Burtici cu Ursuleti de Nov-Dec 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
sashenka_h spune:
miruna tu unde stai?
Mami Andreea
7sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
ALEXA1985 spune:
Crisuletzul bine ai venit. Si eu iti recomand tot pe doctorul Gherasie Cristian de la CFR 2, cred ca mai repede ai putea ajunge la el la clinica Anais.
8+
crisuletzul spune:
Fetele,
multumesc mult pentru incurajari!Am auzit ca cfr2 este un spital curatel si cu doctori buni!De cand sunt in Bucuresti am fost la spitalul Elias la Ciprian Pop(un doctor tanar si tare rabdator) si la domnul doctor Stoian Ioan care urma sa ma opereze...chiar e un doctor bun,dar nu se ocupa de gravidute.....Fiind pacienta a clinicii gynecoland....mi l-au recomndat pe domnul doctor Jumuga.....cel care mi-a dat acel termen de o saptamana sa ma gandesc.....nici macar o vitamina...doar "se poate naste fara o mana,un picior".....groaznic!!!!Am citit pe toate siteurile posibile unde se vorbeste despre doxiciclina si se spune clar ca este un pericol in trimestrul 2...si 3....iar riscul care ar putea fi in primul trimestru e ca dintii temnporari a bebeului sa fie galbeni!!!
oricum nu ma mai gandesc la asta...ma gandesc la starile pe care le am acum:)
Eu am inceput sa iau din ziua in care am aflat ca sunt gravida acid folic,calciu si magneziu!Saptamana viitoare merg la un nou eco!
bafta mamicutelor si sper sa ne tinem la curent cu tot ce ni se intampla!
5+
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul Fetele, multumesc mult pentru incurajari!Am auzit ca cfr2 este un spital curatel si cu doctori buni!De cand sunt in Bucuresti am fost la spitalul Elias la Ciprian Pop(un doctor tanar si tare rabdator) si la domnul doctor Stoian Ioan care urma sa ma opereze...chiar e un doctor bun,dar nu se ocupa de gravidute.....Fiind pacienta a clinicii gynecoland....mi l-au recomndat pe domnul doctor Jumuga.....cel care mi-a dat acel termen de o saptamana sa ma gandesc.....nici macar o vitamina...doar "se poate naste fara o mana,un picior".....groaznic!!!!Am citit pe toate siteurile posibile unde se vorbeste despre doxiciclina si se spune clar ca este un pericol in trimestrul 2...si 3....iar riscul care ar putea fi in primul trimestru e ca dintii temnporari a bebeului sa fie galbeni!!! oricum nu ma mai gandesc la asta...ma gandesc la starile pe care le am acum:) Eu am inceput sa iau din ziua in care am aflat ca sunt gravida acid folic,calciu si magneziu!Saptamana viitoare merg la un nou eco! bafta mamicutelor si sper sa ne tinem la curent cu tot ce ni se intampla! 5+ |
Salut. Poate te ajuta sa citesti aici.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
8+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
crisuletzul spune:
Multumesc Joy21!!!
m-am inscris si pe acel forum cu speranta ca imi va raspunde un medic si ca ma va sfatui!
Iti dai seama ca din momentul in care am ajuns acasa de la medic am rascolit tot internetul:)......m-au incurajat foarte mult experienta altor femei si dezicia este luata : CUM VREA BUNUL DUMNEZEU!!! eu nu renunt la acest Bebeu!!!
Este cea mai frumoasa minune pe care ne-a dato Dumnezeu si noi suntem prea mici pentru a lua decizii!Vad ca in ultima vreme in anumite locuri se vorbeste despre avort cu atata seninitate ca si cum ai vorbi despre spalatul pe dinti!
Eu sunt din Arad si de un an de zile m-am mutat la 13km de bucuresti datorita serviciului(avem o firma de reciclare si lucram mult cu China....si aveam nevoie de o locatie apropiata de Constanta)...asta ca idee.....dar problema e ca am 20 de angajate care .....de ex....am o fata de 29 de ani care are 12 avorturi la activ.....o femeie de 56 de ani cu 40 de avorturi....fata de 23 ani cu 7 avorturi!!!GROAZNIC!!!!practica avortul ca mestecatul de guma...si sa le vezi ce senine sunt...inconstiente,impreuna cu medicii care le chiureteaza!
5+
mirunam spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h miruna tu unde stai?Mami Andreea 7sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
In Pipera, partea apropriata de Bucuresti. Ai grija de tine, tare aiurea sunt greturile astea. Eu mananc numai ce simt ca vreau si pot altfel mor de rau. Ieri mi-a fost groaznic de rau de la un fir de leustean
.MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
9+
crisuletzul spune:
Mirunam- imi spui ,te rog tot numele doctorului Badea si unde il pot gasi?
Multumesc
5+
sashenka_h spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
In Pipera, partea apropriata de Bucuresti. Ai grija de tine, tare aiurea sunt greturile astea. Eu mananc numai ce simt ca vreau si pot altfel mor de rau. Ieri mi-a fost groaznic de rau de la un fir de leustean .MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+ |
incerc sa-mi fac pofta cu tot felul de mancare dar nu reusesc sa bag nimic in gura si lucrurile care le adoram nici nu ma pot apropia de ele.....am vazut ca stai in ilfov si ma gandeam ca poate stam aproape si ne puteam vedea (eu stau in buftea). maine ma duc si eu in pipera(zona de birouri), trec pe la servici cu niste treaba

Mami Andreea
7sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
beatrice75 spune:
Fetelor iubite, vad ca ati avut multa activitate in weekend. Pe mine m-a dus sotul la munte la aer curat, dar starea de rau a persistat, aveam culcata in pata pulsul 97 de la nenorcita de tiroida.Am si racit, dar am facut frectii cu tuica si spirt![]()
Iar azi, aproape ca nu am mancat nimic, pt ca am o greataaaa!!!!
Siema, cei din Austria, nu au mai dat niciun semn de viata!Vineri am vb cu ei la tel si au zis ca ma vor contacta ei pe mail, ideea este ca timpul este f. scurt si mie imi trebuie programare de acum in 2 sapt
9+