Burtici cu Ursuleti de Nov-Dec 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JoAnn buna fetelor ![]() am o raceala care nu ma lasa . stie cineva vreun remediu eficient ??? 6+Forever,Michael |
ceaiuri cu multa lamaie ( sa nu fie insa de sunatoare, musetel sau menta)
osciloccoccinum
paracetamol doar in cazuri extreme si sa nu fie SINUS
Moshulik
+10
moshulik spune:
apropos de DT
si eu mi-am facut programare pe data de 24 aprilie, desi nu am peste 35 de ani (am 32) si nici antecedente in familie
Moshulik
+10
JoAnn spune:
multumesc fetelor.
tratament alopat nu prea vreau sa iau .
cat mai naturist,... de asta v-am intrebat ![]()
simptome majore nu am , decat muci si stranut ![]()
![]()
6+
JoAnn spune:
alexxia ,ca sa adaugi prieteni, te uiti in dreptul numelui persoanei respective si gasesti un plus cu doi omuleti.dai click pe el.
sper ca am fost explicita , oarecum .
6+
allexxia_m spune:
JoAnn si eu tot cam asa am avut simtomele de raceala, nu foarte grave, si am luat intr-o singura zi Paracetamol, 2 pastile, la ceva ore diferenta iar a 3-a zi mi-a trecut.
Eu am noroc cu sora mea, care are deja 2 copii si ma mai sfatuieste ce si cum trebuie in sarcina ... 
10+
allexxia_m spune:
JoAnn merci pentru raspun, numai ca pe cei doi omuleti cu un plus eu nu pot da click, pot da click doar pe link-ul cu numarul de prieteni (pentru cei care au adaugati deja) de langa acea imagina ...
Sa fie oare ca la PM unde trebuie sa indeplinesc anumite conditii ca sa pot adauga prieteni?
10+
iubita_tiana spune:
trecand ff putin timp de la ultima sarcina...am impresia ca am dormit doar un somn mai lung si iar sunt gravida....
e ciudat ce mi se intampla.....in acelasi timp, zici ca nu stiu cum e sa fii gravida....am avut o sarcina super usoara, am lucrat pana in seara nasterii, am fost ff activa.....
acum am o fetita nazdravana de 10 luni, care ma cocoseaza sa umblu cu ea...inca nu merge in picioare.... si mi-e groaza de ceea ce va veni...eu sper sa fie o sarcina la fel de usoara.....
crampe aveti?
JoAnn spune:
alexxia nu stiu ce sa zic, dar activeaza-ti si PM, pt orice eventualitate ![]()
6+
JoAnn spune:
dar tu pe care omuleti dai click?? sper ca pe aia din bara de sus ![]()
6+
. stie cineva vreun remediu eficient ???