Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (34)
Raspunsuri - Pagina 9
flori.de.mai spune:
Se pare ca si eu tot a voastra sunt
. Bebicul nostru se va naste probabil pe 29 octombrie 2010, de ziua Sf. Anastasia Romana, asa ca o vom boteza Anastasia daca va fi fetita asa cum speram (mai mult eu
) ![]()
Numai bine 
flori.de.mai spune:
Saracutele de voi... dureri de burta si de spate... eu nici nu simt ca sunt insarcinata in afara de ceva
si de naveta pana la baie si inapoi, mai ales noaptea. Si ca sa fie si mai placut, deocamdata locuim la camin si baia e in celalalt capat de hol! Deci... no chance de mers cu ochii inchisi ...
Numai bine
Andreea 11+
andra_b spune:
Crina mersi de sfaturi... Sa stii ca am stat in pat si a fost mult bine dar acum ca m-am pus in fund parca iarasi doare putin...
Cred ca mai iau un no-spa!
puuuup 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
14+ cu bebe mic
carola spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lara_c
Carola, Eu din cate stiu testul are o acuratete destul de ok. Sigur nici un test nu iti poate garanta 100% ( amnio poate 99,9 ) ca bebe e perfect sanatos. Nu se poate face nimic. Unele femei aleg sa ...nu mearga mai departe ![]() iar in alte cazuri cei ce te asista la nastere ( doctor , moasa, neonatologul care se va ocupa de bebe imedidat dupa nastere) daca stiu ca bebe are o malformatie sunt deja in alerta, nu ii ia prin surprindere un bebe cu probleme. Eu de asta am ales sa fac testele. Cate saptamani de sarcina ai acum? S-ar putea sa se mai poata face daca vrei si iti face atunci si eco. Lara w18+ Jamie and Errie 18mthsHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal |
am decis sa nu fac TT avand in vededere ca medicul mi-a spus ca nu avem masuratorile si ar fi trebuit sa le interpreteze ea. ma programez peste 3 saptamani la un eco pentru malformatii ale organelor.
sunt in 16 saptamani.
andra_b, crina-s aveti grija de voi.
www.flickr.com/photos/carola456/
andra_b spune:
Carola multumesc 
Acum nu ma mai doare, sper sa fie bine! ![]()
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
14+ cu bebe mic
andre_flo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
S-a rezolvat ! Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
multumesc frumos mada
multi

18+
lara_c spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Klarisse
Lara nu am cumparat nimic pana acum ca am zis sa treaca primul trimestru si pericolul aferent. Astazi in schimb am intrat intr-un magazin de bebelusi si nu am rezistat sa nu cumpar 3 body si o pijamaluta, nebunie toate, sunt tare fericita. ![]() ![]() Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi. ![]() ![]() Klarisse graviduta 14+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Da, si la mine trecuse primul trimestru. Am aflat de abia pe la 15 sapt.
Stiu cum sunt lucrusoarele roz de fetite....
Si cele de baietei sunt dragute dar nu chiar asa...Si nu poti sa le faci codite...LOL
-glumesc mamici de baietei...si eu sunt f fericita ca o sa am unul...-...decat cand sunt mici( bunica mea a vut 2 baieti pana sa aiba fata si cand unchiul meu era mititel ii lasase parul lung ceea ce pe vremea aia nu se mai pomenise-asa de drag ii era sa aiba si fata) .
Ah era sa uit...buna dimineata , chiar daca la voi e inca noapte...

Lara
w18+
Jamie and Errie 18mthsHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
fianna spune:
Neatza fetelor! Sper ca ati avut un weekend frumos!( aici duminica e prima zi de lucru a saptamanii
)
Felicitari mamicilor cu carucioare colorate! Si eu imi doresc tare mult sa aflu cat mai curand!
lara_c stiu ce zici de baietei, si al meu are bucle blonde pe care i le tot pieptan si vreau sa creasca mai mult si mai repede!
fianna
cu printisorul Matei
12
lara_c spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fianna Neatza fetelor! Sper ca ati avut un weekend frumos!( aici duminica e prima zi de lucru a saptamanii )fianna cu printisorul Matei 12 |
La fel si aici....
Mai iau pauze totusi ca e duminica...

Nasol e ca eu nu pot sa ma loghez cu computerul de la serv ( nu e voie pe forumuri , yahoo, facebook, etc)ci tb sa imi car laptopul ca sa mai intru pr DC ..si de obicei nu prea am timp, mai putin in zilele mai lejere ca astazi..
Lara
w18+
Jamie and Errie 18mthsHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
mari_paun spune:
hello burtici, azinoapte am visat ...dulciuri si m-am trezit si mi-am facut o cacao sa ma linistesc, oricum Marius nu scapa sa il trimit dupa ceva ![]()
mai am cateva zile si ma intalnesc cu bebe, nu tin neaparat sa-mi zica ce culoare va avea caruciorul...sanatos/a sa fie
va doresc o Duminica placuta si linistita
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
12+ si mami de Ema

Cristian - 29.12.2008