Burtici cu Ursuleti de Nov-Dec 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushca Neatza! Cine mai doarme inca pe burta ? Mie imi place sa dorm pe burta si deja parca nu ma mai simt bine asa. Mami de (28.10.2008) si bb2 9+ |
Neata! Eu am renuntat desi asa dorm cel mai bine. Am senzatia ca strivesc bebele
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
9+
douradoudou spune:
buna dimineata..si eu mai dorm pe burta dar partial adica intoarsa putin intr-o parte...si eu dorm cel mai bine pe burta dar deja simt ceva si nu vreau sa strivesc bb -ele...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
douradoudou spune:
citat din mesajul lui yarrina![]() fericita !! |
bine venita !!

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
iubita_tiana spune:
NEATA MAMICI....
cum va simtiti azi?eu nu am nici un simtom, nimik.....sunt foarte bine....
allexxia_m spune:
Buna tuturor!
Bun venit burticilor noi, sarcina usoara, la termen si BB sanatos!
Imi pare rau ca nu pot sa fiu asa activa ca voi, nu imi permite timpul ...
Si eu am fost programata pentru dublu test peste 2 saptam, adica la 12 saptamani de sarcina. Sper ca va fi bine, eu am 30 ani, deci se pare ca se recomanda si celor sub 35 de ani. Dar nu cred ca celor de 25 de ani se pune problema de asa ceva, se spune ca intre 22 si 28 de ani este varsta propice pentru a face un BB. Deci fericite cele mai tinere dintre noi!
10+
allexxia_m spune:
iubita_tiana eu zic sa nu-ti faci probleme daca nu ai greturi sau varsaturi, eu de exemplu nu am avut nici pana acum, la aproape 11 saptamani de sarcina. In cel mai rau caz mi se pune un nod in gat si nu mai pot manca, sau la masa ma opresc brusc din mancat pentru ca nu mai intra pur si simplu.
In schimb urinez des, dorm des si am o senzatie generala de oboseala desi nu fac mare lucru. Dar daca ies la plimbare sau cu treaba in oras se stie ca dupa trebuie sa dorm caci nu mai pot de somn.
10+
JoAnn spune:
buna fetelor
am o raceala care nu ma lasa
. stie cineva vreun remediu eficient ???
6+
allexxia_m spune:
Buna JoAnn.
Am fost si eu racita, poti sa iei Paracetamol simplu, sa nu fie sinus. Altceva nu ai voie sa iei in sarcina fara prescriptia doctorului.
Ai grija sa nu faci febra, sa-ti masori temperatura si in caz de o ai crescuta mergi urgent la doctor.
Insanatosire grabnica si ai mare grija de tine!
10+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui JoAnn buna fetelor ![]() am o raceala care nu ma lasa . stie cineva vreun remediu eficient ??? 6+Forever,Michael |
JoAnn, depinde in ce consta raceala.
Pentru tuse functioneaza siropul din ridichie negra (iei o ridichie, o scobesti pe jumatate, adaugi zahar si lasi cateva ore) dar se gaseste in farmacii si Stodal un sirop care este permis in sarcina.
Pentru gat inflamat sau amigdale functioneaza cartoful ras, aplicat pe gat si acoperit cu o folie de plastic. In acelasi timp si pentru asta gaesesti pastile permise in sarcina precum Homeovox.
Daca ai si febra, pana in 38 poti incerca odioasele frectii cu spirt sau otet. Daca nu faci fata, poti lua Oscilococcinum sau Paragrippe.
Daca febra trece de 38 medicul mi-a spsu ca obilgatoriu trebuie sa iau Paracetamol, nu mai mult de 2 pastile/zi pentru ca ii face rau bebelui febra.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
9+

(28.10.2008) si