ATKINS 1
Raspunsuri - Pagina 10
mgabi spune:
Neata!
Pentru slujba mi-am pregatit asa:
- branza
- salata de varza cu maioneza
- ficatei de pui , toate in cantitati mici si voi manca in doua transe la 11-12 si pe la 14.
Diseara cred ca ceva carnita de porc.
dent spune:
Buna,fetelor! Eu deja am fost si la coafor,cosmetica,acum servesc a treia masa. La ora 8 si 10 am impartit o omleta dintr-un ou si 100 gr cascaval.Acum pap ficatei la capac (sunt deliciosi)cu o furculita de varza murata.Urmatoarele doua mese vor fi dintr-o conserva de ton cu niste frunze de salata verde.Dupa ora 6 nu maninc nimic,cu apa am si eu probleme,tare greu o inghit.Va si spor la slabit! Abia ma rabd sa nu urc pe cantar pana joia viitoare.
iulix spune:
Buna dimineatza fetelor. Multumesc mult ca nu v-ati suparat ca am postat alta dieta, dar eu am mai tinut-o pe aceea si m-am simtit foarte bine. Azi sunt si eu oficial pe super dieta si sper sa dea aceleasi rezultate bune ca data trecuta. O sa mai intru sa vad ce progrese ati facut. Va pup si multa bafta la slabit!
aleniro spune:
Buna iuli ,ce ma bucur ca ai venit pe la noi ,semn ca nu ne-ai uitat! .Iti tinem pumnii ,sa ai spor mult la slabit.
Dent ,ce te invidiez!Abia astept si eu pana sapt viitoare sa merg sa-mi fac unghiile.Vreau sa-mi pun gel pe ele ,eu nu prea am unghii frumoase si tare -mi doresc.Sambata viitoare am si o nunta ,asa ca trebuie sa ma fac frumoasa(nu ca n-as fi )chiar daca sunt un pic plinuta .Da vedeti si ce modesta sunt??.Am sa -mi cumpar si o rochita pt nunta ,un pic mai sexoasa ,ca acum pot la saptezecei si ceva (sper 75 pana la nunta)fata de aproape 100 (94-95)anul trecut in febr.Spor fetelor sa fim cat mai curand
aleniro spune:
Fetelor ,iar am ,,pacatuit"..Am zis ca fac branza cu marar,am facut ,dar am facut si o tava de placinta cu branza si marar ,ca aveam tare multa branza .Ce credeti ca am mancat branza goala?Am bagat si eu o BUCATA de placinta ,acuma intrebare intrebatoare:cati carbo sa fi avut aluatul acela (foetaj)?????????
Astept sa-mi spuneti voi si puteti chiar sa ma luati la o serie.Mare prostanaca mai sunt ,abia acum mi-am dat seama ,macar de ma gandeam acu 10 min!
dent spune:
aleniro,daca ai reusit sa dai jos 25kg, fii sigura ca vei mai da atata cat iti propui! Felicitari! Dar sa nu abandonezi!
Asa-i fetelor ca nu vom abandona ?
dent spune:
aleniroooo,lasa placintele...gandeste-te la rochita cea sexoasa! Pune-ti poze pe frigider de cand erai slaba,eu asa am facut si-ti mai taie poftele. ieri am pregatit o praji tiramisu si-mi curgeau balele, dar n-am atins nici macar cu degetul crema. Te rog frumos urmeazama,ca de nu vin cu
littlekitty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleniro Fetelor ,iar am ,,pacatuit"..Am zis ca fac branza cu marar,am facut ,dar am facut si o tava de placinta cu branza si marar ,ca aveam tare multa branza .Ce credeti ca am mancat branza goala?Am bagat si eu o BUCATA de placinta ,acuma intrebare intrebatoare:cati carbo sa fi avut aluatul acela (foetaj)????????? Astept sa-mi spuneti voi si puteti chiar sa ma luati la o serie.Mare prostanaca mai sunt ,abia acum mi-am dat seama ,macar de ma gandeam acu 10 min! |
Aleniro, 100 grame de placinta are 237 calorii si 34 de carbo. Tu cam cat ai mancat?
Eu am dat-o rau in bara azi, am inceput bine dar...am mancat 2 lingurite de tort si am baut vreo 2 cani de cola.
dent spune:
Fetelor, parca am fi la cura de ingrasat Atkins, nu de slabit...potoliti-va, rogu-va, si mai puneti pofta-n cui!!! Nu ma faceti sa devin "mama Omida"si sa va prezic ca la vara o sa fiti asa !!! Sper ca v-am ambitionat
aleniro spune:
Da pe unde umblati ,doamnelor?Nici o miscare pe-aici?!Eu oficial va spun ca de luni incep inca o sapt de inductie.azi iar am gresit ,nici nu are rost sa mai spun ce am mancat .Sper macar de acum inainte sa fiu cuminte si constiincioasa!!!Parca nu mai am ambitie si vointa fetelor.Nu stiu ce am ?!