Burtici cu Ursuleti de Nov-Dec 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Rala, m-ai convins cu numele, asa ca votez si eu pt "Ursuleti ..."

Alysa, nu-ti face probleme. Eric o sa fie mare la 2.5 ani si o sa fie f diferit fata de cum e acum. Ioanna avea 1 an si 8 luni cand s-a nascut Iorgos. De pe la 1 an si jumatate am inceput sa o invat sa mearga mai mult pe jos si sa nu mai folosesc caruciorul. Nu as fi putut iesi cu amandoi cu caruciorul, iar la noi in oras trotuarele sunt f mici si proaste si nu prea poti trece cu carucior dublu.

Iubita-Tiana, bine ai venit. Eu am rams gravi cu Iorgos cand Ioanna avea exact 1 an. Si eu am facut cezariana la amandoi. Cand avea Ioanna 3 luni dr. mi-a spus sa fiu atenta sa nu raman, dar mi-a spus ca daca se intampla sa nu imi fac griji ca o sa-l ajutam sa fie bine. Am si o prietena care a ramas dupa 3 luni de la prima cezariana si acum are 2 baietei frumosi.
Asa ca nu-ti face griji pt asta.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

CDS

Mamiralu, si eu am 37 si jumatate si probabil o sa imi zica dr sa fac amnio. Deocamdata nu ma gandesc la asta. Sa dea Domnul sa ajungem pana acolo si vom vedea atunci.

Am uitat sa va spun rezultatele mele: BHCG 4333. Saptamana viitoare ma duc la prima eco. Sper sa fie bb unde trebuie. Ma gandeam daca sa ma duc cat mai devreme, adica marti, sau sa aman pana joi poate aude inimioara. Dar joi, dupa calculele mele, o sa am 5 sapt. si 4 zile si cred ca e prea devreme pt inimioara. Deci inclin sa ma duc marti de dimineata.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Imi pare rau sa aud asta, noi suntem alaturi de tine.

Citat:
citat din mesajul lui CDS

Va rog sa ma stergeti din lista. Sarcina s-a oprit din evolutie si tristetea e prea mare acum. S-a terminat repede si foarte trist.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Buna fetelor! iertati-ne k nu prea activam dar cu o fetita nazdravana care nu sta locului o secunda si cu greturi nu mai am timp sa scriu. De citit va citesc si sunt la curent cu ce se intampla in barlog! :D

Iubita_Tiana, ce surpriza! noi am fost colege de odisee anul trecut la albinute Si eu am o fetita de 11 luni. Ma bucur sa fim colege iar.

Noi abia sapt viitoare avem programare la doctor si abia astept sa-i aud imimioara

Pupici la ursoaice si la ursuletii din burtici!

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Am uitat sa actualizam semnatura!

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

salut burtici...am fost la medic ...bebe este in grafic si totul este ok....fierul in plus cica nu este o problema...ca o sa scada el...iar pt infectia urinara mi-a dat un nospa pe zi + uricol...medicul a zis ca totusi nu este nevoie de antibiotic ...in rest ne ducem din nou peste 2 sapt

Doamne ai grija si de noi 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

salut burtici...am fost la medic ...bebe este in grafic si totul este ok....fierul in plus cica nu este o problema...ca o sa scada el...iar pt infectia urinara mi-a dat un nospa pe zi + uricol...medicul a zis ca totusi nu este nevoie de antibiotic ...in rest ne ducem din nou peste 2 sapt

Felicitari pt bebe in grafic!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

BUNA ALINA.,..asa e, am fost colege....ma bucur si eu ca e cineva care va avea aceleasi probleme ca si mine...
eu inca nu sunt sigura 100% de asrcina ca as avea maine abia 5 sapt..si la sarcina trcuta mi s-au pozitivat testele clar pozitive undeva la 6 sapt..am avut ovulatie tarzie...
acum, sincer nu stiu cand s-a intamplat ACCIDENTUL sau MINUNEA...habar nu avem nici unul.....ciclul meu a fost de 30-32 zile...azi az avea 34 zile de la um...deci probabil e devreme pt un test clar pozitiv?
ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Buna burtici,

Revin si eu cu vesti! Am fost azi la control, bebe este ft bine, sacul gestational are 2,3cm deja, iar bebe 6mm. Ii bate deja inimioara 147 de batai pe minut. Sunt in al noulea cer.
Urmeaza sa ma programez si eu la Dr. Botica la Medlife pt echo de trimestrul I si in aceeasi zi o sa fac si bitestul.

Sunt optimista (cu toate ca de obicei mi se pare ca optimismul e lipsa de realism:)), dar in situatia de acum prefer sa cred ca bebe o sa fie bine!

Fetelor, ma simt atat de nepuntincioasa sa aflu prin cate suferinte trec unele dintre noi, tot ce pot sa fac este sa incerc sa ma rog ca ele sa treaca cu bine si sa nu lase impregnate cicatrici prea adanci si ca Dzeu sa aduca alinare.

Va pup cu drag! Si noapte buna!

Madelain6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Ma primiti si pe mine la voi? Va citesc pe furis de cand am inceput procedura pentru FIV pentru ca socotisem cam cand ar trebui sa nasc. Acum 2 zile mi-am facut atat teste de urina cat si Beta care au iesit pozitive. Azi am repetat Beta si astept luni rezultatul. Sper sa avem o odisee frumoasa si de Craciun sa facem poza de grup cu craciuneii/craciunitele noastre!

fericita!!

Mergi la inceput