ATKINS 1
Raspunsuri - Pagina 4
aleniro spune:
Bravo ggabriela .Cat ai slabit deja ?vreo6-7 daca tin bine minte?!tu la a cata sapt esti?Eu consider ca sunt la prima ,adica 2 zile vechime ,caci celelalte2 sapt dinainte le-am busit rau de tot !Hai tot inainte fetele ca sa fim !
ggabriela spune:
am intrat intr-a doua sapt. Pana acum am dat 6,5. Mersi de incurjari! Incerc sa ma tin ferma pe pozitii. Va tin pumnii si voua!
ggabriela spune:
Am uitat sa va spun ca eu mai tin cel putin inca o sapt faza I ca trebuie sa fiu hot mamma la botez....
aleniro spune:
Gabi cand aveti botezul?Sa-ti traiasca micutelul ,sa se faca mare si frumos ,sa va aduca doar bucurii si satisfactii!.Spor sa ai HOT MAMMA
mgabi spune:
Buna fetele.
Am uitat sa va spun ca am un priten de "suferinta" la dieta. Cine credeti, sotul. El este in ziua a 3-a si se pare ca are vointa. L-am intrebat ieri cum s-a inteles cu meniul la servici si mi-a raspuns ca foarte bine. Asa ca si la papat carnita .
Azi am pregatit pentru pranz o salata din carne de pui, gagosar, castravete si maioneza. Este super bina
aleniro spune:
Buna dimineata fetelor!Cum sunteti?Eu nu sunt foarte bine ,am o stare foarte nasoala ,asa m-am trezit.Sunt si in perioada ,,aceea" si probabil de aia nu mi-e prea bine ,dar trece.Gabriela ,pai pana pe 5 iunie vei fi sigur,mai ales la ce ambitie ai .Mie imi place tare mult aceasta dieta ,(chiar daca este mai controversata ),mai ales ca eu chiar sunt CARNIVOR.Singura problema a mea este ca mi-e o pofta de dulciuri de nu mai pot!!.Asta mi-e si teama ca odata ce .termin dieta sa nu cumva sa bag iarasi la greu dulciuri
aleniro spune:
Mgabi ,ce te invidiez !!E super ca sotul nu numai ca te sustine dar chiar tine si el cu tine dieta!Al mru sot are 187 cm si are 130 kg!Mi-as dori sa poata tine si el ,dar domnul e de acord cu toate(caci ii plac si lui carne,branza, oua),dar nu poate renunta la paine .Eu fetelor in iunie voi avea 3 ani de cand nu am mai mancat paine ,dar tot degeaba ,tot mandra grasa sunt !Nu mananc paine ,dar mancam cate un corn cu cioco ,prajituri,cioco etc.etc.Asa am ajuns cata sunt!!!!
mgabi spune:
aleniro suntem motivati amandoi sa scapam de ceva kg, deoarece la sfarsitul lunii mai vom merge la aniversarea a 15 ani de la terminarea scolii militare a sotului meu si vin multe familii. Nu putem sa ne prezentam chiar asa . Eu incerc sa stau 4 saptamani pe inductie, iar pe sot daca reusesc 2 saptamani ma declar multumita.
Eu ma simt tare bine, fizic plina de energie. Am obsevat ca beau foarte multa apa , iar hainele deja sunt tare largi (cele care erau fixe) si sper sa nu fie doar deshidratare. Nu-mi este absolut pofta de dulciuri, eu care dupa ce mancam cele n... feluri de mancare cautam disperata ceva dulce pe la cutia cu dulciuri a copiilor.
Mami de Mihai Alexandru (18.10.1999) si Bianca Ioana (29.09.2004)
iulix spune:
Hello fetelor. Scuze de absenta, dar am fost foarte ocupata cu facultatea. Multumesc foarte mult pt. sfaturi. Acum ma chinui sa citesc dieta si o sa postez eu linkul. Eu de maine cred ca o sa incep ca prea e buna si folositoare dieta asta. Pup si bafta la slabit!
Mai pun odata etapele si alimentele pe care trebuie sa le papam:
Etapa I - 2 saptamani
-carne de orice fel (animal, pasăre, peste) pregătită oricum;
-ouă în orice cantitate si pregătite oricum;
-toate grăsimile animale si vegetale;
-slănină ,costiță , untură, unt, maioneză, etc;
-supă de carne (goală fără zarzavat, fără nimic în ea;
-branză telemea de oaie sau vacă, cașcaval;
-orice fel de mezeluri (în afară de cele cu orez);
-măsline, castraveti de grădina .sau seră;
-orice fel de murătura (in afară de cele în care este zahăr);
-orice fel de condimente ( sare. mustar, soia etc.);
-apă la discretie, ceai cafea naturală, oricâtă pe zi, îndulcite cu zaharină.
Etapa II - 2 saptamani
La alimentele de la etapa 1 se mai adaugă:
-salată verde;
-varză de orice fel;
-țelină;
-dovleac;
-ardei gras.
Etapa III la alimentele de la etapa 1,2 se mai adaugă:
-ceapă (în mâncare);
-usturoi (în mâncare);
-fasole verde;
-rosii;
-ardei iute;
-fructe (numai visine, căpsuni, zmeură, mure);
-sucul de la o lamâie.
Etapa IV:
la alimentele de la etapele 1,2,3 se mai adaugă:
-toate zarzavaturile existente (în afara de cele interzise);
-nuci, alune;
-smântână;
-ciuperci;
-sfeclă rosie (preparată cu ulei fără zahăr).
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&whichpage=9&TOPIC_ID=69180#1515847