Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Hai mai,acum ne certam si pe muzica pe care o ascultam?Fiecare cu gusturile lui...
Dark,tu daca-l asculti demult,il stii,e normal sa stii mai multe despre muzica lui,despre ce voia sa transmita..eu daca nu l-am ascultat si nu-s fan,percep ca atare versurile lui si probabil si alte mamici de aici.Nu te supara te rog.
Pace.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Axis eu cred ca nu isi aveau loc ironiile aici, parerea mea e ca atunci cand ai un prieten il iei la pachet cu tot cu hobbyurile lui si cu tot cu muzica pe care o asculta, asa ca nu tre sa te legi de ce ii place ei, daca iti e prietena asa cum ne consideram noi aici, iti e cu toate.

Nu vad ce scop ai avut, si cred ca nu sunt singura care nu vede

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Patricia voi cum sunteti?

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

dark ce scrie in cartea wizardului?

eu pt copilul meu sper o lume cu zero fanatici, indiferent de obiectul fantismului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

hai ca asta e culmea ...

sincer mi se pare ridicol sa ajungem sa ne comentam si firele de par din cap ... am ajuns oare sa ne certam mereu si pe orice si atat/???? sau sa cautam mereu motiv de raca???

parca eram unite ...

poate nici mie nu-mi plac versurile absolut deloc
da nu au de-a face cu trairile unui om care are poate amintiri pe acele melodii fara a comenta sau nu versurile

dark te pupi ... esti o scumpa ... nu te supara ...

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

ufff io nici nu stiu cine era nenea da imi pare rau cand moare cineva si in plus io admir si respect oamenii care au pasiuni si si stiu sa si le traiasca cu intensitate!
In rest Andrei a avut dupa 7, apoi 10, ieri 3 si azi in sfarsit primele scaune normale dupa cedax.Azi l-am luat cu noi la padure la picnic...ma astepata nene o saptamanaaaaaa uouaua plina!Vrau sa va intreb : vreuna dintre voi are overdraft la Banc Post?Si dc va pricepeti: dc faci credit poti sa mai faci ulterior si overdraft sau e vreo interdictie?

Overdraftu pare scaparea noastra acum!sper sa o realizam

Va pup si nu va mai ciondaniti!

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

irina, depinde de gradul de indatorare. daca iti incap amandoua poti amandoua, daca ai deja un credit e posibil sa nu mai ai cum sa faci altul, indiferent de ce forma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Pai Radu face pt prima casa! e un crdit pe 30 ani pt 54 mii euro aprox

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Oooof fetelor, ce a iesit! Pun pariu ca daca scriam ca a murit un muzician in State, pletos, spurcat rau la gura, betivan, se mai si droga si era si ultra-depresiv da' mie imi placea sigur nu iesea asa tambalau. Uufufufuff!

Hai sa o lasam balta (eu de fapt chiar am zis in mesajul precedent ca pentru mine topicul e incheiat) Nu-s suparata - adica m-am enervat una buna mai devreme (nu pe voi, fete dragi), dar mi-a trecut dupa ce am spalat rapid geamurile si am dat si o tura cu aspiratorul de nervi... vorba aia tot a iesit ceva bun pana la urma - si zau ca daca e sa plec de pe forum, nu va fi din cauza asta.

Va multumesc la toate pentru mesaje si ganduri bune, si pe forum si private si, asa cum zice Cristi... sa ne dorim sa ne creasca puii intr-o lume lipsita de fanatism si extremism, de oricare fel ar fi el

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Irina, teoretic se poate ce va doriti voi. Aici mai toata lumea are mortgage, overdraft si in plus si credit carduri. Atata timp cat nu te intinzi mai mult decat ti-e plapuma si platesti lunar ce trebuie, nu are lumea treaba cu tine. Bineinteles, conteaza ce credit history ai, ce venituri ai, sunt destui de multi factori, dar ... teoretic ar trebui sa se poata si mortgage, si overdraft.

Eu tin pumnii sa iasa cum va doriti

P.S. Noi nu stim cum ne-am descurca fara overdraft. Adica stiu... ne-ar fi taaaare greu.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput