Fulgusori Nov-Dec2009(58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dankutza LMA pentru ambele sarbatori, sa fiti sanatosi si sa va iubiti. Lili Lauricule Multumim frumos pentru comentarii Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Am revenit si noi! Am fost sa ii vad pe verisorii nostri - parintii greu incercati si m-am intors cu inima franta. Oamenii astia au trecut in astia 10 ani prin clipe groaznice. Va dati seama cate eforturi au facut pentru ca acest copil sa nu se supere nicodata. Cum a stat biata mama nopti de-a randul treaza ca nu cumva bebelusul sa faca o criza si sa moara in somn. Astazi de dimineata...la gradinita...o doamna educatoare nu a fost pe faza cand un coleg l-a lovit in joaca pe Andrei, care s-a speriat si a facut o criza in care si-a pierdut evident cunostinta, si din pacate si-a inghitit limba in timpul convulsiilor. Cam asta am aflat. Sunt inmarmurita!

Ma bucur ca atmosfera e mai linistita! Cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am cateva poze la semnatura, sunt noi..inclusiv de la Pasti! Premergatorul l-a primit cadou..a stat in el doar 5 min la poze...il voi folosi mai tarziu... asta ca sa nu sperie pe careva!
Floricik multumesc!

Lavi

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

am primit un mesaj privat si nu stiu exact de la cine... as raspunde si nu stiu cui pentru ca a intrat cu nov.dec2009... Coque, cumva tu?

mami de Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Am revenit si noi! Am fost sa ii vad pe verisorii nostri - parintii greu incercati si m-am intors cu inima franta. Oamenii astia au trecut in astia 10 ani prin clipe groaznice. Va dati seama cate eforturi au facut pentru ca acest copil sa nu se supere nicodata. Cum a stat biata mama nopti de-a randul treaza ca nu cumva bebelusul sa faca o criza si sa moara in somn. Astazi de dimineata...la gradinita...o doamna educatoare nu a fost pe faza cand un coleg l-a lovit in joaca pe Andrei, care s-a speriat si a facut o criza in care si-a pierdut evident cunostinta, si din pacate si-a inghitit limba in timpul convulsiilor. Cam asta am aflat. Sunt inmarmurita!

Ma bucur ca atmosfera e mai linistita! Cele bune!

Doamne, lavi....

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

off...m-ati facut sa dau apita la soricei si sa scriu..Multumesc din suflet fetelor care mi-au adresat cuvinte asa frumoase, nu puteam sa raman de stana si sa nu intru sa scriu..E ca un drog forumul...off off...
Diana, e a doua oara cand ca te fac involuntar sa nu vrei sa mai postezi, sorry, nu asta a fost intentia mea nici de departe..off off..Nu mai zic ca mi-au mers cuvintele tale la inima
Si cu multe dintre voi ma identific si eu, exact cum spuneai tu in speach-ul tauDoar ca eu nu cred ca as putea sa fac fata cu brio asa cum faci tu fata: sa ai 3 copii, sa ai timp pentru ei, sa te imparti intre indatoririle de mama, sotie si sa mai stai si aici cu noi! Pt asta meriti un camp frumos de
Lili , o sa intru cat de foarte curand cu o rechinasa rochitata crosetata..e in lucru, deci m-ai dibuit cumva asa fara sa vrei
Andre, stiu ca macar din respect pentru fetele care vin si dau sfaturi/idei bune ar trebui sa nu plec..
Floricik, si eu nu uit mereu ce mami tanara si frumu'am vazut in pozicile de la botez, si cand am auzit ca avem aceeasi varsta, am zis 'No way..', ca ai vreo 20 anisori ashea..
Ancutza, dupa cum vezi nu m-a lasat sufletu sa nu intru ..Desi rugasem sa nu mi se adreseze nik, ca eram sigura ca cedez si doar daca ma cheama o mamica de pe aici..ca is moale si sensibiloasa rau..
Ramonik, Alinush, Dankutza, Adriana

Oqutu, bine ai venit!
Lavi, sunt alaturi de voi, Dumnezeu sa il ierte, si multa multa forta sa le puteti fi alaturi parintilor micutului nepotel!

Daca as avea putin haz, sa fac ,asa, ca de necaz: as spune la toata lumea cum faceam cand eram mica si ne certam intre noi fratii:
''pace pace intre 2 dobitoace, dobitoaca cea mai mare are pene pe spinare, dobitoaca cea mai mica are pene pe buric'' -io eram mereu dobitoaca penata pe buric

Ar mai fi multe de spus si de raspuns la toate fetele, dar ma retrag rusinata ca nu meritam atata atentie, si sper sa imi intru cat de curand in forma..sa am starea necesara sa postez aici

!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
''pace pace intre 2 dobitoace, dobitoaca cea mai mare are pene pe spinare, dobitoaca cea mai mica are pene pe buric'' -io eram mereu dobitoaca penata pe buric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13Ar mai fi multe de spus si de raspuns la toate fetele, dar ma retrag rusinata ca nu meritam atata atentie, si sper sa imi intru cat de curand in forma..sa am starea necesara sa postez aici
Da' pe mine cine m-a adus pe forumu' asta? Rochia ta de mireasa, nu? Do you remember? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Va pup pe toate !!! Mai scriu si eu din cand in cand, din pacate foarte rar. Sunt tare zapacita, nu reusesc sa ma organizez deloc, inca nu mi-am revenit si mi-e tare greu cu 2 copii, Simona face orice sa ma tina ocupata non-stop si, chiar daca Daniel e o comoara, sunt rupta si fara timp de nimic non-stop... Acum l-am trimis pe Dani putin afara cu ta-su si ma relaxez, ca, minune, Simona are chef sa picteze singura !!!
Noi suntem foarte bine in rest, Dani are aproape 9 kg si 68 cm, e frumos foc, papa in continuare san si formula, o sa incepem cu supita la 5 luni si jumatate, si cu fructele si cerealele la 6 luni. Atunci intentionez si sa il intarc, din motive legate clar de libertatea mea de miscare cu Simona, pentru relaxarea ei.
Cami, am si eu aceleasi probleme cu urlatul in carut, daca e foarte obosit, dar ajunge sa ma opresc pe o banca si sa ii dau mana mea sa si-o traga pe ochi si pe frunte si adoarme in maxim 10 minute, dupa care imi pot continua drumul. El asa adoarme si acasa, cu o mana de care sa traga si pe care sa si-o puna pe frunte si in cap, sau la gat.. E foarte simplu, fara leganat, fara cantat, e super.

Va pup din nou, sper ca odata cu venirea primaverii sa ma mai ordonez si eu si sa intru mai des. Si neaparat sa pun si poze !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lylyana pe unde esti? Sper ca nu ai mai scris nimic din lipsa de timp sau ca ati fost plecati de sarbatori
Evy noi facem doza a 2-a de rotarix, asa am hotarat, insa nu am discutat cu pediatra. O sun spt. viitoare.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput