Fulgusori Nov-Dec2009(58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Andrutza al meu nu adoarme decat in leagan sau la san...asa l-am invatat!..si tare prost am facut...offfffff
De duminica vine mama..de luni incepem intarcatul...nu mai pot...si sper sa reusesc ceva pana pleaca ea...
Macar o saptamana o sa dorm doar cu Pustache in camera...si intentionez sa dorm toata noaptea...mama ii va da papa noaptea din biberon..acum sper sa reusim.......a devenit extrem de obositor atat pentru mine cat si pentru el alaptatul, nu am cat imi trebuie...cred ca m-am chinuit suficient!

Abia astept!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

este fff frmos afara, va astept pe bancuta, sangria, inghetata si nelipsitii covrigei, mai o barfa mai un pic de "transpir pt tine"

pregatesc pozele

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy, ma gandesc ce te-ai speriat cand l-ai vazut pe Flavius cazut...si intr-adevar sa dea Doamne-Doamne sa nu trecem niciuna prin ce ai trecut tu....frumoase pozele si piticul nu mai ii pitic
laurairina
lavi ce intamplare stupida si uite ce urmari are....bietii parinti? era sg copil?

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

este fff frmos afara, va astept pe bancuta, sangria, inghetata si nelipsitii covrigei, mai o barfa mai un pic de "transpir pt tine"

pregatesc pozele

Poze BUBU
asa creste Bubu

Vin eu prima sa fiu sigura ca am loc destul, desi a fost lungita bancuta aia de 2 ori , si intind paharul la un plin de sangria.

Lavi, mie mi-au dat lacrimile cand am citit de Andrei. Nu vreau sa imi inchipui ce clipe groaznice traiesc parintii lui. Eu cand eram cu Dominic in spital si il hraneam cu seringa eram terminata. Mereu imi era frica ca o sa se inece si nu o sa il mai poata ajuta nimeni. Dumnezeu sa il odihneasca pe ingeras!

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Ramo esti servita

baitza revenim

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

fug si eu la baita,nani si apoi revin.
sa va povestesc ce am patit azi in piata si cu mama(cu care nu vorbesc decat la telefon din motive foarte triste pe care nu cred ca pot sa le spun).
o sa radeti sigur de intamplarea din piata.

revin si pun si poze de la pasti

Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Am revenit si eu de pe drumuri.
LAURA si eu sunt in asentimentul DIANEI...te-am citit cu mare drag intotdeauna
CAMY nici banditelul meu nu vrea sa stea deloc in carut... plange de parca-l pun pe aceacum mergem cu el in marsupiu... nu cred ca e prea indicat dar nu zice nimic.Am icercat sa-l ridic la 30 grade in carut dar degeaba...nu vrea si pace.
LAVI
Fetelor vreau sa va intreb si eu ceva...de ceva timp banditelul meu plange in somn...adica incepe in somn si apoi urla de se ineaca,asta in fiecare zi...noaptea nu se intampla.Daca sunt la bucatarie alerg disperata si il gasesc rosu de atata plans...se linisteste imediat ce il plimb un pic.Ce o fi? Se sperie oare ? Puiutii vostri patesc asa?Marti mergem la vaccin si intreb si pediatra dar pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

CAMY, LAURAIRINA , ANDRUTZA...SI TOATE CELE NEAMINTITE
CONDOLEANTE LAVI....off cata durere......
NU m-am retras.....sunt la curent cu tot ce se intampla pe forum......
de altfel vb cu cateva mamici in particular.........
Sa auzim numai de bine..si

LORELIX
DANIEL- MATEI avem aproape 5 lunitze......si ceva
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Bubu Ridic un paharel in cinstea ta, ma gandesc la pufuleti cu veverite si la covrigi de mor aici si ma retrag, hai sa dam vina pe febra piticei de la vaccin (imi lipseste mult atmosfera noastra, imi lipsesc mamicile se stiu ele care, s-o fi dus de tot? ) Noapte buna. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

cristinica, si david incepe sa planga in somn, asa din senin.....si daca il iau in brate se linisteste....dar la noi se intampla rar....nu stiu ce sa fie...or visa ceva urat,s-au speriat de ceva........ma gandesc ca asa ceva o fi...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput