ATKINS 1
Raspunsuri - Pagina 9
dent spune:
aleniro,poate ne intalnim vreodata la o portie de fleica la gradar...,merg des la Oradea.
littlekitty spune:
Aleniro, multumesc de primire
Raportez ce am mancat pana acum:
Dimineata - 1 ou fiert + 2 fel muschi + 2 fel branza capra + cafea fara zahar cu smantana.
Pranz - piept pui
..diseara ...nu stiu...Am baut pana acum cam 3 l apa.
Va pun un site care ma inspira si ma ajuta
http://www.atkinsdietbulletinboard.com/forums/
Uitati-va neaparat la "Before and after pictures", sunt zeci de pagini unde o sa vedeti zeci de persoane care au slabit foarte mult cu atkins-ul.
La subforumul "Atkins for health" o sa vedeti ce efecte benefice are asupra diabetului, chisturilor pe ovare, etc.
Pupici
mgabi spune:
Fetelor ficat avem voie sa mancam? Ma gandeam si eu la un pateau de casa (ficat,unt si mustar) sau ficat prajit de ce nu?
dent spune:
mgabi,mai bine ficat prajit. Pofta buna! M-ai facut sa salivez,maine imi cumpar ficatel.
aleniro spune:
Eu am mancat azi pe la 11 o pulpita de pui (partea de sus) prajita (stiu ca nu e prea sanatos) si pe la 2 am bagat o supica de carne fara taitei ,goala doar cu o bucatica mica ,mica de morcov.Apa nu am baut inca decat 1 lt ,dar pana diseara sigur mai bag 1.Mai tarziu nu stiu ce voi papa ,nu am nici o pofta si nici inspiratie.
dent spune:
aleniro,e indicat 4-5 mese pe zi,sa punem metabolismul in miscare.La pranz am papat 2 ciocanele,la ora 3 doua triunghiuri branza topita,pe la 6 voi papa omleta din albus de ou (mi-a ramas de la tiramisu,ordin de la baieti).Nu stiu daca e voie branza topita,ca mi-o place de mor...,astept pareri?!La 7 merg la aerobic,apoi gata cu servit masa,doar apa.
fetele!
littlekitty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dent aleniro,e indicat 4-5 mese pe zi,sa punem metabolismul in miscare.La pranz am papat 2 ciocanele,la ora 3 doua triunghiuri branza topita,pe la 6 voi papa omleta din albus de ou (mi-a ramas de la tiramisu,ordin de la baieti).Nu stiu daca e voie branza topita,ca mi-o place de mor...,astept pareri?!La 7 merg la aerobic,apoi gata cu servit masa,doar apa. fetele! |
Branza topita e ok, are 5gr carbo pe suta de grame.
aleniro spune:
Buna dimineata lume!!Inca dormiti?Eu sunt treaza de la ora 4.Acum simt ca ma apuca un somn ,dar nu pot sa dorm caci trebuie sa fac mancare ,curatenie etc,etc,sa fie toate gata pana vin copii de la scoala si gradi.Habar nu am ce sa mananc azi ?!Pt ai mei cred ca fac niste aripioare la cuptor ,cu orez si legume ,dar eu parca nu am chef de carne.Am fiert 2 oua sa mananc pe la 10-11 si ma gandesc sa fac niste branzica cu marar.Voi ce aveti in meniu azi ,poate ma mai inspir si eu putin ,sau sa-mi faceti pofta .Ieri nu am putut bea cei 2 l de apa ,am baut cam 1,800.Bine-i si-atat.Va si astept sa scrieti!!!!