ATKINS 1

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Am si ticker de greutate ca sa nu uit cat am slabit.

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

In sfarsit iuli AI APARUT!Mii de multumiri ca ai pus listuta cu alimentele ,poate te vei ocupa tu si de o listuta cu ,,grasunelele" si cand incepem cap nou sa afisezi listuta pe prima pag ,pls ,.Eu sunt la a 3 a zi ,inca nu m-am cantarit ,dar oricum eu stiam ca doar din a 4 a zi incepe procesul de slabire.Acuma,nu stiu ce sa zic , ca celelalte fete ziceau ca au slabit si dupa 2,3 zile deja.Eu ma voi cantari in fiecare luni.In plus de ce este scris in listuta ,eu mai am notat ca se pote bea cafea naturala indulcita cu zaharina si ceai in orice cantitati.

Mergi la inceput

Pai o sa incerc. Numai sa imi trimite-ti datele. Daca nu reusesc sa nu dati in mine.

Mergi la inceput

Si sa imi ziceti cum se face cu capitolele noi. Ca nu stiu ar trebui sa se termine unul si cand sa inceapa altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggabriela spune:

si eu sunt aici; azi mi-am scos bateria de la cantar ca altfel sunt tentata sa ma cantaresc la fiecare jumate de ora; o sa raportez ce am mai realizat peste vreo2-3 zile ;aleniro sper sa te auda cel de sus sa imi incap in rochia de botez; oricum o fac la comanda si sper sa fiu o mamica sexana... :))))
Azi am papat ; o conserva de ciolan de porc presat cu 1.6 carbo/suta de grame; o sana si cateva felii de parizer; si acum sera o conserva de peste, hering cred ca era cu 0 carbo... cam atat. ah si un anaunt important; la 6 sapt de la nastere imi incap deja hainele de dinainte . iupiiiiiii!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Neata fetele

Sunt trista m-am cantarit de dimineata si cantarul arata la fel ca in prima zi de regim. Oare de ce? Nu stiu ce se intampla, retin apa. Dar nu renunt si merg mai departe cu regimul.
Se poate intampla, sa nu ma mai cataresc in fiecare zi?

Mergi la inceput

eu asta fac; vezi mai sus; mi-am scos bateria de la cantar ca sa am o surpriza peste 2-3 zile; eu zic sa nu renunti; multa bafta suntem aici sa te sustinem!!!! Facem si galerie la nevoie :D

Mergi la inceput

Azi nimeni?! Nimic?

Mergi la inceput

Buna fetelor. Sunt si eu pe aici. Mgabi nu te da batuta. Suntem aici sa te ajutam si sa te sprijinim. Ggabriela felicitari pt. bebe. Sa fie sanatos, voios si papacios. Eu de astazi sunt oficial la dieta. De imineata am papat omleta cu cateva bucatele de parizer, 2 castraveciori si 2 ridichii, iar la pranz o portie mica de macaroane cu branza si putin orez cu lapte(acum vazui ca am cam dat-o in bara cu pranzul).Voi ce fructe mancati?

http://www.tickerfactory.com/weight-loss/w1rvJ1z/

Mergi la inceput

Acum am citi ca in primele 2 saptamani nu ai voie fructe. Mi se pare groaznic!!! Ce zarzavaturi sunt interzise in ultima etapa?

http://www.tickerfactory.com/weight-loss/w1rvJ1z/

Mergi la inceput