ATKINS 1

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Gabitelor ,pe unde umblati dragelor? .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Iata-ma! Sunt tare ocupata, dar sa va spun: sunt pe baricade si nu lupt sa ajung . Dimineata am dat fuga la cantar si imi venea sa-l pup arata -5 kg fix dupa 2 saptamani si 2 zile. Eu sper in urmatoalele doua sa mai dau macar 3 kg. Acum de abia am reusit sa mananc (castraveti, branza si putin pateu de porc, ca nu am mai facut fripturica) si muncesc de zor la servici. Diseara voi papa friputica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

aleniro, littlekitty, va multumesc pt urari!
mgabi, felicitari,sigur vei da jos cel putin 3 kg.
Azi am mancat ton,ou salata verde,friptura de porc cu putina varza murata.Am baut si cafeaua cu frisca dietetica. Acum aveam pofta de dulce si am luat o lingura de frisca,asa ca m-am potolit.Pana acum am baut cca 3 l apa,dar sa nu va zic...mai mult stau la toaleta
Mai tarziu imi fac gratar din piept de pui.
Fetelor dati-mi idei de supa! Eu sunt "mama" supelor, mi-e f greu fara ele. Ma gandeam la o supa de oua sau salata verde doar cu smantana (fara faina).Am citit ca smantana grasa nu are carbohidrati multi si nici salata verde. Cu o farfurie de supa/zi n-as crede sa depasesc cei 20 carbohidrati.
Va si va astept cu idei...

Mergi la inceput

Fetelor, am gasit la aceasta adresa http://calorii.oneden.com/ tabel calorii la multe sortimente de alimente. Eu il gasesc f util.

Mergi la inceput

Felicitari ,Gabi pt kg pierdute!!.Felicitari si pt ca ai ramas in cursa !Sigur mai dai jos 3 in 2 sapt.Tu acum la care etapa esti,ai trecut la 2 sau mai mergi cu prima etapa?Dent am vazut tabelul.SUPER FAIN!Eu cred ca poti sa mananci supa de salata ,poate gresesc ,dar si eu in prima sapt am gustat supa de salata si tot am dat jos ,fetele ziceau ca nu e o problema cu salata ,acuma tu faci cum vrei?!Poti sa-ti faci o ciorbita cu legume (nu pui cartofi )si cu carnita ,sau perisoare!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlekitty spune:

Ia uitati fetelor cate retete deicioase pt atkins pe youtube

http://www.youtube.com/watch?v=qVJ7V-Un_e8&feature=related

O sa-mi fac si eu omleta de asta cu brocoli si ciuperci

Mergi la inceput

littlekitty, super meniuri,imi curgeau balele...,dar am vazut si rosii si alte tipuri de legume in faza de inductie. Oare se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dent
Fetelor dati-mi idei de supa! Eu sunt "mama" supelor, mi-e f greu fara ele. Ma gandeam la o supa de oua sau salata verde doar cu smantana (fara faina).Am citit ca smantana grasa nu are carbohidrati multi si nici salata verde. Cu o farfurie de supa/zi n-as crede sa depasesc cei 20 carbohidrati.
Va si va astept cu idei...

In 20g de carbohidrati incape o salata verde/zi, ceva castravete si o salata de varza.
Fa-ti o supa de carne din care mananci doar zeama si carnea.

Mergi la inceput

Dent ,la pag 4 este o listuta .Eu am primit aceasta listuta acu vreo 4 ani si dupa ea am tinut anul trecut dieta .Atunci am slabit 17 kg.Acolo rosiile sunt trecute la etapa 3.Cine mi-a dat mie dieta acu 4 ani ,a uitat sau poate nu stia sa-mi spuna ca fiecare etapa este 2 sapt.Eu am tinut-o atunci tot cate o sapt fiecare etapa ,apoi iar am reluat de la prima etapa si am ajuns pana la a treia ,cand m-am oprit si apoi iar am mai tinut cam tot 2-3 sapt ,nu mai retin exact.Deci eu nu am tinut-o chiar corect ,dar am avut rezultate super.Adevarat este ca nu am mancat nimic ce nu era trecut acolo.Am avut tare multa vointa ,cred si eu doar aveam 94-95 kg ,eram disperata ca ajung la 100!!Dupa aceea ,am inceput sa mananc ,,normal"si am bagat frate la dulciuri en gros!Am pus inapoi vreo 6-7 kg,de ma chinui acum cu ele .Sper sa le dau jos ,ca apoi sigur nu mai imi bat joc ,vreau sa ma controlez ,adica sa nu mai bag atat de mult dulce!Acum cand scriu imi dau seama ca mi-e o pofta ,de chiar imi ploua-n gura.Hai ca prea m-am lungit cu vorba ,va.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggabriela spune:

i`m back! raportez la final de inductie de 3 sapt -9 kg ; de la 79 am ajuns la 70 !!!!!!!! nu imi vine sa cred; am fost tare ocupata si nu am mai intrat pe forum dar acum ma intorc victorioasa; mai ales ca azi am fost sa cumpar rochie!!! am intrat in 42 : greu de crezut dar chiar se poate; o sa incerc zilele urmatoare sa atsez si o poza sa vedeti inainte si dupa! nu va lasati ca se poate, chiar se poate. Succes la toata lumea!

Mergi la inceput