Fulgusori Nov-Dec2009(58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DIANA felicitari pt Timeea.

IONELA ma bucur ca varul tau e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

diana- felicitari pt. Timi si spor la mers pe bicicleta

mersi fetelor care mi au raspuns

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Diana, felicitari pt Timeea
De cateva zile studiez si eu problema beibicucului , pt ca si noi suntem pasari calatoare, si nu ma vad carand dupa mine ditamai ustensila cu 3 etaje de gatit pe aburi, plus mixerul, plus alte o suta de chestii trebuincioase.
Ma bag imediat la studiat linkurile trimise de tine.
Eu cred ca voi comanda de pe ebay o shmekerie din asta de aparat, in caz ca nu gasesc ceva oferta mai buna prin linkurile tale. Sunt decisa pt Beaba, si din ce oferte am vazut eu, sunt in jur la 100 de euro fara transport.

Cum intreba si Avalon...ma intreb si eu cam pana la ce varsta se poate folosi acest aparat si ce cantitate maxima se poate preapara in vasul acela? Ca daca il pot folosi numai 2-3 luni, atunci ma mai gandesc daca merita investitia...sau caut o alta solutie. By the way, are cineva o listuta cu ustensilele necesare pt mareata D? Asa...in amintirea vremurilor demult apuse...din perioada de gravidosenie, cand salvam zeci de listute.
Ehe...ce vremuri, neica...

Sucul de mar am inteles ca se obtine pe razatoarea aceea de sticla (plastic). Sau ala se numeste piure de mar? Whatever....
Sucul de morcov cum se obtine?

Noi nu am inceput inca diversificarea. Si daca ar fi dupa mine...vorba cuiva (nu mai retin cine), l-as alapta pana isi ia singur friptura din farfurie si o duce la gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Seara buna!
Diana, pt Teo si felicitari lui Timi,care e fetita mare. Bravo si tie pt mersul pe bicicleta, unul din lucrurile care-mi plac tare in tari straine e ca se practica f mult sportul asta. Eu n-am mai mers din copilarie decit o data,acum citiva ani, in Germania, si a fost tare bine. In Bucuresti mi-e frica, dar compensez mergind pe role
Din site-ul ala eu inteleg ca Petit Terraillon are BPA,deci nu prea e de bine. In principiu, PP e bine,PVC e de rau. Din ce citesc pe prietena mea Wiki, din PVC sint facute (si elimina ftalati si compusi asemanatori hormonilor) si linoleumul, perdelele de dus, multe jucarii, pungile de perfuzii etc.
Ava cum sa nu te tinem minte? Chiar am intrebat-o pe gabitza daca v-ati mai intilnit in parc. Ai niste copii tare frumosi, mi-a placut cum ai povestit de diferentele dintre ei
Lavi cum esti?
Miany imi pare rau de gitutzul inrosit al lui David

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
Cum intreba si Avalon...ma intreb si eu cam pana la ce varsta se poate folosi acest aparat si ce cantitate maxima se poate preapara in vasul acela? Ca daca il pot folosi numai 2-3 luni, atunci ma mai gandesc daca merita investitia...sau caut o alta solutie. By the way, are cineva o listuta cu ustensilele necesare pt mareata D?

Pai capacitatea bolului e de 300 ml, deci atit poti face din el. Acu' nu stiu sa-ti spun pina la ce virsta o portie=300 ml
Pe razatoarea de sticla/plastic se obtine piure de mar => daca il bagi in tifon si-l storci, iese suc. Sucul din morcov, ori la storcator, ori razi morcovul pe razatoarea normala (ca e prea tare pt aia de sticla) si apoi pui in tifon si storci. Din cite stiu eu, in rest iti mai trebuie niste castronele, preferabil cu miner ca sa le poti tine mai bine, lingurite, si mai incolo nitel canita cu cioc si minere. + babetele fara numar fara numar fara numar + eventual un covoras de cauciuc care sa stea sub scaunelul de masa.
Daca n-ai steamer, iti trebuie si niste craticioare mici.
Altceva, poate mai completeaza fetele, ca nu mai stiu...
PS Cum o fi bairamu la K?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

diana mersi pt raspuns.cerealele le fac cu lapte.
pana ieri cand am inceput sa ii dau plangea mult noaptea.acum nu mai plange.
de asta i-am dat cereale.ca planngea noaptea,dar nu erau dintii si manca la fel ca ziua.ieri a avut o pauza de la 22.00 la 03.00.cred ca e k.
dupa parerea ta poate fi un puseu de crestere?
felicitari pentru timeea cu mersul pe bicicleta si pentru tine.eu nu stiu sa merg pe bicicleta.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze de pasti
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Mersi de raspuns, lili Am notat.
Auzi, trebuie neaparat prin tifon stors sucul? Eu am un mixer vertical Philips, si printre alte "jucarii" apartinatoare lui am si o sita. Trebuie sa o caut sa vad daca este metalica sau nu, ca nu am folosit-o pana acum. Daca e metalica, nu o pot folosi, asa-i?

Mergi la inceput

Am logoree in seara asta
Stiu ca de aici s-a iscat si ultima cearta , dar tot nu am pricipit raspunsul : daca nu sta inca in fundulet copilul (adica...ar sta el...dar nu stiu eu daca e bine deja sa-l las), cum sa-l pun in scaunelul ala special pt mancat? Printre perini in pat nu m-as intinde cu mancarea...ca transform patul in cocina , iar leagan din ala smecher (bouncer sau cum ii zice) nu mi-am luat. Alte idei? In scaunul de la masina merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Smaranditza, imi era dor de voi! Clar e un risc cand il iei, poate nu-i plac papalistile si vrea bucatele (tot ii bun pe post de steamer) poate nu-i plac nicicum si o sa fiu nevoita sa apelez la borcanele... Il vand si asta e. Tocmai ce scobisem si eu pe ebay si am vazut multe cu 100 euro si 10-20 euro transportul. Suna bine. Robot am si eu de la diversificarea lui Vlad, da-i huiduma mare de la Braun, f fain de altfel. Steamer n-am ma bate gandul sa iau pana la urma, mai vedem. Te mai mulgi? De folosit depinde, 300 de ml n-au mancat ai mei nici la 4-5 ani. Iar Vlad a mancat blenduit pana la 2 ani aprope , Timeea mai deloc.

Lili,

Tina, o fi puseu... Dar astea se mai si termina...

Stati ca stiam eu ca n-am terminat cu laudele. Am invatat sa cos la masina de cusut! Si 2 Teo a pus 500 de grame luna asta asa ca tzatza sa traiasca (oricum nu ma apucam eu de diversificat prea curand, dar no un motiv in plus!)

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

smaranditza daca ai scoica pune-l in ea sau in scaun care se inclina(de masina ca mai multe pozitii de inclinare).eu am leagan si i-am dat in el.nu e prea sofisticat .e ceva simplu primii pasi.
eu cel mai bine m-am descurcat cu el pus pe o perna un pic mai inalta.rezulta o inclinatie de vreo 30 de grade si mananca foarte linistit in pat.
cand ii dai papa sa ii pui o babetica la gat si sa mai ai una cu care sa il stergi in caz ca da afara ceva din gurita.
nu umple lingurita primele dati.
eu azi a trebuit sa ii dau lingurita plina pentru ca deschidea gura mare si nu dadea nimic afara.

poze de pasti

Mergi la inceput

dian,faci capitol nou ,te rog.

poze de pasti

Mergi la inceput