Burtici cu Ursuleti de Nov-Dec 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
crisuletzul spune:
Neata fetele!!!......de mine cred ca va fi mai nasol......eu cu barbatul meu conducem o firma de reciclare si momentan avem in jur de 30 de angajati.......iar in birou eu sunt contabila,secretara,director...de toate!!!!cum suntem la 13 km de bucuresti,este foarte greu sa gasesc aici prin sate pe cineva care sa cunoasca cat de cat calculatorul si o limba straina!!!....noroc ca am adus-o pe mama din Arad(parca stiam ca va veni bobo) si ma mai ajuta ea la treburile de casa!....zilnic de la 8 la 6 sunt la birou si pana sa vina mama,de la 6 imi incepeam treaba in casa+mancare ca am un mic barbat de 100kg!!!
Acum incerc sa fiu egoista si sa nu ma mai stresez ca nu e bine la bebe!!
mirunam : da, am nevoie de datele doctorului!are un cabinet particular?la ce spital e?...
ce spital imi recomandati?....initial am vrut medlife sau regina maria,dar am citit despre ele lucruri nu prea ok.....bani multi doar pt lux...iar pt lucruri mai complicate te trimite la spital de stat!
va pup si va doresc o saptamana minunata!!!....si mai putine greturi!!!!mama lor de greturi
5+
sunset_zuzi spune:
Banc: Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului
sa ii monteze sotiei sale centura de castitate.
Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba: punem si botnita?
Doamne ai grija si de noi
7+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunset_zuzi Banc: Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba: punem si botnita? Doamne ai grija si de noi 7+ |
Ce bine de tine, concediu din iulie
.Apropo de banc, ca nu are legatura cu subiectul, si de faptul ca ne tot scuzam de off topic-uri, am vazut ca practica grupurilor de genul "Mamici de...", "Fete din..." si alte asemenea este sa discute de tot felul de lucruri, si asa mi se pare normal. Nu cred ca suntem constranse sa vorbim doar de ecografii si analize, nu de alta dar multe lucruri vor fi deja arhidezbatute si nu mai avem ce vorbi
Please, corectati-ma daca o iau pe aratura, dar la noi "on topic" nu cred ca este doar discutia despre greturi si eco, nu de alta dar asa cum am zis, scapam in curand si ce ne facem

Crisuletzul, trimit acum PM.
Alinushca, nu ne suparam dar te invidiem
BraveGirl, de ce 7 saptamani?? Greturile nu tin pana la 12 saptmani?
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
9+
douradoudou spune:
buna pranzul..eu ca de obicei nu ma pot trei inainte de 10:30-11..chiar si acum as mai dormi vreo 2 ore..fetelor si mie mi se pare normal sa vb despre orice ..of course in 1 rand de bb dar e normal sa mai iesim si off topic ca doar nu facem eco in fiec zi ...off btw au trecut doar 7 zile de la ultima eco...mai am 3 sapt...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
ALEXA1985 spune:
Burticutze azi am anuntat si eu oficial la munk ca sunt insarcinata si am prezentat si adeverinta medicala de reducere a programului. De azi sunt la 6 ore, teoretic de la 7 la 13.
8+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Burticutze azi am anuntat si eu oficial la munk ca sunt insarcinata si am prezentat si adeverinta medicala de reducere a programului. De azi sunt la 6 ore, teoretic de la 7 la 13. ![]() 8+ |
Wow
. Pe ce motiv ai redus la 6 ore?MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
9+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui crisuletzul Neata fetele!!!......de mine cred ca va fi mai nasol......eu cu barbatul meu conducem o firma de reciclare si momentan avem in jur de 30 de angajati.......iar in birou eu sunt contabila,secretara,director...de toate!!!!cum suntem la 13 km de bucuresti,este foarte greu sa gasesc aici prin sate pe cineva care sa cunoasca cat de cat calculatorul si o limba straina!!!....noroc ca am adus-o pe mama din Arad(parca stiam ca va veni bobo) si ma mai ajuta ea la treburile de casa!....zilnic de la 8 la 6 sunt la birou si pana sa vina mama,de la 6 imi incepeam treaba in casa+mancare ca am un mic barbat de 100kg!!! Acum incerc sa fiu egoista si sa nu ma mai stresez ca nu e bine la bebe!! mirunam : da, am nevoie de datele doctorului!are un cabinet particular?la ce spital e?... ce spital imi recomandati?....initial am vrut medlife sau regina maria,dar am citit despre ele lucruri nu prea ok.....bani multi doar pt lux...iar pt lucruri mai complicate te trimite la spital de stat! va pup si va doresc o saptamana minunata!!!....si mai putine greturi!!!!mama lor de greturi ![]() 5+ |
Cisuletzul, am inteles de la o prietena, care a nascut recent la Medlife, ca acum poti naste si inainte de termen. Nu vreau sa imi imaginez insa tarifele, car vor fi pe masura.
In plus, sincer, pentru un copil prematur e preferabil un spital cu medici neonatologi cu experienta. Ca dotari nu stiu daca ii depasesc dar ca personal nu cred ca sunt suficient pregatiti.
Eu am nascut la Municipal, dotarile erau aproape inexistente la obsetrica insa cu siguranta daca se intampla ceva au sectie de chirurgie buna, au medici neonatologi cu experienta...prefer asa desi imi surad si conditiile mai bune, recunosc
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
9+
allexxia_m spune:
Buna ursuleti!
Bun venit si noilor burtici si sarcina usoara!
Dupa cate stiu eu greturile dureaza pana misca copilul, adica pana in luna a 4 sau chiar la 4 luni si jumatate in cazul primei sarcini.
Dar din luna a 3-a mai scad in intensitate.
Pentru crisuletzul eu zic sa consulti si alt medic, mai multe pareri nu strica.
Ti-au raspuns cei de pe forumul acela in privinta problemei tale?
11+
sunset_zuzi spune:
alexa1985 vrem mai multe detalii...sa facem si noi ca tine
...
Doamne ai grija si de noi
7+