Bravo Sabina, Artu! Flori liliac mai-iun-2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
tigruta spune:
Rocsy ms..dar sa stii ca l-am vazut mai de mult si chiar merita..
pe mine m-a impresionat..ma uit la un thriller..
Elena
30+
Luca
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tigruta Rocsy ms..dar sa stii ca l-am vazut mai de mult si chiar merita.. Elena 30+ Luca |
Atunci va trebui neaparat sa il vizionez si eu
Imi pare rau ca nu ti-am putut fi de folos !
Vizionare placuta.
R_ocsy
33 +
Ana SofiaAMR 6 saptamani !
Madamar spune:
| citat din mesajul lui arturicii Mary, nu e necesara “curatarea” inainte de operatie; organismul isi revine apoi; mie mi-au lasat sondele (urinara si una in uter ca sa colecteze sangele-asta a fost necesara ptr ca am avut acea placenta praevia) pana a doua zi de dimineata cand le-au scos si cand m-am ridicat si am folosit toaleta. Cu ajutorul lor doar instalatul, apoi au plecat de langa mine. Aici se respecta enorm de mult si infinit mai mult intimitatea, cand se poate desigur. Dupa operatie, a doua zi, au venit sa ma spele peste tot, un fel de mini dus, cu prosop cu apa calda insa le-am refuzat sa imi faca ele si m-am spalat singura. Anestezia, pai eu iti recomand cu caldura sa nu accepti anestezia generala ptr motivul simplu si puternic ca ajunge f f repede la bebe, deci poate sa anestezieze si bebe, deci e periculoasa. Eu am avut rahi. Momentele neplacute gen tampoane, spalari, instalare de sonda, sunt intr-adevar urate insa trebe sa iti muti mintea in cu totul alt loc sis a te gandesti ca trece; in plus oamenii aia, in gen femei, fac astea in mod constant, deci jena e doar la tine… Ghici unde am fost? Sa imi iau inghetata! Poftesc la ea de 2 zile ! mi-am luat vreo 3 feluri! Dar e bine e sa iesi din casa…..am fost cu baietii, a ramas tati cu Sabina-care de-abia mancase. A prins bine iesirea desi doar 15 min. trebe sa scap de poftele astea!!!! nu va mai zic cum imi doresc fragi si pepene; le rezolv maine si pe astea Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Ah, e cu totul altceva ce descrii tu despre atitudinea fata de OM! Pe mine m-au dezgolit si mi-au pus sub fund bazinetul, pt pipi - la vreo 12 ore dupa operatie cu anestezie generala, unde e stiut ca "adorm" toate.
Nicio senzatie, asta in conditiile in care in salonul de ATI mai erau inca 2 femei operate in aceeasi zi, care "facusera" si acum ma "incurajau" pe mine! Cu fiecare cuvint in plus, senzatia mea de "nevoie" se diminua...
Apoi "manevrele" infirmierei: presiune in zona vezicii urinare (depre care ulterior am auzit ca poate plesni, dak e plina si se exercita presiune asupra ei).
Cum nu a mers, pentru ca eu am invocat ca nu pot sa fac pipi de culcat, m-au invitat pe "tron" improvizat - si acolo cu galerie

din partea femeilor din salon, infirmierei, asistentei...
... fara rezultat!Cum nici asta nu a mers a venit asistenta cu sonda, pe care mi-o flutura prin fata ochilor
- Atunci am ales instalarea ei decit tot acel circ ... Deloc placuta, dar macar am scapat de jena indusa de ochii celor din jur, pacienti invingatori in felul lor, care -si rezolvasera problemele fiziologice - numai eu eram "un caz". Acum, daca se pune aceeasi problema, cred ca cer din start sonda - decit tot acel circ.
Inteleg din ce imi spui, legat de anestezie, ca si refacerea este mai usoara dupa rahi, fata de generala. Medicul mi-a spus ca lui ii convine sa optez pentru rahi anestezie, ca in felul acesta are mai mult timp, si nu trebuie sa se grabeasca sa il scoata pe bebe (exact ce spuneai si tu), doar ca exista riscul sa ma chinuie durerile de cap, ulterior! Este un risc pe care mi-l asum pina la urma, sper sa nu ma aleg chiar eu cu dureri de cap... mai ales ca voua v-a fost chiar bine dupa aceasta anestezie, nu? Instalarea insasi a anesteziei este neplacuta/dureroasa?
AM inteles ca durerile de cap sunt consecinta scurgerii de lichid cefalo-rahidian, daca se foloseste la instalare un ac prea mare, sau daca este administrata nu intocmai de corect... sau poate-s doar legende?!
Ma bucur ca ai reusit sa iti faci o pofta de inghetata. Constat ca tu ai pofte si in tipul alaptatului... sunt frecvente poftele dupa sarcina?
Bafta, sa gasesti fructele dorite miine: eu pepene am mincat acum vreo saptamina dar am fost cam deziluzionata de el!
- pe curind!Marlena (Mary)
33+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 6 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui bilica O MARY....,am o burta... oho....Si eu imi doresc sa ajung la termenul max ,dar la cat se misca am mari emotii.Toate fetele se mira de burtica mea,cica e mare pt 7 luni .Sper sa nu am o surpriza mai rapida....,cu toate ca sunt nerabdatoare sami vad bebica. 31+ RACHEL |
Sa fim optimiste propun!:) si sa ajungem la capat cu bine!

Marlena (Mary)
33+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 6 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo buna dimi ![]() vivela, eu nu am facut blocaj, eu faceam putin si des si in permanenta senzatia de pipi madamar, toata interventia a fost pe jos pe la "pasarica" s a intrat pe uretra si s a montat sonda care face legatura dintre rinichi si vezica, anestezia a fost locala tot pe uretra si pe vena mi a bagat propofol, sa ma adoarma ![]() nu am stat la terapie k nu a fost nevoie a doua zi de dim la ora 8.00 am plekt acs asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in31 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:8 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! ![]() ![]() |
Of Ale, totul e bine cind se termina cu bine! Mare e DD!

Marlena (Mary)
33+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 6 saptamini 

gabriela_s spune:
Hello,
va recoand eu film romantic,de gravidoase,"PS I love you" cu Gerard Butler.Mie imi place actorul ala de morrrrr
De-obicei nu plang la filme,dar l-am vazut acum gravida si sensibiloasa si am plans aproape non-stop
poate si fiindca relatia celor doi din film seamana izbitor de mult cu relatia dintre mine si hazband,inclusiv micile gesturi si dragalasenii dintre ei
-cu mica exceptie ca cei din film nu au apucat sa faca si copilasi(iar el moare rapus de o tumora si ii lasa ei 10 scrisorele si diverse chestii care sa ii aminteasca de el...nu zic mai multe,e frumos filmul).
A,alte filme faine de tot,si merg si de gravidoase:
The lake house -cu Keanu Reeves si Sandra Bullock
www.cinemarx.ro/filme/The-Bucket-List-Ultimele-dorinte-243508.html" target="_blank">The Bucket list-Ultimele dorintecu Jack Nicholson si Morgan Freeman,merita vazut !
Sunt filme de duminica dupa-masa
Changelling e cam dur(mai ales de vazut pt o gravida),mai ales cand descrie pustiul ala cum erau ucisi acei copii
si bineinteles insotita de scene descrierea...Bine,eu am devenit mai sensibila la sarcina asta,data trecuta nu aveam astfel de probleme.![]()
Per total filmul nu e rau,e cam cretin pe alocuri,cand ii aduc aleia alt plod si i-l baga pe gat si cei doi nu se suporta,aia face crize,pustiul pare a fi semi-handilau...Iar Angelina Jolie e cumplit de slaba in filmul asta!Slaba ca fizic,nu ca acting adica
E din perioada cand o banuiau ca trage pe vena.
Eu sunt singura acasa azi si ma rasfat...adica...gatesc pt zilele urmatoare
Dati-mi si mie va rog o idee de desert rapid si sanatos,sa uimesc familionul.Ma gandeam la un pandispan cu mere,dar vreau ceva fara sa folosesc mixerul si cuptorul,fara mizerie.Mi-e lene sa ies sa cumpar inghetata![]()

Mamica de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
31+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai
r_ocsy spune:
Eu in sfarsit am vazut saptamana asta A dog's story si mi-au ajuns filmele lacrimogene , am plans de nu am mai putut si am zis ca de acum pana termin perioada de sarcina nu ma mai abonez la asa ceva .... nu de alta, dar supar fata ... ce sa inteleaga si ea , ca acum un minut mami era bine si dintr-o data plange in hohote ?
Dar e de retinut filmul ... pentru perioada de dupa sarcina
, de interesant suna interesant !
R_ocsy
33 +
Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
r_ocsy spune:
Gabriela_s : orice reteta de pe e-retete.ro pe care am incercat-o mi-a iesit super ... poate gasesti ceva pe acolo.
Eu mi-am ales prajitura pentru saptamana viitoare tot de acolo si abia astept sa o fac ca am salivat doar vazand poza
( http://www.e-retete.ro/retete/prajitura-prajiturilor ) .
R_ocsy
33 +
Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
mamanati spune:
| citat din mesajul lui tigruta Ma plictisesc de mor..cine imi recomanda un film bun?? Elena 30+ Luca |
"The Proposal" cu Sandra Bullock e super dragut! Nu-i de bocit la el, e easy, easy.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
31+
Madamar spune:
LA MULTI ANI ALINUTZA!
Tigruta, ma bucur ca dialogul initiat ofera raspunsuri cit mai multor fete!
Aniska: recomandarea mea ramine unguentul de galbenele care in sarcina nu are contraindicatii, este usor antiinflamator... si mai multe oricum nu-ti permite sarcina sa faci. POate spalaturi cu ceai de musetel, fiind delicat si abia apoi unguentul. Evita deasemeni ortostatismul prelungit, incearca sa stai mai mult in picioare, decit in fund.
Rocsy1. Nu, sigur nu e nimic iesit din comun. Ca o fi mai galagios sau nu... nu e o problema, se pare.
Am gasit insa pe DC un articol interesant: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2064 - poate l-ati citit.
2. Faza cu risul este cu adevarat... dificil de dus la capat in conditii de burtica... Pe mine uneori si miscarile lui bebe ma fac sa rid...
3. Changeling: pare bun, a fost nominalizat la oscar anul treecut... Dar daca iti spun ca nu a luat nimic, si e o actiune super trasa de par, o sa ma crezi? Nu e chiar de gravide - mi-l amintesc destul de vag: copil pierdut, o inchisoare de femei, etc - dur, destul de dur. Incercati daca nu ati vz cistigatorul celor mai multe oscaruri de anul trecut: The Incredible Case of Benjamin Button (daca nu gresesc, si nu ma mai verific acum, scz...) - nici asta nu e de gravide dar e mai sensibil!:). Sau The Reader. Anul asta nu am vz multe filme... doar romanesti: amintiri din epoca de aur, Nunta muta, am mai vb aici despre ele:)!
Legat de ce povestea VIvela, cu sacosa NUMAI cu dulciuri... noua (sotului meu) ni se intimpla altfel: ii spun - Iei cutare lucru, cutare, numai cutare sa NU IEI! Faptul ca am insistat pe cel din urma ii ramine in minte, nu si ca nu imi trebuie ala, asa ca pe ala mi-l aduce! Laq inceput credeam ca ma tachineaza, dar nu era asa!@ Atit de selectiva si ...superficiala este memoria lor, dar nu pentru ca vor, ci pentru ca unii dintre ei asa sunt: cu capul in nori
. Si-i iubim asa!!!![]()
Marlena (Mary)
33+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 6 saptamini 

oho....Si eu imi doresc sa ajung la termenul max ,dar la cat se misca am mari emotii.Toate fetele se mira de burtica mea,cica e mare pt 7 luni
.Sper sa nu am o surpriza mai rapida....,cu toate ca sunt nerabdatoare sami vad bebica.