Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 24
Aalina spune:
Andra o imbratisare stransa de la mine... Asa simtitm uneori cum moare si o parte din tineretea noastra 
IRA_LIZA spune:
Ledi, pt coloana: dr Constantin Malin de la Urgenta Floreasca & dr Surdu la Techirghiol. Astia sunt medicii care s-au ocupat de mine de-a lungul timpului si pot sa spun k am avut un mare noroc sa-i cunosc (noroc - daca se poate spune asa in conditiile date..).
Daca ajungi vreodata la Techirghiol sa te tratezi si primesti printre celelalte procedduri si masaj, sa ceri la masaj pe asistent Ani Baisan. E o femeie maruntzica, insa extrem de priceputa k maseur. Daca o mai fi acolo, daca nu ar trebui sa fie prin Constantza....
Ira, mamica Elizei
axis spune:
In memoria lui Peter Steel.
Lectura placuta!
RIP
"O cruce pe peretele dormitorului ei
Din har ea va cadea
O imagine o arde in creier
Si intre coapse
Un Dumnezeu murind -om plin de durere
Cand vei ejacula din nou?
Vei suferi etern
sau intern?
...
masturbare
mantuire
Corpul lui Cristos
Ea vrea
Corpul lui Cristos
Corpul lui Cristos
Ei ii place sa-l cunoasca pe Dumnezeu.
Il iubeste pe Dumnezeu.
Il simte pe Dumnezeu.
Inauntru - adanc in ea.
...
Isus Cristos seamana cu mine."
...
"Ai un vagin in capul tau si ejaculezi respirand
Curvo; - du-te dracului curvo; - curvo; - esti un vagin -vagin."
...
"Nu stiu anusul cui l-ai lins
Nici o limba cu fecale nu-mi va gusta vreodata penisul."
...
"Hei Petru , am auzit ca; ti-ai taiat femeia
Hei Petru , am auzit ca ti-ai taiat femeia, ai pus-o la pamant.
Noaptea trecuta mi-am ucis femeia fiindca am auzit ca si-o trage cu fiecare mascul din oras"
...
"Gaseste puterea sa te sinucizi."
...
"fuck you god
fuck you god
fuck you god
....
Ave ave satanas
Ave ave satanas
Ave ave satanas
Ave ave satanas"
....
Nu-i asa ca era minunat?! Saracutul de el. Hai sa plangem, fetelor!
Am incercat sa cenzurez cat de cat limbajul versurilor.[/b]
Leditia spune:
Vai axis ce versuri brrrr...mi s-a ridicat parul in cap..Dar stii cum e,fiecare cu gusturile lui.![]()
Poate a avut si melodii faine cu versuri normale..
Mie imi place rock-ul,dar ala cantat de Alter Bridge,Hinder, Hoobastank..printre altii,dar astia sunt preferatii mei..
Si evident am niste melodii de la ei pe care daca le-as asculta zi de zi tot nu m-as satura de ele.
(da-s mai de dragoste asa,k mi-s o romantica :)))) )
Ira,pana sa-mi zica drita acum eu habar nu aveam.Recunosc ca ma durea spatele de multi ani si ca de 2 ani nu mai port tocuri,ba cu sarcina,ba ca-i mai comod in adidasi sau papuci josi..si-mi mai menajez si eu coloana ,dar nu stiam ca e stramba si ca de aia ma doare(ea zicea ca din cauza tocurilor inalte purtate inca din adolescenta s-a deformat..eu fiind mignona,intelegeti si voi ce tocuri purtam
..acum nu stiu).Stiam ca ma doare si atat..mereu am amanat dusul la dr si au trecut ani.
Voi vedea ce-o fi si ce voi face,mersi de informatii
Camelia,om vedea,ca barbata-miu in timpul sapt nu are cum si vine seara de la munca,iar eu nu pot pleca pana acolo cu David dupa mine..Oricum mersi de informatie,e bine de stiut.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui axis In memoria lui Peter Steel. Lectura placuta! RIP "O cruce pe peretele dormitorului ei Din har ea va cadea O imagine o arde in creier Si intre coapse Un Dumnezeu murind -om plin de durere Cand vei ejacula din nou? Vei suferi etern sau intern? ... masturbare mantuire Corpul lui Cristos Ea vrea Corpul lui Cristos Corpul lui Cristos Ei ii place sa-l cunoasca pe Dumnezeu. Il iubeste pe Dumnezeu. Il simte pe Dumnezeu. Inauntru - adanc in ea. ... Isus Cristos seamana cu mine." ... "Ai un vagin in capul tau si ejaculezi respirand Curvo; - du-te dracului curvo; - curvo; - esti un vagin -vagin." ... "Nu stiu anusul cui l-ai lins Nici o limba cu fecale nu-mi va gusta vreodata penisul." ... "Hei Petru , am auzit ca; ti-ai taiat femeia Hei Petru , am auzit ca ti-ai taiat femeia, ai pus-o la pamant. Noaptea trecuta mi-am ucis femeia fiindca am auzit ca si-o trage cu fiecare mascul din oras" ... "Gaseste puterea sa te sinucizi." ... "fuck you god fuck you god fuck you god .... Ave ave satanas Ave ave satanas Ave ave satanas Ave ave satanas" .... Nu-i asa ca era minunat?! Saracutul de el. Hai sa plangem, fetelor! Am incercat sa cenzurez cat de cat limbajul versurilor.[/b] |
Tulai, si ce iesea, daca nu cenzurai deloc? Sper sa nu fie motiv de Avertisment... E, totusi, limbaj obscen...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
DarkBendis spune:
Axis, fara a nega faptul ca Pete Steele (ca si muzica lui) au nascut intr-adevar controverse, trebuie totusi sa metionez ca mesajul cantecului pe care tu l-ai redat mai sus (al carui videoclip l-am vazut de la inceput pe MTV, program renumit dupa cum stiti pentru muzica subversiva si plina de blasfemii) e unul sarcastic, ironic, care se refera la anumite persoane habotnice pana la nebunie (din pacate sunt ai acestia, care duc fervoarea religioasa pana la absurd)... si nu un atac la femeile crestine. Si da, are cantece mai... normale.
DOAR ca sa nu va imaginati ca atat eu, cat si Ira plangem un... nici eu nu stiu ce cuvant sa folosesc ca nu-mi sta in obicei sa folosesc cuvinte atat de dure iata articolul publicat pe Billboard.com referitor la moartea lui.
http://www.billboard.com/news/type-o-negative-frontman-peter-steele-dies-1004083664.story#/news/type-o-negative-frontman-peter-steele-dies-1004083664.story
Si cu asta eu consider ca am incheiat subiectul ( am regretat ca mi-am expus sentimentele in public aici). Va urez o duminica placuta si multumesc pentru cuvintele frumoase 
. Sa stiti ca imi sunteti tare dragi 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Aalina spune:
Axis chiar daca nu am nici o treaba cu muzica lui Peter Steel eu astazi am vrut sa fiu aproape de o prietena pentru ca i-am inteles trairea.
Eu cand a murit Pitis am avut voie sa il plang??? 
Nu stiu ce ai vrut sa faci si e problema ta.
Andra eu te imbratisez inca o data. 
bebelusi spune:
Dark draga mea, gusturile nu se discuta.....noi suntem alaturi de tine
Cadia Largingita am avt si noi si am facut aerosoli cu dexa si adrenalina.
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
axis spune:
Dark, textele sunt selectate din cel putin 5 cantece diferite. Si as mai fi putut sa pun si altele, dar am considerat ca e suficient.
Asa ne dorim lumea in care vor creste copiii nostri?
Selene, nu poate fi motiv de avertisment pentru ca nu am facut decat sa traduc versurile, folosind cuvinte academice acolo unde era cazul.
Este regretabil ca astfel de cantece sunt promovate si neinspirata alaturarea lui Lennon, Mercury, Morrison, Jackson cu Steel.
iuliacris spune:
Dark, n-ai de ce sa regreti ca ti-ai expus sentimentele in public, cred ca e frumos ca ne-ai considerat prietene si ca ai simtit ca putem sa-ti fim alaturi in momentele de tristete. Nu ne-ai cerut aprobarea, deci nu vad de ce s-ar starni polemici pe tema asta. Imbratisari si de la mine
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla