Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 26
IRA_LIZA spune:
O, Peter Steele este problema lumii in care traiesc copii nostri? nu scandalul nesfarsit, ipocrizia, hotia pe fatza, analfabetismul ajuns motiv de mandrie, nesimtirea de care te izbesti de cand iesi din casa, insulta pe care ti-o baga pe gat in ochi si urechi orisice individ cu oarecare dare de mana, oamenii cu multa carte morti de foame la figurat si cei calcati de masina pe trecerea de pietoni morti la propriu?? asa deci? Peter Steele?? atunci dorm linistita! de Peter poate va afla Eliza la o varsta la care, cred eu, va avea suficient discernamant sa inteleaga ce vrea sa zica de fapt nenea ala cu par lung - insa de toate cele pe care le-am enumerat mai sus ea va afla cu mult inainte sa ajunga intr-a cincea. N-am nici o indoiala! din pacate...
...asa k, Axis, multumim de avertizare - ma rog, nu io, k io sunt printre impricinatzii ascultatori de Type O Negative - insa pe cuvant de pionier k pericolele care ii pandesc pe copiii nostri sunt cu totul altele si mult, muuuult mai aproape de noi decat un rocker cantator de versuri "slobode la gura". Din pacate, zic din nou. Ma gandesc cu groaza absoluta cum as putea sa-i explic Elizei, de exemplu, k tratamentul de care are nevoie bebe David de Ledi costa imens iar statul roman le intoarce spatele parintilor lui. Si cate si mai cate pe care, inevitabil, le vedem intamplandu-se in fiecare zi! nu cu oamenii mari, ci cu copiii...
Pt finalul acestei postari: ce nu stiu daca ai inteles f bine:
(1) ce regreta Dark cu adevarat: si un om care a murit dar mai ales o stare de spirit si o felie din propria ei viata; Peter, abstractizat si desprins de ceea ce facea in viata sa de artist, devine, astfel, un simbol;
(2) ce m-a tulburat pe mine cu adevarat: iata k moartea te poate surprinde in orice secunda si oricine-ai fi; asa k mai bine suntem ingaduitori unii cu altii cat inca existam. K sa nu ne para rau dupa asta, cand poate fi mult prea tarziu.
Si k sa vb si lucruri care ne intereseaza: bebelul tau ce mai face?
Dark, iubita
pe tine & baietii tai...cum se simte socrul tau?
Ira, mamica Elizei
Arriel spune:
Salutam toate mamicile si licuricii! Intru tarziu, dar am avut de citit un capitol intreg, sa ma pun la curent cu ce ati mai facut.
yashy ce ginerica talentat am, cum canta el la pian! Ne place, ne place 
Cadia felicitari pentru primii pasi ai Clarei! Imi pare rau ca e bolnavioara, sper sa treaca repede. Spor la construit si vandut!
alinuk ai fost o frumoasa la bal
Anna am vazut o multime de poze cu Vladut shmecherut, e dulce foc
alina2700 ma bucur ca ai revenit alaturi de noi, David s-a facut baiat mare si e la fel de frumos
Imi plece cum iti sta bruneta
Iulia foarte frumoasa casa, sa o stapaniti sanatosi. Si lasa, mai bine mare decat mica. Am vazut si pozele cu voi, si tu si Carla aratati bine de tot. Abea asteptam si noi caldura
asparagus m-am distrat copios cu filmuletele cu Lucas. Ce dragut era el la masa, cand lua cu lingurita, cand cu mana, cand de la mami ![]()
bebelusi
Vladutul vorbaret. Nu fi necajita, isi va reveni el cu mancatul
Ira intrebai de lapte de vaca. Ca si bebelusi, ii dau in combinatie cu orez, gris, fidea, numai zuzu, ca de asta beau si eu, numai ca al ei este cu 3% grasime. De baut, bea Nestle junior
Dark ce frumos a crescut Mister, si mi se pare ca a luat de la fiecare dintre voi cate ceva. 
Cami, Cadia, pupam fetitele cu febra, sa se faca repede bine. Si toti copilasii cu virusi. Pe noi pana acum vad ca ne-au ocolit dar nu se stie niciodata...
Asa, acum sa va mai spun despre noi... Saptamana care a trecut am facut vaccinul, fara nici o urmare cu exceptia unei galme in picior, care a inceput deja sa scada. Am si masurat-o, are 77 cm si aproape 11 kg.
Ieri am avut prima noastra tentativa de olita, soldata cu caca peste tot: in scutec,in olita, pe copil, pe parchet, pe mine
Stiu ca e devreme, dar am vrut sa vad cum reactioneaza. Cand am vazut-o ca da semne de caca, i-am dat repede pantalonii si pampersul jos si am pus-o repede pe olita unde a stat cca 3 secunde dupa care a fugit. A apucat sa faca un pic in scutec, un pic in olita, iar restul pe jos. Asa ca mi-a trecut deocamdata. Chiar, voi ati inceput?
Ah, si inspirata de pozele frumoase pe care le-am vazut, am pus si eu la semnatura cateva din cele facute in ultima vreme cu Thea...Pupici
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
http://picasaweb.google.com/101571882127226368714/Thea2010#
iuliacris spune:
Wow, Arriel, m-au innebunit ochii Theei (si-ai tai implicit
). Felicitari pentru parametrii! Cati dinti are, 8?! I-au aparut si maselute? Si multumim decomplimente![]()
A mea mananca foarte rau zilele astea, azi a mancat aproape doar lapte, sper sa fie doar o faza, manca asa bine pe vremuri...
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
sdcristian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Pai Radu face pt prima casa! e un crdit pe 30 ani pt 54 mii euro aprox Primul an cu Andrei Poze Andrei mami cea mai fericita de Andreita |
mai
ai voie ca ratele sa fie maxim ...% din veniturile lunare
acuma, acel % poate fi facut din 20 de rate mici sau una mare
trebuie sa va calculeze la banca sa vada daca si cat iese
flowerbee spune:
Lasati fetelor disputa! Gusturile nu se discuta si gata! Iar de morti, numai de bine!
Irina, lasa overdraftul pana dupa incheierea contractului de credit. Banc Post e o banca destul de scumpa cu destule costuri ascunse si cu probleme financiare. O sa vorbesc cu nasica sa imi dea ea o solutie convenabila.
Sambata am fost nasi de botez si a fost f frumos. Am plecat de dimineata la Galati si ne-am intors seara. Nu a fost cu petrecere sau ceva de genul acesta, insa emotia a fost mare. Imi era frica sa o tin pe fetita, era asa de mica...o luna si o saptamana.
O sa pun cateva pozite de la botez si am pus si cateva cu Alexiuta, ca eram restanta.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
sdcristian spune:
si da irina
daca faci overdraft inainte sa iei creitul de casa, s-ar putea sa ti-l afecteze si sa primesti suma mai mica acolo. asa ca cel mai bine e sa intrebi si de unde iei creditul ipotecar sa vezi sa nu cumva sa se modifice calculele.
ca sa zic daca gradul de indatorare e 40%, atunci la un venit de 1000 e lei poti avea rate de maxim 400 de lei. daca la ipotecar deja v-au trecut rate de 400 de lei si tu faci una de 10 lei pt un od la banc post, trebuie sa scada cu 10 lei suma de la ipotecar, adica suma totala pe care v-o dau ei credit.

Andreita