Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
Ruxita spune:
Dilema mare la ora 00... nu mai fac fatza necesitatilor lui, cel putin acum cand ma suge de ma usca, am citit pe undeva despre terciuri de cereale(instant pe baza de apa) pe noapte care sunt mai consistente si ajuta bebelu sa doarma linistit pana dimineata, ce parere aveti? singurul "nu" era ca e o chestie hipercalorica si demodata care producea in trecut bebelusi buhaiti din cauza caloriilor depozitate in straturile de grasime - pentru mine ar fi salvatoare - mi-e frica ca nu mai pot produce suficient pentru micutzul meu de aproape 8 kile la aproape 3 luni - ma suge toata noaptea si seara (azi cel putin) din ora in ora cat o jumate de ora - deci lupta cu tzatza semnala un prag de crestere...
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
carmita_baby spune:
ma tot chinui sa postez si eu un meaaj, dar laptopul asta imi face figuri a la grande, tare frustrant.. nu mai am rabdare sa rescriu, va pup pe toate, revin maine
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti decenuela acum ai si numele medicamentului fara litere mancate si modul de administrare ... pupici pt luca sar'na lorex de ajutor cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
salutari din schimbul 3
sar'mana fetili
dar... dau cate un tub din ala sau juma si oare la ce interval
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
decenuela spune:
citat din mesajul lui rox_y uraaaa!! am pacalit-o...i-am dat putin tzitzi si cand am pus-o in pat a plans, am dat drumul la feon si a adormit instantaneu. Mi-am amintit ce vroiam sa zic! de fapt sa intreb... maine tb sa merg prin magazine sa-mi cumpar ceva dragutz pt botez...fara micuta diana pe care o las cu tati acasa, vreau sa ma mulg si sa las laptic...in ce sa-l depozitez?pot sa amestec lapticu de la 3 cu cel de la 6? si unde il depozitez si unde il incalzesc (ziceati voi de bain-marie???sau ceva de genu, ce e?ca nu-mi dau seama...orice ar fi eu am doar cuptor cu microunde si aragaz) hai ca ma bag si eu la somnic acum chiar ca noapte buna 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana |
eu am din farmacie borcanas din plastic...recipient steril pt analiza urina 100 ml....daca-l dai la o masa poti amesteca desi se zice k nu
poze
decenuela spune:
citat din mesajul lui ana_g ieri am mancat niste varza murata calita, numai doua guri, serios, in ideea sa nu-l afecteze pe asta micu. el nu prea a avut colici, se rezolvau cu multe partzuri. ei, in seara asta mi-a plans mititelu cu multe lacrimi si eu ca varza mi-a trebuit. nu l-a tinut mult, vreo 10 minute, dar care au tinut o vesnicie. asa ca, sa nu mai aud de varza muuult timp! vad ca e vanatoare dupa stelutze. felicitari, alexutzzza! inca nu am incercat treaba cu foenul, ca nu prea a fost cazul si sper sa nu fie. ii place cand e vorba sa-i usuc pletele (ce ma fac la vara? ca nu se tunde pana la motz...). a, intreba lorexcum stim ca e de trecut la o marime mai mare de scutece. pai eu mi-am dat seama dupa urmele pe care incepusera sa i le lase pe picioare, semn ca il strangeau. noi botez facem in mai, pe la sfarsit, asa, doar in familie. iar la nasi...pai e frate-miu cu cumnata..nu stiu, sa le luam ceva? sa le ia asta mic cand o creste ce sa mai zic...hm....mai foloseste cineva batista bebelusului? as vrea sa cumpar, dar mai am nevoie de o parere-doua. ca eu am o para pt scos mucisorii, dar e o mizerie, abia reusesc si numai pe aia din imediata apropiere, batista am inteles ca ii scoate mai din profunzimi. gata, am fugit la pui, in speranta ca ii dau ultima masa pe seara asta. noapte buna tuturor!!! mama lui STEFAN |
multe dintre noi avem...vibrocil sau marimer sau ce-o fi ...care e un fel de batista a bb dar capatul pt aspirator se tine in gura la mama care trage mucii....am si io batista...dar o voi folosi in cazuri majore
poze
decenuela spune:
suge de 45 min...si pe la 4 juuma iar vrea...poate mai intru si atunci daca nu-s prea cheauna
pup incerc sa-l culc...si io
poze
decenuela spune:
of....e trecut de 3 si io nu mai pot adormi, ma mut de la un jiji la altul si nik.....si acusik ala miku iar vrea mancare
si maine iar tre sa colindam magazinele si se presupune ca voi fi fresh
poze
decenuela spune:
NEATZAAAAAAA.....DEJA AM FC CAFELUTZA....DESI NU VOI AVRA SUCCES CU EA LA ORA ASTA...MULT PRA MATINALA PT WE
jiji s-a treaz la 3 si un pic..si pe la 6 fara ceva...deci 3 treziri. cand v aud ca bb dorm toata noaptea........nu stiu cand va binevoi sa incerce si el un somna mai legat.
asearaa dat spectacol...daca acu vreo 2 zile descoperise faza cu ridicatul picioarelor la 90 si lasarea lor pe-o parte...acu a vz ca daca face simultan acelasi lucru si cu mainile se intoarce mai repede.
termin cafeaua...mai dau un pic de lapte lui jiji si sparg usa in carrfur berceni sa aj si la kiabi..parfca asa...poate ii cumpar tot ce-i trebuie pt botez.
poze
rox_y spune:
citat din mesajul lui decenuela NEATZAAAAAAA.....DEJA AM FC CAFELUTZA....DESI NU VOI AVRA SUCCES CU EA LA ORA ASTA...MULT PRA MATINALA PT WE jiji s-a treaz la 3 si un pic..si pe la 6 fara ceva...deci 3 treziri. cand v aud ca bb dorm toata noaptea........nu stiu cand va binevoi sa incerce si el un somna mai legat. asearaa dat spectacol...daca acu vreo 2 zile descoperise faza cu ridicatul picioarelor la 90 si lasarea lor pe-o parte...acu a vz ca daca face simultan acelasi lucru si cu mainile se intoarce mai repede. termin cafeaua...mai dau un pic de lapte lui jiji si sparg usa in carrfur berceni sa aj si la kiabi..parfca asa...poate ii cumpar tot ce-i trebuie pt botez. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine..... |
neatza...
noi suntem treji de la 6 jumate...
hainutelele de botez si alea alea nu le cumpara nasii??? ca asa vad ca se procedeaza cel putin in zona asta.
hai ca ma duc sa-i mai dau lapte ca la tati nu sta.
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
ale1212xa spune:
neatza si de la noi si multumim de cafea...si noi suntem treji de pe la vreo 6 jumate. Are chef de marait, ca nu vrea laptic, nu vrea in brate sa adoarma...e pe canapea si da din maini si din picioare...ochii i se inchid de somn dar nu s-ar culca..doamne fereste Asa ca stau si il pazesc
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre