva a trecut si ca sunteti bine !
Gabriela_s : multa grija cu efortul si mult repaus daca asa ti-a recomandat
Mary : eu cand rad cu pofata ma doare burta, rau de tot de imi piere cheful de ras; degeaba caut o pozitie mai confortabila pentru ras ca inca nu am descoperit-o si nu stiu daca exista

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput

Laurita,poate nu am fost eu atenta sa citesc din urma dar dc mergi de acum sa nasti?Vad ca ai doar 37 sapt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ma plictisesc de mor..cine imi recomanda un film bun??

Elena 30+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Aniska, si eu am aceeasi problema ca si a ta inca de la inceputul sarcinii. Uite ce am facut eu: am folosit si folosesc unguent de la Plafar numit Hemorplant(f f bun), unguent de la farmacie numit Ultraproct(are si un mototoc care ajuta si intern) dat de doctorita mea. tot ea mi-a spus ca zilnic sa mananc un iaurt Activia cu cateva lingurite de tarate de grau, luate din piata.Fac asta de 4 saptamani si e mult mai bine,caci nu ma mai constip.Mai ales ca pe mine fierul luat in sarcina ma termina din pct asta de vedere.Mai beau Actimel.
Inainte de sarcina foloseam supozitoarele Carpicon cu rasina de brad,uleiuri,excelente sunt.Poti sa cauti pe net despre ele ca sa stii pe viitor.In sarcina nu am luat pt ca nu eram sigura de sunt ok sau nu.Feelingul imi spune ca sunt bune, dar am zis sa fiu prevazatoare si sa merg pe ce am probat deja.
Sper sa te ajute.
A, si am mai luat de la farmacie niste fiole italiene cu ulei de migdale si suc de prun, sunt si acelea ok, cam gretoase nitel, insa luate cu suc de portocale am reusit sa le inghit.

Virginia 32+ Ioana

Mergi la inceput

Marylenac : cam ciudata noua regula de la Sp. Cantacuzino ; el lucreaza acolo din moment ce are garda, nu ? Nu iti poti programa nasterea in functie de garda lui ?
Taty_ana : s-a saturat si bebelina ta de aparatul de monitorizat si poate crede ca daca sta cuminte o mai sacaie nimeni
Sorana : misto cursul de muzica clasica la care l-ai dus pe Matei
Artu : frumosi copii aveti
Vivela : dupa experienta cu sacosa Billa plina de dulciuri, e mai precaut intr-adevar sa iti duci de acasa ce iti doresti ... nu de alta, dar poate te trezesti cu tot meniul de la restaurant
Asa sunt ei barbatii, nu stiu exact ce sa iti aduca si mai bine cumpara din toate ... stiu ca am patit-o si eu cand am fost internata in spital ... e drept sacosa de dulciuri era mai mica
Aleesico : ce ghinion cu durerea asta de rinichi ; bine ca s-a rezolvat : ai mai avut pana acum problema cu rinichii sau a fost o surpriza ? Te-au lasat acasa sau te internezi ?

Si in sfarsit am terminat de citit din urma ... am zis ca nu sunt foarte multe pagini dar tot mi-a luat o ora

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput

La Multi Ani Alinutza !

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Aniska, si eu am aceeasi problema ca si a ta inca de la inceputul sarcinii. Uite ce am facut eu: am folosit si folosesc unguent de la Plafar numit Hemorplant(f f bun), unguent de la farmacie numit Ultraproct(are si un mototoc care ajuta si intern) dat de doctorita mea. tot ea mi-a spus ca zilnic sa mananc un iaurt Activia cu cateva lingurite de tarate de grau, luate din piata.Fac asta de 4 saptamani si e mult mai bine,caci nu ma mai constip.Mai ales ca pe mine fierul luat in sarcina ma termina din pct asta de vedere.Mai beau Actimel.
Inainte de sarcina foloseam supozitoarele Carpicon cu rasina de brad,uleiuri,excelente sunt.Poti sa cauti pe net despre ele ca sa stii pe viitor.In sarcina nu am luat pt ca nu eram sigura de sunt ok sau nu.Feelingul imi spune ca sunt bune, dar am zis sa fiu prevazatoare si sa merg pe ce am probat deja.
Sper sa te ajute.
A, si am mai luat de la farmacie niste fiole italiene cu ulei de migdale si suc de prun, sunt si acelea ok, cam gretoase nitel, insa luate cu suc de portocale am reusit sa le inghit.

Virginia 32+ Ioana

Multumesc frumos pt raspuns!Am sa incerc si eu unguentele astea sa vad ce rezultate obtin si dupa ce nasc sper sa-mi fie mai bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Ma plictisesc de mor..cine imi recomanda un film bun??

Elena 30+ Luca

Changeling / Schimbarea cu Angelina Jolie mi-a fost recomandat acum cateva zile , inca nu l-am vazut dar se pare ca merita !

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput