Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
Nik0le spune:
Neatza si ms pentru cafea, decenuela! Cred ca in curand, pe langa cafeaua virtuala o sa mai beau si una adevarata, ca nu mai tine.
Ati putea crede ca am avut o noapte buna, daca va spun ca fii-mea s-a trezit la 2 si la 4... Gresit, de la 4 n-a mai dormit. DELOC! Pana acum.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Nik0le spune:
lorex, mersi mult pentru aprecieri!
decenuela, oscillo se da de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu o jumatate de ora inainte de masa sau la o ora dupa masa.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
mamidepuiuti spune:
neata fetele
multumesc decenuela de cafea...succes la cumparaturi!
nikole eu la cafea nu am renuntat decat vreo 3 zile in maternitate ...tu nu beeeeeeeeeeeeeeeei? bravo tie ca poti
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
La multe lunite pufuletilor zilei de 10
radu
sara
sebastian
daniel
spor la treaba mamicilor ce pregatesc botezul !
spor la treaba/forumit/plimbarica/mancarica si celorlalte mamicute
bebicilor spor la gandacit,papacit si dormit!
asa creste Alex
ana_g spune:
buna dimineata si de la noi! nu va zic cat am dormit, ca aruncati cu morcovi...sau orice ati avea la indemana.
aaaa...parca ruxitaspunea ca ala mic o vlaguieste de cat vrea sa suga si se gandeste deja la cereale. eu stiu ca pe la 3 luni au un puseu de crestere, ceea ce presupune ca vorin continuu, iar faza cu cerealele...nu stiu...sa fie din alea fara gluten, ca astia mici fac alergie.
mama lui STEFAN
bubu_bu spune:
buna dimineata!multumim de cafea...si eu chiar o beau
la multe lunite radu stefn,sara maria,sebastian mihai si daniel alexandru!
hmmm ce a fost azi-noapteluna plina?!si raul a mancat intre 1 si 5 cam la o ora si nu putin
si in zona noastra nasii cumpara hainutele de botez,prosopul si vorbeste si la biserica...desi pentru mine chestiile astea sunt SF-uri si nu prea imi plac...prefer sa ma ocup eu cum m-am ocupat de tot ceea ce am facut cu vietisoara mea,bun rau acuma depinde de situatiedar poti cu nebunii(nasii)de ai mei vorbesc
poze
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g buna dimineata si de la noi! nu va zic cat am dormit, ca aruncati cu morcovi...sau orice ati avea la indemana. aaaa...parca ruxitaspunea ca ala mic o vlaguieste de cat vrea sa suga si se gandeste deja la cereale. eu stiu ca pe la 3 luni au un puseu de crestere, ceea ce presupune ca vorin continuu, iar faza cu cerealele...nu stiu...sa fie din alea fara gluten, ca astia mici fac alergie. mama lui STEFAN |
si fiimiu a dormit binisor azi-noapte,nu ma pot plange...
cerealele instant pt picicari sunt fara gluten,la radu am folosit milubrei,ca cele din alta gama ii faceau greata ... sunt pe grupe de varsta...incep de la 4 luni[scrie pe cutie],eu vreau sa-i dau de pe la 6-7 luni...intr-adevar,dormea radu bine noaptea dupa ele...
asa creste Alex
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y uraaaa!! am pacalit-o...i-am dat putin tzitzi si cand am pus-o in pat a plans, am dat drumul la feon si a adormit instantaneu. Mi-am amintit ce vroiam sa zic! de fapt sa intreb... maine tb sa merg prin magazine sa-mi cumpar ceva dragutz pt botez...fara micuta diana pe care o las cu tati acasa, vreau sa ma mulg si sa las laptic...in ce sa-l depozitez?pot sa amestec lapticu de la 3 cu cel de la 6? si unde il depozitez si unde il incalzesc (ziceati voi de bain-marie???sau ceva de genu, ce e?ca nu-mi dau seama...orice ar fi eu am doar cuptor cu microunde si aragaz) hai ca ma bag si eu la somnic acum chiar ca noapte buna 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana |
Nu amesteca lapticul. Poti sa il lasi in 2 biberoane fierte in prealabil. LM se incalzeste doar bain marie pt ca altfel isi perde proprietatile. Pui o cratita cu apa pe foc,pui biberonul acolo si lasi pana se incalzeste.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
rox_y spune:
super tare filmuletu cu manipularea parintilor de pe contul comun. ce dragutz era baietelul.
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Nu amesteca lapticul. Poti sa il lasi in 2 biberoane fierte in prealabil. LM se incalzeste doar bain marie pt ca altfel isi perde proprietatile. Pui o cratita cu apa pe foc,pui biberonul acolo si lasi pana se incalzeste. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
mersi.Chiar asa am facut. Desi la ora 3 cand am dat la pompa nu a iesit cine stie ce, dimineata la 6 a fost super, mi-a iesit aprox 90 mlsi inca imi mai ramasese.
Respect fetele care au ambitia sa se mulga.
Dar ce este bain marie???
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana