Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Micola,foarte bine.Eu nu cred ca ai hepatita.O sa fie bine.Bafta maine la dr.

Fetelor am reusit sa vbesc cu pic cu Ciufika noastra,s-au internat azi,iar maine dim il opereaza pe Andrei.Sa le tinem pumnii si sa ne rugam sa iasa totul bine.
Ciufik mic,toate gandurile mele se indreapta catre tine.

Cami,Antonia e printre cei mai mici,are 1,2 ani,deci rabdare ca n-au intrat zilele in sac.Va merge ea,sigur sigur..si atunci sa te tii.
Copila nu are nimic,nu te mai panica..fiecare are ritmul lui.

Dark,imi pare rau ca nu mergeti in SUA,cum ati fi dorit,dar nici atatea vizite nu-s de ici de colo.Cand va aud de vacante si concedii..eu nu am fost niciodata,nicaieri..nici concediu nu mi-am luat decat in sarcina,ca era musai si mi l-au dat si de pe anul precendentPrin urmare,vom sta acasa..

Corina,imi pare rau ca nu ai prins loc la cresa..Off,cat costa cresa privata la voi?Adica merita?Ca ma gandesc ca daca e cat salariul tau sau mai mult,nu vad nici un beneficiu.Oricum,imi pare tare rau.Lipsa locurilor la crese cred ca e o problema peste tot.

Cadia,va trece ea si greata.Felicitari pt umblareata.

Dark,revin iar la tine..multa sanatate socrului si sa fie totul ok cu operatia..off..

Selene,nu mai fi suparata ca zau ca nu ai de ce.Ce face Daria,fac multi alti copii si poate mai rau.Chiar nu are sens sa te superi din asa chestii.Ai primit sfaturi bune acolo,asa ca nu ti-am mai scris.Te imbratisez sa-ti treaca supararea in schimb.

Au facut liftul azi,dar nu stiu cat va tine.

Dar restul fetelor de ce nu mai intra?

O seara placuta tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ciufik si de la mine multe imbratisariiiiiiiiiii
ma voi ruga maine pt voi
doamne ajuta!

micola hai maine asteptam vesti!
sa fie bine!
pup fata!

ledi ce bine ca v-au facut liftullllllllllll
bravoooooo
poate mai apucam sa ne mai vedem si noi

dark sanatate acolo unde trebe ca e cea mai importanta!
si multa incredere in dumnezeu

si tatalui meu
cu tot accidentul vascular
care il are
si paralizat cum e
ii functioneaza
doar 15% din inima
si medicii au zis acum 4 ani
ca mai traieste doar 6 luni
si uite-ne si in ziua de azi
cu imbunatatiri chiar
functionam la inima cu 25%
asa ca totul e posibil
daca e credinta

va pupi
si va urez o noapte placuta

aaaaaaaaaaaa
si CUSCRAAAAAAAAAAAAA
CE MAI FACI?????
MI-E DOR DE TINEEEEEEEEEEE
MAI SCRIE-NE CAND AI TIMPPPPPPPPP

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lipsesc si eu si citesc numai necazuri...ce are Andrei a lui Ciufik?Selene ce a patit?

Fetelor sper sa va mai amintiti de noi. Ce sa va spun, am fost de pasti la Rio de Caracal la bunici, Vlad a fost foarte incantat cand am fost la strabunica la tara, a alergat dupa pui, prin iarba....toata curtea era a lui, dar ne-am pricopsit cu o laringita urata. Am fost la medic, noroc ca e o doc buna acolo, am facut aerosoli in fiecare zi cu dexa si adrenalina, am luat ketof si prednison vreo 2 zile ca nu se linistea noaptea de la tuse.....si uite tot asa. Dupa vreo 3 zile ii cam trecuse, ca sa ii revina iar tusea cand am ajuns in sibiu si colac peste pupaza DIAREE, prima data in viata lui. Cred ca de la medicamente ca nu i-am dat BIOTICS fraiera de mine, am uitats a va spun ca am facut si ceva febra.

Are si in prezent diaree, dar una foarte ciudata - 3-4 scaune lichide si una tare si tot asa, nici nu stiu ce inseamna asta.

Am fost in sb la doc noastra si ne-a recomandat regim alimentar, sa luam Prospan pentru tuse (vad ca si-a facut efectul repede ), si sa ii dau furazolidon pentru diaree. In plus de asta ne-a recomandat sa bem apa Valcele, este o apa minerala medicinala, nu stiu daca ati auzit de ea dar este un adevarat izvor de sanatate si este si buna, doar ca lui Vlad nu ii place

In rest...pe zi ce trece e tot mai activ, stie tot mai multe, vorbeste multe, dar face si numai prostii. Placerea cea mai mare este cosul de gunoi si WC-ul....sunt disperata, cum nu sunt atenta putin...cum e cu mainile in apa de la WC....si usa noastra nu se inchide........ :cry:

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

bebelushi

nu a zis nimeni nik din cine l-avazut ca ar putea fi enteroviroza?

scaunele moi au continuat?
de cand le are?

daca da...musai regim!!!
nimic care sa fermenteze gen: cartof, mar, rosii...etc

supa crema legume radacinoase (fara cartof)
si pilaf

smecta, biotics...

Irinaaaaaaaaa mai esti supi pe noi????????
sper macar sa vii sa ne zici ca nu...

Ciufik o mare imratisare
ne ganidim la voi. Doamne ajuta!

am cateva poaze 'neoficiale' de la bal
(adica alea 'pt mama'..mai mult cu mine ..si alea de la coafor pt patricia)
iaca
http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/4518409238/

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

si noi avem ca pasiuni wc-ul si gunoiul

sanatate!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

buna dimineata! am avut si noi o noapte faina, a dormit david de seara pana la 6 dim, cand a baut un bibe de lapte si a mai dormit o ora. asta e prima noapte de genul asta din viata lui!
partea naspa e ca eu m-am obisnuit asa tare cu trezirile lui...ca ma trezesc si daca el doarme. dar sper sa treaca repede obiceiul asta! ca stiti proverbul ala 'cu binele te inveti repede'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

hai sa aduc si niste ca poate va atrage aroma!

Mergi la inceput

Delia la mine a ajuns mirosul, vreau si eu o cana.

Alinuk am fost la medic si avem tratament, nu mi-a spus exact ce are si eu fraiera eram asa stresata ca am uitat sa intreb, ma duc maine iar.

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Fetelor vlad nu vrea sa manance nimic, nici macar banana care o manca oricand si oriunde. Mananca doar paine.Acum va inteleg pe voi fetele ai caror copii nu mananca de fel, mi-as lua campii daca ar fi vlad asa mereu. Va admir pentru rabdarea pe care o aveti, eu am impresia ca cedez uneori. Aseara a fost asa de agitat la ora 23.00 ma chinuiam sa il culc si el era fff agitat, ziceai ca bause cafea

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ce betoana ai fost Alinuko

Bebelusi sa scapati de scurgatori repede si sa fiti bine!

Ledi ma gandesc mereu la tine. Cred ca e greu fara concediu. Uneori imi e atat de greu ca m-am dus asa departe de mare... In starea mea de acum as "ucide" pentru cateva clipe pe mal sa privesc marea.

Ma gandesc si eu la Ciufik.
De fapt ma gandesc la voi toate doar ca nu am energia de a scrie. Fabi e turbo si si-a luat obiceiul ca din orice sa se tranteasca jos si sa urle uitandu-se gales daca are spectatori si dand din picioare. Nervii mei din pacate nu fac fata cu brio la incercarile astea. Asa ca stau cat de mult pot afara ca macar acolo e mai linistit. Cat l-o tine nu stiu. Dori beneficiaza de asta ca nu prea il mai stresez cu lectiile si scoala. Sper sa ii ajunga cate face acolo Asa ca dimineata sunt in parc cu unul, dupa masa tot acolo cu amandoi si in wk pe dealuri la ai mei.
Statul afara m-a ajutat mult la neuroni si faptul ca incet, incet am reusit sa imi mai ucid ceva pitici de pe creier.

Imi pare tare rau sa citesc ca atatea dintre voi aveti probleme de sanatate si sper sa aveti numai rezultate bune la analize si sa fiti ok.

Pup toti licuricii si mamicile din dotare si le doresc numai bine.

Mergi la inceput