Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Klarisse, felicitari pt baietel!!!

Ai apucat sa cumperi ceva roz?
Eu deja am cumparat o gramada de lucruri albastre...sper sa nu am surprize...

Lara w18+ Jamie and Errie 18mths

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragilor din nou.
Kiti am fost timp de 45 de min cu totul sa-mi botez finutzul la biserica. Mi-a facut frate-meu azi dimineata o injectie cu nospa si am reusit sa stau chiar si-n picioare cam 20 min la biserica. Ma bucur tare ca am fost. Am avut un sentiment asa frumos. Noi am mai cununat 2 fini, dar e prima data cand botezam.
Bebitu a fost cam suparat ca-i cantau acolo preotii si erau toti in jurul lui, a tras cat a putut de cartea parintelui de era sa o rupa, iar dupa ce l-a impartasit parintele, la fix 5 minute a adormit dus.
Am ajuns acasa. Sotul meu si invitatii s-au dus la restaurant sa continue evenimentul, iar eu stau linistita in pat, ca o fata cuminte ce sunt.
Multumesc ca ai grija de mine KITI.
Te pup dulce.

15+

crina cu

Mergi la inceput

A KITI, am uitat sa-ti spun ca dupa ce am ajuns eu acasa s-a innorat si cred ca in cateva min incepe sa ploua. Pana acum a fost un soare asa frumos. Se pare ca cineva acolo sus voia sa merg la botez.

15+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Klarisse felicitari pentru baietel!!!
Carola mie mi-a zis dr ca o placenta jos inserata se poate determina cu certitudine in jur de 20 sapt, asa ca nu stiu... Sigur va fii ok!
Anna ce super! Si mie mi se pare ca are ceva acolo, adica mi se pare destul de clar hihi Abia astept sa ma duc si eu la eco!
Vanny felicitari de saptamani si eu te ajung din urma, de luni intru si eu in 16.
Crina Ce mai face burtica?
Ariciu sper ca esti mai bine!
Va imbratisz pe toate fara exceptie!

Eu sunt usor racita in sensul ca tot stranut, beau ceaiuri, mananc lamaie, lamaie cu miere, iau oscillococcinum... sper sa nu fie mai grav.
In plus azi am avut niste dureri destul de intense in partea stanga a burtii si nu s-au oprit, am luat un no-spa si s-au mai calmat... A vb mama cu un dr pe care il cunoaste si a zis sa stau linistita sa nu ma sperii. Acum e mai bine. Nu stiu ce era. Parca si burta ii mai mare de atunci Ce idei am!!!
Na va

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

14+ cu bebe mic

Mergi la inceput

ANDRA burtica ma mai doare, dar parca nu asa rau ca inainte. Am probleme mari cu durerile de spate, cred ca e de la rinichi.M-am obisnuit cu ele nu ma mai plang. Se poate si mai rau.
Astept cu nerabdare intalnirea cu bebita de luni. Doamne ce dor imi e de el......Cand am fost la biserica astazi sa-mi botez finutzul, desi nu l-am putut tine in brate din cauza durerilor (l-a tinut sotul meu), mi-am lipit obrazul de fetisoara lui si el s-a intors si m-a pupat. Mi-a crescut inima in mine atunci........

15+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara_c

Klarisse, felicitari pt baietel!!!

Ai apucat sa cumperi ceva roz?
Eu deja am cumparat o gramada de lucruri albastre...sper sa nu am surprize...

Lara w18+ Jamie and Errie 18mths

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Lara nu am cumparat nimic pana acum ca am zis sa treaca primul trimestru si pericolul aferent.
Astazi in schimb am intrat intr-un magazin de bebelusi si nu am rezistat sa nu cumpar 3 body si o pijamaluta, nebunie toate, sunt tare fericita.
Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi.

Klarisse graviduta 14+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Crina, Andra, Vanyy, Kiti

Klarisse graviduta 14+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

ANDRA burtica ma mai doare, dar parca nu asa rau ca inainte. Am probleme mari cu durerile de spate, cred ca e de la rinichi.M-am obisnuit cu ele nu ma mai plang. Se poate si mai rau.
Astept cu nerabdare intalnirea cu bebita de luni. Doamne ce dor imi e de el......Cand am fost la biserica astazi sa-mi botez finutzul, desi nu l-am putut tine in brate din cauza durerilor (l-a tinut sotul meu), mi-am lipit obrazul de fetisoara lui si el s-a intors si m-a pupat. Mi-a crescut inima in mine atunci........

15+

crina cu

Super!!!

Si pe mine sper sa ma lase durerea asta... tot nu pot sta linistita... ma tot gandesc...

Ale

Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.

14+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_b

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

15+

crina cu

Super!!!

Si pe mine sper sa ma lase durerea asta... tot nu pot sta linistita... ma tot gandesc...

Ale

14+ cu bebe mic

Andra sper sa-ti treaca durerea de burtica. Oricare ar fi motivul pentru care te doare sa stii ca odihna si staul in patut linistita sunt un remediu miraculos. Incearca sa stai cat mai cumintica in pat si ai sa vezi ca va fi mai bine.

15+

crina cu

Mergi la inceput

Andra si nu ezita sa iei nospa cand te doare. Mie doctora mi-a dat voie sa iau 3-4 pe zi daca am dureri.

15+

crina cu

Mergi la inceput