Burtici cu Ursuleti de Nov-Dec 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
DenyAnd spune:
a avut cineva din voi ciclu peste sarcina? curge "mult" ca obisnuita menstruatie sau e diferita?
sorry daca deranjeaza intrebarea mea
...dar nush pe cine sa intreb 

.
ma gandesc deja ca poate am "sarcina falsa"
la cat de mult imi doresc bebele
aspiranta, posibil deja pregnant(3 sau 4 weeks)... inca nu am fost la medic :(, ca e prea devreme inca...
yarrina spune:
Mie mi-au dat sanse 50-60%. Am avut noroc. In Bucuresti am auzit lucruri f bune despre dr greci de la Biogenesys. Daca intri la sub Fertilizare in vitro o sa gasesti pareri despre multi dr din Bucuresti.
Deny fa un beta ca sa te linistesti. Valoarea trebuie sa iasa peste 25 din cate stiu eu...depinde ce interval de referinta au ei.
fericita!!
crisuletzul spune:
buna mamicutelor,
se pare ca intru si eu in acest cerc(DPN 8.12.2010)!
acum 2 zile am fost la primul eco si am vazut micul meu saculet(am 5 sapt si 4 zile) si am fost coplesita de emotii!doar ca imi este putin frica din cauza ca anul am avut un avort spontan....sunt mai multi factori care putea sa il determine....am facut un RMN fara ca sa stiu ca sunt gravida si am si un chist frumusel de 6cm:)......acum am alta problema:
am fost diagnosticata cu ureaplasma si mi-a fost prescris un tratament cu doxiciclina(cand am fost la medic asteptam sa imi vina ciclul iar la eco se vedea endometru ingrosat ,avea 17mm,dar nu a pomenit nimic de o pisibila sarcina)!am inceput sa iau tratamentul ,asteptand ca pe 2 aprilie sa imi vina ciclu!bineinteles ca nu a venit si prin 6 am facut un test de sarcina care mi-a confirmat ca sunt foarte gravida!!!!!happy happy happy
dar.....acum 2 zile cand am fost la un alt medic(celalalt nu se ocupa de gravidute),m-a speriat terbil!dupa ce mi-a confirmat sarcina prin eco si dupa ce a spus ca este foarte bine instalata.....mi-a zis ca imi da o saptamana termen sa vorbesc cu barbatul meu daca doresc sa il tin sau nu ,pentru ca din cauza ca am luat doxiciclina risc sa il nasc cu malformatii! sincer m-a bagat in pamant!!!
cunoasteti vreun caz asemanator cu al meu?
Va multumesc si Doamne ajuta sa dat nastere unor ingerasi sanatosi si frumosi!!!
5+
crisuletzul spune:
aa...si fiind noua prin bucuresti(sunt mutata de un an)...imi puteti recomanda un medic foarte bun,care sa fie mai open mind....!!!
multumesc!!!
5+
DenyAnd spune:
ufff, crisuletzul, eu sa fiu in locul tau as crede din toata inima mea ca am bebele sanatos si fara malformatii chiar daca medicul mar baga in pamant ca ar avea din cauza tratamentului care lai urmat....
nas avorta. sincer. eu cred sincer ca Dummnezeu tia dat acest bebe, mai ales ca nu teai asteptat, asa ca nul ucide!cine stie ca alta ocazie no sa ai. multe femei nu pot ramane gravide. sfatul meu e sa nu avortezi!
poate ma gresesc. asta e parerea mea.
nustiu ce spun celelalte fete.
eu nu sunt din bucuresti si nu cunosc nici un medic, dar din ce am citit de pe forum, sunt multe pareri...ramane sa citesti si tu capitolele in urme si sa alegi.
te pup
si Dumnezeu sigur! iti da bebele sanatos!!!!!

aspiranta, posibil deja pregnant(3 sau 4 weeks)... inca nu am fost la medic :(, ca e prea devreme inca...
DenyAnd spune:
multumesc yarrina.
o sa fac cat mai curand bhcg. chair si test de urina de ala de la farmacie la fel
crisuletzul spune:
Multumesc DenyAnd
!!!Nici nu am de gand sa fac avort!Nu am nici un drept sa imi cenzurez bebeul de la viata,mai ales ca pana acum totul e bine iar sarcina este foarte bine instalata!Sti.....faza draguta e ca de 2 luni nu mai iau anticonceptionale din cauza ca ultimul medic la care am fost pentru chist,mi le-a interzis si eram programata pentru 19 apr pt o operatie ca sa imi scot chistul!Pentru ca nu am mai avut voie sa iau anticonceptionale ,am apelat la "prietenul" nostru...PREZERVATIVUL!!!!!
O singura data am uitat de el.....si....BANG!!!!BEBE!!!!.......deci chiar a fost voia lui Doamne Doamne!!!!
Sper sa vi si tu cu vesti bune!!!!te pup!!!
5+
iubita_tiana spune:
buna dimi dupa masa...
deny, parerea mea este ca nu e sarcina...nu te supara pe mine...dar asta cred eu....am trecut prin 4 sarcini...cea de acum fiind a 5....
crisuletul....eu zic sa mergi inainte..,..depinde cand ai luat medicamentele..dar nu cred ca au afectat pe bebe....
acum sa va povestesc putin despre mine...prima sarcina am avut-o in ian 2007....in decembrie am terminat folia de anti...a venit revelionul, cand trebuia sa incep o noua folie si am uitat....am realizat abia in ianuarie cand era tarziu....
in februarie la inceput am aflat de sarcina...bucuria a fost mare....apoi pe 24 feb, la 8 sapt s-a produs avort spontan..hemoragie mare...eram un copil de 24 ani, in spital, imi amintesc, nu stiam ce mi se intampla....
dupa 2 zile mi-am adunat de la baie de pe jos embrionul eliminat cu un carton si l-am dus medicului.....a urmat un chiuretaj extrem de dureros....
a doua sarcina....am ramas gravida dupa 6 luni....deptembrie 2007....totul bine si frumos, pana pe 12 februarie 2008 cand am fost la medic si bebele meu care ar fi trebuit sa aibe 24 sapt era mort in mine..a urmat o nastere provocata de fat mort.....o experienta traumatizanta...de care am trecut cu greu....
a treia sarcina..desi medicul ne-a spus 6 luni pauza..a fost in iunie 2008....greseala.....fara intentie..s-a eliminat fara chiuretaj la 6 sapt.....
a 4 sarcina....septembrie 2008....am dus-o cu bine la capat, am nascut in 4 iunie 2009 o fetita de 2850 grame....pe nume TIANA...
a 5 sarcina....martie 2010....fara nici o intentie....doamne doamne a trimis alt bebe la noi...suntem fericiti si speram sa se termine cu bine totul....
orice informatie va pot da,despre sarcini, analize, bebelusi...va astept....
sashenka_h spune:
buna fetelor
va tot citesc dar nu prea scriu ptr ca imi este ingrozitor de rau 

sper sa treaca repede.
eu zic sa nu faci avort si mai consulta un medic, parerea mea este ca bebele tau este un invingator si vrea sa traiasca si ti-a demonstrat asta. Daca un pahar are apa doar de jumatate gandeste-te ca este pe jumatate plin si nu pe jumatate gol. am mai auzit cazuri ca al tau si au fost cu final fericit. eu ti l-as recomanda pe doctorul meu Gherasie Cristian de la CFR2 si mai este si la Anais 

Mami Andreea
7sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
mirunam spune:
Crisuletzul, bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bebe sanatos. Eu merg la Badea care este foarte echilibrat si nu recomanda avortul decat in situatii in care intr-adevar sarcina e cu probleme. Cat despre riscul de a naste un copil cu malformatii de la un medicament la altul difera si riscul insa asta poate sa iti spuna doar un dr. De regula este scazut asa ca e de vazut. Apoi sunt si testele de depistare a malformatiilor, ecografiile... sunt multe posibilitati de a afla daca bebele e sanatos sau nu, fara lua masuri exagerate.
Sunset felicitari pentru bebele sanatos. Alta eco peste doua saptamani
??? Ne intreci pe toate ![]()
Beatrice, unde ai disparut? Cum te simti?
CDS suntem alaturi de tine 
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
9+