Goldie Pants - 40

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna

oana dai cu limonada muuuuulta sa fuga perversa

iona muuuuulti vecini mai ai...cu contract...
ia zi, e toti pe persoana fizica???

lisa am auzit pietricica lovind geamul, dar eram la party privat cu baietii mei

mj, purple

8+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

buna seara

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Mergi la inceput

Hello

considerati ca v-am aruncat in geamuri mai multe pietricele. Este vineri seara, deci ziceam ca e ziua mea si va invit inopinat la party. Nu conteaza cu cine veniti, si in ce fel...doar sa veniti.
In caz ca nu sunteti acasa si v-am spart geamurile, sa ma scuzati
Asadar

Vai de mine, iona..dar ce activa esti..de aia nu dai tu raportul des. Frumosi miri.."fata" ta (pe care eu am citit-o "fatza" si nu stiam cum ti-a luat bubbles fatza) e tare aspectuoasa. Nu e de mirare ca a rapit-o soferul de taxi . Ce sa zic..sper sa ne inviti la party de dupa nunta..si fara miri, nu e problem. dar de ce tocmai in China s-au dus? Acolo nu functioneaza GPS-ul de la compania de taxi?????

P.S. Si cu sporty ai semnat contract?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

mey parpal, yo mi-am pierdut neste botoni pe drum dar nu pe toti deci conteaza pe prezenta mea si a lui BAD

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

inca iaste ziua ta deci cam tarziu ne-ai anuntat de party da va onoram cu prezenta

www.youtube.com/watch?v=-9TqO_TYCrw&feature=related" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Nu v-am anuntat ca sa nu va imbracati iar in cine stie ce creatie de inalta prestanta.

Na, mi-am facut testul si mie..pt vetamine personalizate..pana acum mi-a iesit doar vetamina de parte romance:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

hello

geamurili intacte, pietricele sub ele...destule....perversa in actiune...ce iti mai poti dori de la viata???

mey tre sa fac curat aci in viata la mine, ca se pare ca am ceva...ce ii place la nebunie perversei....nush ce e....da de nu o schingiui de data asta, de isi sterge de pe GPS "Goldie Land"

revin mai incolo dupa ce reusesc sa o inchid in debara macar pt o ora poate

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Hello

noi va dorim o duminica frumoasa ca si adierea de primavara

Oana, sper ca ai scapat de nesuferita aia care te tot viziteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

neazta

www.youtube.com/watch?v=NdLuBlw2Fs4" target="_blank">www.youtube.com/watch?v=fRck0ZOOBRQ" target="_blank">www.youtube.com/watch?v=sUT6C2CKUPs" target="_blank">

www.youtube.com/watch?v=-9TqO_TYCrw&feature=related" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput