Burtici cu Ursuleti de Nov-Dec 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Buna seara fetelor, am ramas datoare cu rezultatele de la eco de vineri: 1.54 cm si 160 bpm, are cap si corp, doctorul ne-a dat chiar si 2 poze 4d . Urmatoarea peste inca 2 saptamani.
Bun venit noilor ursoaice, devenim destul de multe si sper sa ramanem asa pana la toamna.

8+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna pai daca il intreb pe medic cand sa vin si el zice "cand vrei tu" ....stie ca sunt paranoia si ma duc des ...eu nu pot decat sa ma bucur ca ma primeste asa des

Doamne ai grija si de noi 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata! Sunteti cam somnoroase azi

Eu pana la ora asta am dus copilul la gradi (s-a lasat cu ), am cumparat prajituri si am ajuns si la birou. M-a apucat o pofta subita de amandina incat eram in stare sa strabat tot orasul pentru o prajitura...

Sashenka, tu ai mai propus sa organizam o inalnire pt. fetele din Bucuresti (si imprejurimi). Eu am votat imediat pentru dar vad ca nu a raspuns nimeni la apel. Cred ca mai simplu ar fi sa stabilim o data si un loc di apoi o sa vezi ca se inscriu, sper

Crisuletzul cred ca tu ma intrebai de nr. dr. Badea, iti dau PM.

ursoaicele.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Neata va spun si eu. Sunt la munk de la ora 7, deja m-am saturat.

8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Neata va spun si eu. Sunt la munk de la ora 7, deja m-am saturat.

8+

Mie imi spui... am doar o ora de munca si am obosit. Lasa ca ne asteapta un concediu de 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna pai daca il intreb pe medic cand sa vin si el zice "cand vrei tu" ....stie ca sunt paranoia si ma duc des ...eu nu pot decat sa ma bucur ca ma primeste asa des

Asta da noroc . Eu sper sa o conving miercuri pe dr. sa imi faca o eco rapida rapida sa vadem ca e totul bine doar sa stiu ca e ok. Am obsesia sarcinii oprite din evolutie, nu stiu de ce si de unde, dar nu scap de pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineata, va salut si eu si sa aveti o saptamana usoara!
Doamne, tare greu mai trece timpul asta!!! Nu-i asa???

Simona 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza! Noi plecam la parc. NU vreau sa se supere fetele serioase care muncesc pe branci la ora asta.

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Sa aveti o saptamana frumoasa, lipsita de greturi!
Eu ieri am stat toata ziua in pat. Mi-a fost ingrozitor de rau. Sunt optimista...mai am maxim 7 saptamani de greata

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna si eu sunt la fel ...cu aceeasi obsesie...dar scapam noi de ea...eu asa ma bucur cand ma duc la eco si vad e ca totul bine

iar cu serviciul de acum imi vine sa stau acasa ...oricum intentionez ca de prin iulie sa nu mai vin si sa-mi bag medical...sa vad daca imi ies ploile

Mergi la inceput