Goldie Pants - 40
Raspunsuri - Pagina 5

iona2005 spune:
buna
Citat: |
ionaaaaaa????? ce faci? |
am fost obligata

oana

parpal,JoAnn

mj

www.youtube.com/watch?v=-9TqO_TYCrw&feature=related" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

JoAnn spune:
hello
ce mai fac fetili???
iona da' cand fu party la tine ??
acu daca l-am ratat imi pare rau
eu ceva bun nu iti pot trimite ca abia imi ajunge mie
poate te serveste finutul tau intr-o dimi cu o cafeluta

oana_n spune:
mey eu vaz acilea o treaba, cum ca voi nu vreti sa vineti actiunile de la spa. nu-i bai
nu va impacientati, ca nu e nici o problema.
ma vad atunci nevoita sa ma asociez cu baietii vostri la un biznis, am deja 2 ooferte in acests sens, pe care tre sa le analizez si oricat m-as uita pe hartii nu precep, deci o sa ii invit sa dezbatem face to face
. nu va 'mpacientati, ca nu le fac nemic, numai biznusuri facem. vedeti ca nici nu am nominalizat persoanili
ca sa nu imi aud vorbe la proces.
o sa ziceti ca de ce nu ma asociez cu voi. dupa cum e treaba cu spa-ul, o vreme iau pauza de la asocierea in biznisuri cu voi. as putea sa imi fac singura un biznis, da trag baetii astia de mine, ma vor asociata lor, de nu am obrazu sa ii refuz, sub nici o forma
ati reperat-o pe miss DD?? ca disparuse de pe radar

iona2005 spune:
mey JoAnn poi nu fu ziua mea pe 11?
da nu-i stres ca vine si a voastra si ma fac ca ploua
pa finutu
il astept oricand si la orice ora
cand decizi tu
eu am tot timpu sfaturile parintesti la mine
mwy oana pe baietii mei sa-i tai de pe lista cu biznisuri
din cate stiu eu noi suntem asociate si la biznisu cu aluni
www.youtube.com/watch?v=-9TqO_TYCrw&feature=related" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me

oana_n spune:
mey n-am dat nume sa nu le fac probeleme acasa baietilor...insa se stie ei care este..si cand or simti ca vor, o sa spuna ei public, insa inainte au zis ca ma avertizeaza, sa nu va napustiti asupra mea, sa poci sa imi masuri de siguranta

lisa-marie spune:
mey fetili, numa gandul la biznisuri va sade nicio defilare nu mai vazui
ia uitati acilea mandrete de BAD ce fromos defileaza

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!

lisa-marie spune:
citat din mesajul lui oana_n mey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oana

sa nu mai zic ca pregatisem si ceva aperitive

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!

oana_n spune:
nem nem nem defilare la baietii mey are program privat asta seara
v-as servi o limonada, dar sigur la ora asta v-ati profilat pe un pahar de vin, si nu are sens sa o risipesc ca iaste criza

iona2005 spune:
citat din mesajul lui lisa-marie sa nu mai zic ca pregatisem si ceva aperitive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cum ce faci cu ele mey?

Make It A Better Place
For You And For Me

lisa-marie spune:
citat din mesajul lui iona2005 cum ce faci cu ele mey? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iona