Burtici cu Ursuleti de Nov-Dec 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

yarrina bine ai venit. Te asteptam luni cu o veste buna.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Multumesc Alexa! Am emotii ca s-ar putea sa fie 2! Sa vedem ce iese luni si sun la dr sa ne felicitam reciproc.

fericita!!

Mergi la inceput

LA CE DOCTOR ESTI?

8+

Mergi la inceput

TREBUIE SA FIE UN SENTIMENT FOARTE FRUMOS SA AI GEMENI. WAWWWW..

8+

Mergi la inceput

Heiiii burticutze cu ursuleti nu va mai treziti? Eu mai am putin si dorm de pranz.

8+

Mergi la inceput

Inca nu m-am hotarat la ce dr sa merg dar nu sunt din Bucuresti. Inca mai caut pareri...
Deocamdata nu stim cati sunt...doar beta a iesit destul de mare si banuim. Abia la eco o sa vedem.

fericita!!

Mergi la inceput

Pai am citit ca ai facut FIV si de asta te intrebam cu ce dr. deoarece trebuie sa se apuce de tratament si sora mea, pentru ca are endometrioza si i s-a spus ca poate sa ramana doar prin FIV.

8+

Mergi la inceput

Aaa...eu am facut cu dr Ispasoiu la Clinica Polisano Sibiu. Nota 20 pentru el si pentru toate echipa de acolo. Inca n-am vazut asa ceva in Romania pana la ei. II recomand din toata inima. A fost primul FIV si reusit.

fericita!!

Mergi la inceput

Aaaa. Super asa, dar noi suntem din Bucuresti si incearca pe aici.Trebuie sa fie unul bun si pe aici. Tie ce sanse ti-a dat la inceput sa ramai? Ei i-a dat dr Albu din Bucuresti 25%.

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Aaa...eu am facut cu dr Ispasoiu la Clinica Polisano Sibiu. Nota 20 pentru el si pentru toate echipa de acolo. Inca n-am vazut asa ceva in Romania pana la ei. II recomand din toata inima. A fost primul FIV si reusit.

fericita!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

iatama si eu pe aici.... am stat si eu aici doar "furish" ca yarrina...din cauza ca tot inca nu stiu daca sunt gravi sau nu.
dupa acele 2 teste pozitive si apoi 2 teste negative, ma mai asteapta inca unul sal fac care din pacate nu am apucat sal mai fac pt ca ieri mia venit "roshu" insotit de dureri adevarate de ciclul...am inceput sa ... dar altceva ma face sa nu renunt inca la speranta ca sar putea sa am ciclul peste sarcina. nush. ca de ieri seara(1zide "roshu") mi sau intarit sanii, ma dor usor ca nici nu observ durerea, dar is tari ca pietrele. e prima data asa ceva la mine. ieri mia curs putin, azi un pic mai mult rosu. o sa vad maine ce va fi.plus la asta,chiar daca vad ca am menstruatie,in burtica totusi mai simt cate ceva "miscari", impunsaturi ca nici nustiu cum sa le zic mai corect. saptamana trecuta am avut greturi mai toata ziua si nu puteam sa mananc nimic, dar seara ma apuca o foame de lup ca mancam tot frigiderul. si ameteli de lesinam, dureri de cap.dadeam vina pe anemie. ma si deranjau mult unele miros de mancare.sa nu mai zic de oboseala ca ajungeam moarta acasa de la munca,mii era mereu somn de parca nam dormit noaptea, seara ma durea burtica dar dimineata eram ca noua.iubitul deja e foarte happy ca vom avea un bebic sanatos.dar sunt si un pic descurajata ca sar putea sa nu mai fie bebele ... nustiu ce sa mai cred. dar mii frica. as face testul ala BHCG (nustiu carei denumirea lunga)...dar nustiu ce valori trebuie sami arate la 3sapt.de luni intru in a4(dupa calculele mele).
pot face un test simplu de sarcina acuma cat am menstruatia? sau degeaba?
cat am fost racita am baut ceai de musetel si menta. de fapt numai ceai de menta beau in ultima vreme ca altul nu mi se da in gat. miigreata de la alte ceaiuri. moshulika spune cu nu se poate. o fi afectat sarcina?

imi pare foarte rau pt cele care si au pierdut bebicul ...

si celorlalte..va doresc muuuuuuuuuuuulta sanatate si Dumnezeu sa va ajute sa duceti sarcina pana la termen si sa va dea un sanatos si voios.
eu deja am emotii pt voi

si eu visez la ....dar macar unul sa am

aspiranta, posibil deja pregnant(2 sau 3 weeks)... inca nu am fost la medic :(, ca e prea devreme inca...

Mergi la inceput