Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

facut baie, acu papa...spre culcare..intrebare:

jiji e racit...muci, stranuta...sa zic asa usor racit...sa-i dau ceva? sau sa-l las? oscilo....cum se cheama?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

oscilococcim il cheama...nu am folosit niciodata,dar ziceau fetele ca se da preventiv si/sau la primele simptome de raceala...amestecat cu apa,dar nu stiu exact...
multa sanatate pt jiji!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

OSCILOCOCCINUM

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

...imi era gandul tot la galerie,cred...
da' spune tu fetei cum se da,pliz

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Bravo Alexutza!
Mare realizare la cat de timida si tacuta esti!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

facut baie, acu papa...spre culcare..intrebare:

jiji e racit...muci, stranuta...sa zic asa usor racit...sa-i dau ceva? sau sa-l las? oscilo....cum se cheama?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

oscilococcim il cheama...nu am folosit niciodata,dar ziceau fetele ca se da preventiv si/sau la primele simptome de raceala...amestecat cu apa,dar nu stiu exact...
multa sanatate pt jiji!

asa creste Alex

OSCILOCOCCINUM

_

...imi era gandul tot la galerie,cred...
da' spune tu fetei cum se da,pliz

asa creste Alex

Eu am folosit in sarcina sa ma feresc de raceala.A functionat!
La bb nu am dat dar am inteles de la fete ca se dizolva in apa sau ceai (sa nu fie mentolat) si cica se scoate pivotul la o seringa, se pun bilutele fara sa le atingi cu mana (seringa sa aibe acul pus sau tii un deget la varf sa nu iasa pe acolo), apoi apa, se se agita pana se dizolva, apoi se da lui bb cu jum de ora inainte de papa!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

decenuela acum ai si numele medicamentului fara litere mancate si modul de administrare ... pupici pt luca
sar'na lorex de ajutor

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:

Vroiam sa spun fetelor care se plangeau ca BB devin agitati dupa baitza, poate le ajuta.Noi cand o scoatem din caditza o invelesc rapid cu prosopul sa nu se sperie si sotzul aprinde uscatorul de par si-l tine atzintit asupra ei, iar eu o dezvelesc usor si asa o uscam, mai ales prin zonele mai sensi (sub brat, la fifi, la funduletz, pe par) si-i place si nu plange deloc ca la cate trebuie sa-i fac dupa baie ar lua-o frigul (sters in urechi, sters buric, dat cu ulei, masat putin, dat cu bepanten la funduc, pus pampers, imbracat).Atentie mare sa nu o supraincalziti sau frigeti cu aer prea cald sau tinut prea aproape de ea aparatul.Trebuie mereu sa fii constient de distanta la care-l tii fatza de ea, ca sotul are tendinta sa-l tot apropie si mereu stau trb sa-i atrag atentia!

_

lorex si eu am pb cateodata cu matza dupa baitza..desi noi folosim uscatorul de mult cam de cand avea cateva zile...la mine cred ca s-a obisnuit ca nu se mai linisteste pe feon si mai face galagie dar nu asa de des ca inainte. Cateodata foloseam si pentru adormit si functiona...acum..pauza

in legatura cu pampersul..eu iti zic ca am trecut in fct de kg si in fct de cum o pot inchide la capete

31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

se pare ca tati canta dar tot degeaba..ma duc sa rezolv pb su somnul fetii...ii dau papa (ca numai io pot)si poate reusesc sa o duc in lumea viselor.

noapte buna

31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

slaba activitate!
merci roxy, pup mamide puiuti!

noapte buna!

_

Mergi la inceput

uraaaa!! am pacalit-o...i-am dat putin tzitzi si cand am pus-o in pat a plans, am dat drumul la feon si a adormit instantaneu.

Mi-am amintit ce vroiam sa zic! de fapt sa intreb...
maine tb sa merg prin magazine sa-mi cumpar ceva dragutz pt botez...fara micuta diana pe care o las cu tati acasa, vreau sa ma mulg si sa las laptic...in ce sa-l depozitez?pot sa amestec lapticu de la 3 cu cel de la 6? si unde il depozitez si unde il incalzesc (ziceati voi de bain-marie???sau ceva de genu, ce e?ca nu-mi dau seama...orice ar fi eu am doar cuptor cu microunde si aragaz)
hai ca ma bag si eu la somnic

acum chiar ca noapte buna

31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

noapte buna dragele!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

ieri am mancat niste varza murata calita, numai doua guri, serios, in ideea sa nu-l afecteze pe asta micu. el nu prea a avut colici, se rezolvau cu multe partzuri. ei, in seara asta mi-a plans mititelu cu multe lacrimi si eu ca varza mi-a trebuit. nu l-a tinut mult, vreo 10 minute, dar care au tinut o vesnicie. asa ca, sa nu mai aud de varza muuult timp!
vad ca e vanatoare dupa stelutze. felicitari, alexutzzza!
inca nu am incercat treaba cu foenul, ca nu prea a fost cazul si sper sa nu fie. ii place cand e vorba sa-i usuc pletele (ce ma fac la vara? ca nu se tunde pana la motz...).
a, intreba lorexcum stim ca e de trecut la o marime mai mare de scutece. pai eu mi-am dat seama dupa urmele pe care incepusera sa i le lase pe picioare, semn ca il strangeau.
noi botez facem in mai, pe la sfarsit, asa, doar in familie. iar la nasi...pai e frate-miu cu cumnata..nu stiu, sa le luam ceva? sa le ia asta mic cand o creste
ce sa mai zic...hm....mai foloseste cineva batista bebelusului?
as vrea sa cumpar, dar mai am nevoie de o parere-doua. ca eu am o para pt scos mucisorii, dar e o mizerie, abia reusesc si numai pe aia din imediata apropiere, batista am inteles ca ii scoate mai din profunzimi.
gata, am fugit la pui, in speranta ca ii dau ultima masa pe seara asta. noapte buna tuturor!!!

mama lui STEFAN

Mergi la inceput