Bravo Sabina, Artu! Flori liliac mai-iun-2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

LA MULTI ANI ALINUTZA!!!
SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE FRUMOASA FAM PE CARE O AI!

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in31 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:8 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Bilica bine ai revenit.. si eu am burtica destul de mare, mai ales in ultimele zile simt ca a explodat..

ALe ma bucur ca esti bine chiar daca ai trecuta printr=o experienta destul de neplacuta..bine ca esti acasa acum..si eu am facut o infectie urinara pt care i-au antibiotic

Mary asa bine imi prind intrebarile postate de tine, pt ca mi se raspunde si mie la multe lucruri

artu mi-ai cam facut pofta cu inghetata aia

|va salut pe toate si va doresc duminica placuta..

Elena 30+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

LA MULTI ANI!!!!
Alinutza, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti...

Mami de Matei nazdravan si 32 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

tigruta as fi preferat sa fie infectie urinara decat sa ma operez, dar asta este
asta e crucea mea si tre sa o duc pana la capat.
sunt convinsa ca DD imi va da o printesa minunata care ma va face sa uit de tot

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in31 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:8 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Alinutzaa, LA MULTI ANI!!!

Multa sanatate, nastere usoara si bebe sanatos!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Alinutza LA MULTI ANI! muuulta sanatate, nastere usoara si bb sanatos

la toate burticile o zi frumoasa

31+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Noapte buna dragele mele!
Poate maine aveti timp sa-mi dati cateva sfaturi despre ce am scris in mesajul de azi...referitor la hemoroizi!Va multumesc!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&34+cuMELISSA

nu ai mentionat de care sunt - interni sau externi ?
leacuri babesti sau homeopate nu stiu, sorry
eu sunt fan alopatie, dar daca medicul tau care te urmareste nu vrea sa iti recomande nimic... nu stiu ce sa zic
de exemplu proctolog (crema pt. externi si supoz pt interni) se poate da in trim II si III cu avizul medicului

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Sunt externi deja...dar d-na dr ginecolog a zis ca nu are ce sa-mi recomande acum....vedem dupa nastere...ca poate se retrag dupa ce slabesc.Eu am avut si serviciul de asa natura sa stau numai pe scaun la birou si cred ca pe langa alimentatie si constipatie,mi se trag si de acolo!!!De obicei nu ma supara,nu ma dor,dar ieri am zis ca mor,imi venea sa plang!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Noapte buna dragele mele!
Poate maine aveti timp sa-mi dati cateva sfaturi despre ce am scris in mesajul de azi...referitor la hemoroizi!Va multumesc!

uh, delicaata si problemutza ta... insa din pacate nu stiu ce sfat sa iti dau - nu pot decit sa iti spun ca am trecut printr-o singura manifestare "singeroasa" a unui nazdravan, in sarcina asta! Nu am facut nimic decit sa aplic o crema de galbenele si sa nu mai stau in fund o vreme, pentru a nu irita mai tare zona... am scapat repede, intr-o zi am si uitat ca am avut o problema. NU iti poti imagina prin ce am trecut cind am vz pe hirtia igienica singe: credeam ca vine din zona de "Pericol" - sarcina. Bine ca nu a fost asa... Consulta un medic, parerea mea...daca situatia a scapat de sub control si simti ca nu se va remedia de la sine.

Marlena (Mary)33+cu minune de Tudor Mateo

AMR 6 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Am sangerat doar o sg data,foarte putin,zilele trecute...si la fel ma speriasem si eu am crezut ca e din alta parte...in schimb ieri m-au durut fff tare,desi stateam intinsa in pat,sunt externi deja si se umflasera de nu mai puteam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neata fete dragi!

LA MULTI ANI ALINUTZA, SA FII SANATOASA, SA AI O NASTERE USOARA SI SA TE BUCURI DE FAMILIA TA!

Anamaria, legat de pb cu hemoroizii, si eu m-am pricopsit cu ei de la prima sarcina, insa acum a fost mult mai rau..Ce pot sa zic ca am facut eu e sa eviti constipatia, sa folosesti servetele umede pt hemoroizi (sunt unele de la Cara pe care scrie ca se pot folosi in sarcina) si eu am mai folosit o crema de castane de la Plafar, pe care mi-a luat-o mai demult o prietena farmacista si care are rol antiinflamator.
Tratament medicamentos am facut, dar nu in sarcina, acum nu cred ca se poate face mare lucru in afara de ce ti-am zis..

Vivela, imi place cum pui problema, foarte pertinent, cum ar putea sa ma deranjeze?? Misiunea de mamica mi se pare cel mai important lucru din viata mea, cel mai greu dar si cel mai frumos si nu as vrea sa dau gres. Asa ca orice sfat, orice noua perspectiva ajuta!!
Ce sa zic, de bine ce va spuneam ieri ca nu a racit Matei de cand e la gradi, a avut o noapte ff proasta (probabil nasuc infundat si gat inflamat) ca acum e cu muci si tuseNici nu cred ca-l duc la gradi maine..De ce mi-e frica, nu scap...Sper macar sa nu iau si eu acum, inainte de nastere.

Un weekend frumos in continuare!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 36+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !
Am o stare de somnolenta in mine ca abia imi tin ochii deschisi ... si m-am uitat si la prognoza si m-am deprimat rau de tot ... unde sunt primaverile de alta data ?! Daca asa o sa fie si la vara pe cuvant ca migrez in tarile calde .

Artu : ce noroc ca ai o bebelina cuminte , abia astept sa experimentez si eu ce descrii tu acolo
Ruxi : felicitari pentru eco, sa o tineti tot asa
Roxi : eu zic sa te iei doar dupa masuratorile dr. tale ; am remarcat si eu diferente intre ecografe, cred ca e in functie de cum sunt calibrate !

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput