ATKINS 1

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Dent ,ai dreaptate ,in ritmul asta asa o sa devin in loc sa dau jos.Trebuie sa ma mobilizez cumva ,mi-e si frica sa ma urc pe cantar (noroc ca nu am acasa).

Mergi la inceput

Vad ca nimeni nu ma baga in seama azi ,asa ca ma voi culca !Noapte buna fetele si sa FIM CUMINTI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Buna slabutelor!
Aleniro,eu am fost ieri plecata,toata ziua...asa ca n-am scris. Sunt in a patra zi si n-am trisat nici macar putin. Incepe sa-mi placa
in doua zile am dat 1,1kg, ma mai cantaresc maine.
Fetele mai vechi...unde sunteti? Ceva vesti bune nu aveti...?
Vsi va doresc spor la slabit!!!

Mergi la inceput

Buna fetelor!Azi am fost tare cuminte ,spre deosebire de ultimele 2 zile ,cand mi-am bagat nasul in oalele unde nu aveam voie !.Sper sa fiu in continuare cumintica si sa ma tin de dieta.Eu maine nu ma voi cantari asa ca consider ca am tot 2,5 date jos ,sper sa nu fi pus in astea 2 zile de abateri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlekitty spune:

Buna fetele!!!Declar ca sunt indragostita de atkins
Azi dimineata am probat vreo 2 perechi de pantaloni care nu imi mai veneau deloc(fermoarul statea desfacutde tot) si am avut surpriza sa vad ca aproape imi veneau. De altfel, si tenul meu arata mai luminos si parca si celulita incepe sa mai plece
Fetelor eu stiu ca la Atkins nu prea conteaza ce spune cantarul ci masuratorile. Data trecuta cand am tinut dieta nu ma cantaream dar`se observa cu ochiul liber cum ma subtiez.

Ieri am mancat oua, branza, maioneza, pastrav afumat. Azi cam tot asa, urmeaza`sa mai bag ceva piept de pui.

Va pup si va astept cu raportul

Mergi la inceput

Sa stii Littlekitty ca si eu anul trecut cand am tinut slabem vazand cu ochii ,chiar se vedea foarte bine si vedeam si eu dupa haine,dar acum parca nu mai am asa succes ,adevarat ca nici nu tin asa ca anul trecut ,atunci am tinut tare strict!Sper totusi sa-mi revin si sa nu ma mai abat ,sper sa pot sa-mi infran poftele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Buna dimi! Am venit la raport :in 6 mai dimineata la costumul lui "Eva" aveam 77,6 KG...azi 75,5 kg. Deci am dat 2,1 kg in patru zile fara sa ma infomotez, poftele le pun in cui. Sunt f multumita si fericita.
Am citit pe net despre Gabriela Cristea (emisiunea nora pt mama),ca a slabit cu 4 litri de apa pe zi. Dimineata inainte de micul dejun, a baut doi litri, apoi pe parcursul zilei inca doi. Ma tenteaza sa ma fortez, ca doar n-are ea mai multa ambitie ...
Va pupacesc si va astept cu vesti bune!!!

Mergi la inceput

Felicitari Dent!Esti tare!!Nici eu nu ma infometez la aceasta dieta ,chiar deloc, probleme am eu cu poftele!!!.Eu nu m-am mai cantarit de o sapt ,prefer sa stiu ca am tot 2,5 in minus dacat sa vad ca-mi arata mai mult!Va si astept sa mai scrieti si voi etelor,sau nu mai sunteti la dieta??

Mergi la inceput

Scuzati scrisul ,de foame am papat cateva litere ,mancare inca nu am bagat ,decat apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlekitty spune:

Buna dimineata

Dent, felicitari!!!! Ma bucur sa vad ca suntem pe drumul cel bun.
Fetelor cred ca ar trebui sa scriem ce mancam ca sa vedem daca e bine, poate ne mai corectam, poate ne mai inspiram din menu....

Fetelor sa nu uitati sa luati vitamine, e foarte important! Sa nu privati organismul de anumite vitamine ce nu le putem lua din alimente, mai ales Vit C, Ca, Mg.
Eu iau un complex de multivitamine, Vit C, Omega 3 si Omega 6.

Va pup pe taote si spor la salbit

Mergi la inceput