Fulgusori Nov-Dec2009(58)
Raspunsuri - Pagina 9
monica_80 spune:
raluci superb bubu, superbe si pozele, si-a meritat banii fotograful, sunt super reusite (am scis aici pt ca nu pot posta comentarii, nu stiu de ce )
lavi, mi-au dat lacrimile, cand am citit de nepotelul tau, nici nu stiu daca mai e ceva de spus......
lumi multumim de intrebare, pe 4 plecam, poate ne mai vedem pana atunci. ce face Annabelle? ceva pozici noi cu printesa?
lauraB prin cate ati trecut, Doamne...ma bucur din suflet ca s-a finalizat cu bine, probabil acum profiti la maxim de fiecare bucurie adusa de copiii tai, stiind prin ce ai trecut.
LauraG, ce bine ca ati venit in Romania, sa fiti alaturi de cei dragi la marele eveniment. asteptam pozici frumoase
Va pe toate si vreau sa va spun ca de cand am descoperit odiseea aceasta, am invatat atat de multe de la voi si ma simt bine pregatita sa-mi cresc copilul asa cum mi-am dorit, cu multa dragoste si responsabilitate, lucruri pe care in mare parte le-am invatat de la voi sau impreuna cu voi. Pentru mine toate sunteti supermamici, care lupta pentru ca puii lor sa aiba tot ce-i mai bun, de aceea sunteti si voi aici, pentru ca altfel nu v-ar fi interesat.
de scump Maria 13.12.2009
dragonitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dymomo77 Iar in al treilea rand(si aici va rog sa imi dati voie sa fiu rautacioasa) nu pot sa raspund unei persoane care nu a mai scris de saptamani bune si care imi insira kg si alte detalii despre un copil pe care nu il cunosc si de fapt nici nu intreaba nici nu expune nimic interesant pt mine. Asta e mesajul meu de ZZ si sper sa nu va supar asa tare. mami fericit de Dan Mihail |
Pentru ca ma simt vizata (deoarece eu spuneam de kg si de fetita mea) o sa iti spun ca as scrie mai des daca timpul mi-ar permite. Am doua joburi intre care trebuie sa ma impart asa ca abia am timp sa citesc ce scrieti.
Nu m-am suparat, pentru ca pe de o parte iti inteleg punctul de vedere, dar pe de alta parte, daca nimeni nu ar raspunde mamicilor care scriu mai rar, atunci cercul mamicilor care scriu aici ar ramen acelasi. Cred ca scrii o vreme fara sa fii bagata in seama si pana la urma te lasi pagubasa.
Eu va admir ca reusiti sa va faceti timp sa scrieti aici experientele voastre, sincer nu stiu cum va organizati timpul asa de bine. Am tot zis ca intr-o zi voi reusi si eu, insa de fiecare data se iveste altceva care imi da planurile peste cap.
Aceea a fost prima mea postare in calitate de mamica pe acest subiect si consider ca nu ma puteam adresa nici unei mamici in mod direct, tocmai din motivul pe care l-ai spus si tu: nimeni nu ma cunoaste si atunci nu pot sa ma bag ca musca in lapte.
In final, le multumesc inca o data mamicilor care mi-au raspuns si care au dezbatut problema laptelui matern insuficient.
roxyaly spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Roxyaly,cum merge diversificarea,papa bine Mateiutul? Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
Lumi da, a inceput sa pape mai bine.acum vad ca ii plac tare piureurile din borcanase.eu i-am luat de la HIPP si ii plac tare.cel mai ok e desert cu fructe , e de la 4 luni si in piure ii bag si o lingurita de cereale.poti incerca poate ii place lui Annabelle.
Cu laptele stai linistita ca si al meu mai are pase cand face greva foamei.
va pupam
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
vias spune:
'neata...desi la mine tare de dimineata a inceput
Cristinica si Flavius se trezeste ziua in plansete asa cum povestesti tu...mama mi-a zis ca viseaza si se sperie, l-am dus mereu la biserica si dupa ce-l impartasesc parca mereu e mai bine! Nu m-am gandit sa intreb pediatra de problema asta, dar daca intrebi tu, te rog sa scrii aici ce a spus! Multumesc mult!
Dymomo tu esti o dragalasa. Multumesc.
LauraB cand l-am dus pe Flavius la dr zilele astea mi-a zis ca are crampe, i-am spus ca ma inceput diversificarea...mi-a zis sa continui...fetele de la o alta odisee imi ziceau sa opresc cateva zile solidele...dar nu stiu ce as putea sa-i dau sa pape...nu-mi place deloc sa-i dau sa pape cu seringa..offfff..greu...
Asa daca ii dau sa pape el papa..si aseara a papat cereale...ii plac...dar acum ma intreb de ce are crampe???? Oare ii dau prea mult?? O sa sun medicul azi sa intreb..
Iar ce ai scristu..cu depresia...eu am avut o depresie foarte puternica cand a murit copuilasul meu...si a tinut pana am ramas insarcinata...apoi am spus la fel ca tine " nu am timp sa intru in depresie"...asa este, am o familie minunata, un sot extraordinar, care ma iubeste si ma respecta, un copil care ne-a luminat viata...de ce as avea nevoie de pastile si psihiatrii???? Plus ca "pila" zice si ea ca nu am nevoie...probabil feriocirea se vede!
Va pup...si imi esti draga de mor....eu te stiam de mult pe tine si situatia voastra! Ai toata admiratia mea!
Roxyaly ieri am cumparat si eu 3 borcane de la Hipp, sa le am in casa..in caz ca trebuie sa plec undeva urgent..ca nu peste tot gasesti Hipp si astea sunt singurele din cat am citit eu pe eticheta care nu au zahar. Inca nu ii dau..dar daca e sa plec pe undeva..sa le am... Imi place si ca gama lor e destul de diversificata. Unul e cu piureu de spanac cu cartof, altul cu piure de caise si altul amestec de legume. Ideea e ca imi mai dau si mie idei ce legume sa mai introduc.
Cu diversificare, nici eu nu fac " ca la carte" eu ii dau pana cand el nu mai deschide gurita..cateodata papa 40gr, alta data 100, alta data 80.,..e ok oricum..
Plus ca pregatesc in casa, zilnic, fac portii mici...
De luni incep sa-i introduc fructele!
Un we frumos va doresc!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
lili_a spune:
Buna dimineata! Simbata, zori de zi, evident persoana mica dar cea mai importanta este treaza si vesela nevoie mare
Tina ai fost tare cu bebe in rucsac. Imi pare rau ca trebuie sa gatesti atita...
raluci ce frumoase sint pozele si ce piciorute delicate are Bubi Deci doresc sa-mi iecsprim surprinderea ca Bubu doarme si pe spate si sa vaz poza cu farfuriile pestrite familia frumoasa.
PSeu - ce frumos ai fost imbracata
Lumi imi pare rau ca pisicuta e mofturoasa. Vin si eu cu idei - ai putea incerca sa-i dai sa linga piureu de pe degetul tau, s-ar putea sa-i placa mai mult decit lingurita. Mai poti incerca sa iei un al tip de biberon pt laptic, poate prefera alt fel de tetina
LauraB esti o mamica tare puternica. Pupici Dianei si Sophiei
Am cite o floricica pt celelalte mamici care au scris aseara Andre, dymomo, monica80, Ancutza, dragonitza Daca am uitat pe cineva imi cer scuze si-i ofer un buchet mare de
Din ciclul sa povestim ce mai fac puii de cioara - clatita mica, dupa ce a hotarit ca de pe burta pe spate nu se face sa te intorci, a trecut la descoperirea lumii din pozitia pe burta. Sta o groaza asa, se joaca in sfirsit cu texturile de pe paturica de activitati, si cel mai tare este mersul de-a busilea infipta in cap si cu popoul in sus si cu viteza strabunicii melcului. E haios ca merge de-a-ndaratelea si la final e mov la fata de efort, cu pete rosii pe unde s-a proptit in frunte si cu balele curgind suvoi. Da' daca te bagi peste ea se oftica tare, ca ei ii place independenta.
Trimit, nu inainte de a-i spune dragei de Shtephy ca mi-e tare dor de ea si as vrea vesti despre minuta cu probleme, despre Stefita si despre Iustin
mami de Mariuca
dymomo77 spune:
Dragonitza eu nu ziceam ca mamicile mai ocupate nu trebuie sa scrie ci doar ca eu nu pot sa raspund pentru ca uneori nu am ce. Nu e nici o suparare. Si eu am lipsit de la odisee vreo 4 luni cat am stat in pat in perfuzii(si nu deschideam deloc calculatorul) si cand m-am reitors a fost mai greu. Daca cineva intreaba ceva si am habar raspund chiar daca nu cunosc mamica. Unele dintre noi insa ne-am si intalnit live am avut si probleme pe care le-am impartasit si ne-am ajutat pe cat posibil de unde si impresia ca sunt bisericute. Sunt aici unele fete(se stiu ele)care pe mine m-au ajutat in unele privinte(cu medicamente, nr de tel ale unor doctori, sfaturi pentru alaptat) si poate de aia orice ar fi nu uit sa le salut si sa le imbratisez.
Noi am experimentat o noapte semi alba cu ff multe treziri. Nici nu mai tin socoteala si nici nu am idee ce sa mai fac. Eu una nu inteleg cum de are colici doar noaptea. Atat tin minte ca intre 00.30 si 03.30 au fost 4 treziri si plansete.
mami fericit de Dan Mihail
Evy30 spune:
citat din mesajul lui cristinica09 Fetelor vreau sa va intreb si eu ceva...de ceva timp banditelul meu plange in somn...adica incepe in somn si apoi urla de se ineaca,asta in fiecare zi...noaptea nu se intampla.Daca sunt la bucatarie alerg disperata si il gasesc rosu de atata plans...se linisteste imediat ce il plimb un pic.Ce o fi? Se sperie oare ? Puiutii vostri patesc asa?Marti mergem la vaccin si intreb si pediatra dar pana atunci... |
la fel i se intampla si bebelui meu .idem. pana acum dimineata . am crezut ca il strange pampers-ul , insa abia il schimbasem la 6 si la 7 a plans .
ieri insa a plans pe la 6 seara cand adormise de 5 min . si eu o sa intreb pediatra sa vedem ce ne spune .
eu l-am gasit intr-oi zi cu coitele mai stranse , asa , si am zis ca poate asa i se intampla si cand plange ...insa ii schimb pampers-ul la 3-4 ore . ma gandeam sa o fac mai des , dar cand mergem la plimbare in parc doarme si 4 ore legate, deci...va functiona numai acasa.
sa imi spui si mie , te rog , ce iti spune pediatra ta.
pupici
douradoudou spune:
camy aseara m-am uitat la toate pozele tale
voi vorbeati de pure pt copiii vostri si mie mi s-a facut pofta ...inainte imi luam des ca desert..cred ca fac o tura ana jos la supermarket
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
laviniablaga spune:
Neatza....eu va dau cafea!!
I`m feeling kind of blue...asa ca nu va deranjez!Pupic!
[red][b]La multe lunite Capishonelului!
Lma si fetitei Raliei!
Ramonika spune:
lauriciule - imi pare bine ca te-ai intors. stiam eu ca nu te lasa inima sa ne parasesti. ce mai face rechinasa? tot asa se trezeste noaptea?
Lalu - cum mai e cu bubitele? ai luat crema din aia?
shtephy - ce mai faci? cum mai e manuta? dar picii?
raluci - frumoase poze.
laurab - imi pare rau ca ai trecut prin atatea greutati. bine ca esti bine acum. lasa ca parul fetei o sa creasca o data si o data. noi ne-am nascut cu par mare si numai eu stiu cat am tras cu arsurile in ultima luna de sarcina pt. asa par... (daca o fi adevarata faza asta...)
dymomo - sunt de acord cu tine in anumite privinte. si mie mi se pare normal sa se raspunda mai des celor care intra mai des, pe simplul motiv ca ne cunoastem mai demult, ne simpatizam si e si normal sa fie asa.
lili - e tare Mariuca cu "mersul" ei... o poza ceva? sau poate ai pus deja si nu m-am uitat?
ce mai stiti de miany, avalon, doris, jay, mariaandrea, simonette, crlp, ca n-au mai scris de mult timp...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz