ATKINS 1

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Ggabriela,FELICITARI !!!!!
CHIAR SE POATE FETELOR!!
Acum tu mergi mai departe cu inductia sau ai trecut la etapa 2?Eu sunt la a 3 a sapt ,dar in a doua sapt vreo 2 zile mi-am facut de cap ,asa ca nici nu m-am mai cantarit .Eu mai tin inca prima etapa ,nu stiu cat ,mai vad dupa ce ma cantaresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Neata fetele!
aleniro sunt inca la inductie de sambata am intrat in saptamana a 3 a si voi mai tine inca o saptamana. Raportez ca vreau sa ajung macar la 70 Kg (de la 86 cat aveam 80 in prezent si... sper sa ajung departe). Am multe hainute care nu-mi mai vin bine. Pe vremuri nu depaseam 65 kg.
Azi pap la slujba ceva mezelic cu castraveti si ceva omleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlekitty spune:

mgabi si ggabriela felicitari!!!!!, ma bucur enorm!!!
ggabriela, ce masura aveai cand ai inceput dieta? Asteptam poze
Dent, avand in vedere ca o rosie are cam 4 carbo, cred ca se poate, dar eu nu recomand, mai bine nu.
Aleniro, ai sa vezi ca o sa functioneze si de data asta la fel de bine, gandeste-te ca vine vara, trebuie sa avem vointa sa fim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggabriela spune:

aveam masura 46-48 ; dar asta chiar imediat dupa nastere; inductia mai vreau sa o tin pana ajung la greutatea dorita respectiv 65 kg; sper sa reusesc; vreau sa va spun ca trebuie sa fiti atente si sa nu disperati pt ca la sf celei de-a doua sapt veti intra in faza de platou eu am pus inapoi un kg jumate dar nu m-am lasat si am mers mai departe si iata. Concluzie: mergem mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Sa avem o zi buna ! Felicitari fetelor,voi merge pe urmele voastre,trebuie!
De rosii nu ma voi atinge.
Sa va spun ce mi-am pregatit :de la ora 7 pana acum am baut 1,5 l apa. Am gatit creier de porc 700 gr + 4 oua (4 carbo) + 3 fire ceapa verde (35 gr= 2,56 carbo).Maninca si sotul. Imi prajesc ficat + varza murata ; telemea vaca + castraveti. Voi cantari varza si castravetii, ca sa nu depasesc. Am gasit telemea vaca Hochland care are pe eticheta trecuti carbohidratii 0,7/100 gr.
Va doresc pofta buna cu rezultate miraculoase la cantar!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca de 4 ani de cand m-am umflat, n-am mai pus un costum de baie pe mine si nici plaja n-am facut (doar la solar).In 5 iunie (din 7 e sotul nascut)il vom sarbatori la iarba verde cu o gramada de prieteni. Pana atunci sper sa cobor sub 70 kg.

Mergi la inceput

Si eu in 6 mai cand am inceput dieta, mi-am facut trei poze (fata,spate,profil). In 4 iunie ma voi fotografia (imbracata la fel )si voi incerca sa vi le arat.

Mergi la inceput

meniu azi: mic dejun: toba de porc foarte bun; pranz si cina un pui la punga; eventual niste oua cu cascaval la cuptor. spor sa aveti

Mergi la inceput

Si am uitat evident cafeaua de dimi cu frisca, fara zahar, carb 0, si apa multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Buna dimineata si de la mine ,fetelor!Multumesc Littlekitty pt incurajari ,chiar trebuie sa mearga ,nu stiu pe nimeni care a tinut aceasta dieta si sa nu fi functionat.Cred ca doar un pic de vointa imi trebuie ,ca sa pot sa-mi tin poftele-n frau si rabdare .Va pe toate si inca o data MULTE FELICITARI TUTUROR !

Mergi la inceput